If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ПРИВЕТСТВАМ ИНВЕСТОР- подръжте известно време темата Политика в това състояние- така многоликите тролове на заплата ще изгубят работата си, парите си и ще освободят форума от спама си
Не съм фен на темата Политика, не съм фен на троловете и безсмислените копи пейст, но въпросът е принципен.
Темата политика беше архивирана, не заключена, т.е. очаква се продължение да има.
Пуснах да има тема политика, но я изтрихте. Защо? Няма ли да има тема политика?
Както написах преди време на бате Пешо, всеки в даден момент от живота си е симпатизирал на д-р Бойко Борисов.
А, когато вкусовете на две рафинирани интелигентни дами се разминават диаметроположно, е още по-интересно. Сядам с пуканките както се изказва моят приятел Марандиньо.
Може да изказвате мислите си, единствено, според правилата на форума.
Нищо лично.
И от мен нищо лично.
Изяснявам си мотивите да пиша или не в този форум.
Кои са Правилата?
На Форума, които съм чела или ...на Amsterdamm, които не знам къде са посочени?
Написано е: "Една тема за политика е достатъчна. Заключвам!"
Политика, означава умение да се управлява, според правила ...включително икономически, социално....или ...един форум
...без правила - отива към диктатура
Както написах преди време на бате Пешо, всеки в даден момент от живота си е симпатизирал на д-р Бойко Борисов.
А, когато вкусовете на две рафинирани интелигентни дами се разминават диаметроположно, е още по-интересно. Сядам с пуканките както се изказва моят приятел Марандиньо.
Безпринципно е и заключването към този момент на "Политика"...(за малко - странен модераторски речник)
Да не би няколкото мнения за бившия премиер в стил "мутра" да са проблем ....защото по отношение на обидите към форумци, не съм забелязала толкова модераторска активност....поне по отношение към моята особа....никога не са били проблем
Баш това е явно причината
Ма то това мнение някакви величия го избразиха по телевизията.
Да ходят да ги баннат и тях
Безпринципно е и заключването към този момент на "Политика"...(за малко - странен модераторски речник)
Да не би няколкото мнения за бившия премиер в стил "мутра" да са проблем ....защото по отношение на обидите към форумци, не съм забелязала толкова модераторска активност....поне по отношение към моята особа....никога не са били проблем
Коментар