Дай линк къде се раздава човека.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Абе Инвесторе, поне вие не се излагайте с тази "новина". Уж сте икономическа медия ..... Кратка справка в нета показва, че няма такъв "фонд", а има такава инвестиционна компания, която се слави с дискретността си при работата с клиенти. Т.е. въпросната телевизия е купена от Алегро Капитал от името и за сметка на анонимен клиент. Или по-просто казано НОВИЯТ СОБСТВЕНИК Е ПРОСТО АНОНИМЕН КЛИЕНТ на английските юнаци. Най-вероятно новият собственик си е старият, но искат да парадират преди изборите за хатъра на еврокомисар Нели Крус, че телевизията е "английска".He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЖалко че Мариян не ми дава да изтрия темата "Политика". Отдавна да съм я изтри.
Ако я изтриете, онези ще налазят по другите теми и ще стане страшно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеАми deal with it дет се вика.
Щом така са решили модераторите това е положението. Честно казано и аз съм много против разводняването на форума. Вместо да дискутираме финансови теории и модели хората си губят времето с кавги и политика.
Жалко че Мариян не ми дава да изтрия темата "Политика". Отдавна да съм я изтри.
Лично на мен ми е интересно мнението на автора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеТцъ, половин-един час след пускането своеволно бе затрита.
Щом така са решили модераторите това е положението. Честно казано и аз съм много против разводняването на форума. Вместо да дискутираме финансови теории и модели хората си губят времето с кавги и политика.
Жалко че Мариян не ми дава да изтрия темата "Политика". Отдавна да съм я изтри.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеМного често вечерите след като драгите съфорумци жулнат по 2-3 ракии влизат във форума да раздават интернет справедливост. Просто може нещата да са излезли извън контрол.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеДобър ден,
вчера имаше една тема за това кой кого щял да покани на вечеря.
Днес сутринта темата я нямаше, а ми беше любопитна, по-точно не темата, а отговорите на форумците - било то сериозни или несериозни.
Темата сама по себе си беше ....
Защо не я виждам, да не е имало прекрачване на границата през нощта, че да е изтрита?The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Добър ден,
вчера имаше една тема за това кой кого щял да покани на вечеря.
Днес сутринта темата я нямаше, а ми беше любопитна, по-точно не темата, а отговорите на форумците - било то сериозни или несериозни.
Темата сама по себе си беше ....
Защо не я виждам, да не е имало прекрачване на границата през нощта, че да е изтрита?
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИнвесторе, защо изтрихте темата на майката? Може наистина да има нужда от помощ??? Ако имате повече инфо - кажете. Да забравяме.
темата бе изтрита поради съмнения за истинност.
Модератор
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНямам възможност да поема целия наем. Но мисля че 100-те кинта наем можем да ги поемем дружно всички от форумаИмот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИнвесторе, защо изтрихте темата на майката? Може наистина да има нужда от помощ??? Ако имате повече инфо - кажете. Да забравяме.
Предложих самостоятелна къща с две стаи , кухня и мазе срещу скромен месечен наем от Е150 да се плаща от друг - най-добре фирмаджия като НАИВНИК. Учебниците на 4-те деца и текущите ремонти щях да поема като бонус. Защо наистина по дяволите изтрихте темата? Може жената наистина да е била в нуждаИмот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеМодераторе, пусни една тема за ipo na спийди, можеш да я кръстиш
"Спийди излиза на борсата" - като заглавието на статията, която бяхте написали
Искам да напиша мнението си за това ipo, както и да зачета мненията на съфорумците по въпроса. Обръщам се към теб, защото Не знам как се пуска тема или не виждам как това става в сегашния сайт на инвестора, а може и да нямам такива права - незнам.
http://www.investor.bg/forum/showthr...p?p=1059341384
Коментар
Коментар