Може ли да баннете поне за година мрежа 5 и чичко паричко? И двамата са доста невъзпитани и не спазват правилата на форума!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеВ заглавната форума е с коректно време, в темите не, преди сами сменяхме часа, сега не го откривам?
часовника е по старото време само като се логнеш в профила си.
Работим по опцията да могат потребителите да си сменят часовата зона от профила
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеМи то там само простотиЙСпоко, правят архив хората
Коментар
-
Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнениеУважаеми Админи или Модератори, моля вземете мерки да не получавам такива съобщения от LANDLORD 31
на лични съобщения!
Предварително Ви Благодаря!Първоначално изпратено от LANDLORD 31Не ми харесваш лошо момче! Както винаги си нехаресван. Искаш ли да те запозная с някоя жена за да ти олекне? Ако въобще харесваш жени де.........
ИМА ЛИ АДМИНИСТРАТОРИ КОИТО ДА ВЗЕМАТ МЕРКИ?!!!
Last edited by badboy333; 30.09.2012, 16:31.Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
Уважаеми Админи или Модератори, моля вземете мерки да не получавам такива съобщения от LANDLORD 31
Първоначално изпратено от LANDLORD 31Да ти .........ТРАЛАЛА!!! КО.....ЛЕ МРЪСНО!!!!!!!!
на лични съобщения!
Предварително Ви Благодаря!Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
ivandavidov
@СоколовВвВ,
Модераторската политика специално в този сайт е доста либерална. Донякъде се позволяват свободни волеизлияния, стига обаче да са в рамките на добрия тон и поне донякъде да са по темата. Какво точно е 'добър тон' и 'по темата' - това вече е по преценка на модераторите. Също така модераторите са тези, които решават къде да теглят чертата и да се намесят. Във всички форуми по света (тези на Инвестор.БГ не са изключение) модераторите имат последната дума и обикновено тази 'последна дума' не подлежи на коментар.
Молбата ми е нека всички да се придържаме към добрия тон, когато публикуваме съобщения в някой от форумите тук, за да избягваме конфликтите.
Коментар
-
А кое не е по темата, че като напиша нещо и в отговор ме наричат "пилето".Както и какви ли не още глупости.Това ли не е по темата, ама вие наистина не си знаете работата? Този дето ви плаща явно не е много умен.Това е истината.
Искам да попитам вас какъв тон трябва да имам към потребителя "пипбел" примерно?
За които да не ми кажете, че не е добрия тон.Имате ли ясна представа какво е това за което триете.И как достигате до извода за добрия тон и триенето.Къде ги пиши тия правила?
Какви са ви моделите по които го правите? Май нямате много голяма представа.Нали.
Коментар
Коментар