Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от aleks262 Разгледай мнение
Обида е дума или израз, изказване или поведение, което се смята за унизяващо, обидно и нетактично. Хората, които пишат тук се интелигентни, или поне така си мисля, и се предполага, че знаете кога обиждате някой и когато се заяждате.
Не, неее, мога да потвърдя, че колегата никога не се заяжда....
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеМоля да ми дадете определение за обида, уважаема алекс.
Моля също да ми дадете и определение за това, което НЕ Е обида, уважаема алекс.
Моля, отговорете на въпроса ми и дали обръщението на околните към мен НЕ Е ОБИДА?
Моето обръщение е адекватно на техните.
Това беше.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 888 Разгледай мнениеНе мога да разбера защо не отразихте ,тази така фундаментална за бългаската икономика новина за приза "Банка на годината"
Коментар
-
предполагам си знаете, но отдавна не работи часта за предстоящите събития в сайта
https://www.investor.bg/news/index/44/“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
За опресняване на паметта и на вниманието на техническата поддръжка, ако има:
Писал съм тук, че във въпросната тема може да се влезе като нерегистриран, то ест ако се логофнеш. И че май се ритат две конкурентни бисквитки. Римембър?
Писал съм също и за обиколен начин за влизане в логиннато състояние. Най-общо: става, ако браузърът търси не-първата страница на темата.
Аз влизам през последната, през задния вход. Обичам да влизам и през задния проход. Тогава мога да постна един път, веднага след което съм изхвърлен, щото форумният софтуер ме насочва след това автоматично към първата страница. Ако искам пак, трябва да повторя обиколната заднопроходна процедура.
Това са моите наблюдения, момци.Last edited by eta orel; 10.06.2019, 02:30.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеВ старата тема за музиката не можете да пишете?
Не само не мога да пиша - просто не мога да вляза. Дава цитираното долу съобщение.
Това отдавна е така.
Коментар
Коментар