If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В заглавната форума е с коректно време, в темите не, преди сами сменяхме часа, сега не го откривам?
Здравей Jekata,
часовника е по старото време само като се логнеш в профила си.
Работим по опцията да могат потребителите да си сменят часовата зона от профила
Уважаеми Админи или Модератори, моля вземете мерки да не получавам такива съобщения от LANDLORD 31
Първоначално изпратено от LANDLORD 31
Да ти .........ТРАЛАЛА!!! КО.....ЛЕ МРЪСНО!!!!!!!!
на лични съобщения!
Предварително Ви Благодаря!
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
ivandavidov
@СоколовВвВ,
Модераторската политика специално в този сайт е доста либерална. Донякъде се позволяват свободни волеизлияния, стига обаче да са в рамките на добрия тон и поне донякъде да са по темата. Какво точно е 'добър тон' и 'по темата' - това вече е по преценка на модераторите. Също така модераторите са тези, които решават къде да теглят чертата и да се намесят. Във всички форуми по света (тези на Инвестор.БГ не са изключение) модераторите имат последната дума и обикновено тази 'последна дума' не подлежи на коментар.
Молбата ми е нека всички да се придържаме към добрия тон, когато публикуваме съобщения в някой от форумите тук, за да избягваме конфликтите.
А кое не е по темата, че като напиша нещо и в отговор ме наричат "пилето".Както и какви ли не още глупости.Това ли не е по темата, ама вие наистина не си знаете работата? Този дето ви плаща явно не е много умен.Това е истината.
Искам да попитам вас какъв тон трябва да имам към потребителя "пипбел" примерно?
За които да не ми кажете, че не е добрия тон.Имате ли ясна представа какво е това за което триете.И как достигате до извода за добрия тон и триенето.Къде ги пиши тия правила?
Какви са ви моделите по които го правите? Май нямате много голяма представа.Нали.
МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ ДА ИЗТРИЯТ ДЖЕЙ ГОЛД , КОЙТО НЕОБОСНОВАНО И НЕПРЕДИЗВИКАНО ЗАПОЧНА ДА ОБИЖДА!!!!!!!!!!!!!!
ПОГЛЕДНЕТЕ МНЕНИЯТА МУ В ПОСЛЕДНАТА ТЕМА ПОСТНАТА ОТ МЕН!
Коментар