IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Моля, Прибавете една елементарна опция за редактиране на текста в коментарите под статиите!

Това е супер лесно да го интегрирате... пиша на тъмно с голям монитор и не виждам клавиатурата... и като го постна коментара, чак тогава си прочитам грешките!
    Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Моля, Прибавете една елементарна опция за редактиране на текста в коментарите под статиите!
      Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        А ако беше написала - същество "грамотно", щеше ли да мине през цедката...?

Не се заяждам , само търся критерии...
        Критериите са силно субективни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
          Обяснявам- считам израза (предвид контекста) за неприемлив във Форума. На лични съобщения е ок.
          Все пак благодаря за отговора

Коментар

Обяснявам- считам израза (предвид контекста) за неприемлив във Форума. На лични съобщения е ок.
            + 108
            Подкрепям все пак тук сме се събрали да споделяме житейски и бизнес опит и знания, а не да се обиждаме. Някой от нас дори нямат средно образование, но това не е основание да се наричат неграмотници, а напротив, на подобни хора трябва да им се помага и съчувства, а не да ги заклеймяваме.
            НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              Проблеми ли имате?
              Цял ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                ..... само търся критерии...
                В зората на контролирана демокрация нямаш право на гласно мнение,пък камо ли на разсъждение .....
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

А ако беше написала - същество "грамотно", щеше ли да мине през цедката...?

Не се заяждам , само търся критерии...

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
                    Ще помоля Амстердам да ми обясни, какво обидно видя в израза "Същество неграмотно"?! Че потребителя към който беше отправено и неграмотен е видно от всички, а същество не считам, че е обидна дума.

Благодаря предварително.

Коментар

Проблеми ли имате?
                      Очевидно.
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Проблеми ли имате?
                        Разпада се комуникацията със Инвестора.

Коментар

• Проблеми ли имате?

Коментар

• Ще помоля Амстердам да ми обясни, какво обидно видя в израза "Същество неграмотно"?! Че потребителя към който беше отправено и неграмотен е видно от всички, а същество не считам, че е обидна дума.

Благодаря предварително.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                              Трябва да знаете, че Хрома не харесва сайта Ви - и по-специално форума към него! Дали от последните ъпдейти на браузъра ама нещата са почти драматични!
                              Може да се бъркам, но май бъга се проявява при Windows XP!
                              Здравей,

И аз съм с Chrome и нямам проблем ...

Пробвай да изчистиш кеша и бисквитките от браузъра. После го рестартирай. Мисля, че всичко ще е ОК.

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от модератор Разгледай мнение
                                Здравейте,
                                не сме променяли нищо по сайта.

Поздрави
                                Трябва да знаете, че Хрома не харесва сайта Ви - и по-специално форума към него! Дали от последните ъпдейти на браузъра ама нещата са почти драматични!
                                Може да се бъркам, но май бъга се проявява при Windows XP!

Коментар

Working...
                                X