За втори път питам и дано някой модератор ми отговори.Поради каква причина темата,,ИСТОРИЯ'' http://www.investor.bg/forum/showthr...00#p1383485423 е заключена?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Въпрос към модератора.Поради каква причина темата,,ИСТОРИЯ'' http://www.investor.bg/forum/showthr...00#p1383485423 е заключена?Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеКакто написах преди време на бате Пешо, всеки в даден момент от живота си е симпатизирал на д-р Бойко Борисов.
А, когато вкусовете на две рафинирани интелигентни дами се разминават диаметроположно, е още по-интересно. Сядам с пуканките както се изказва моят приятел Марандиньо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнениеХубаво. Щом е "безпринципно", нека бъде "принципно".
Отключвам.
Да видим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнениеХубаво. Щом е "безпринципно", нека бъде "принципно".
Отключвам.
Да видим.
Аз лично като не съм си допил, ми липсва тази тема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнениеМоже да изказвате мислите си, единствено, според правилата на форума.
Нищо лично.
Изяснявам си мотивите да пиша или не в този форум.
Кои са Правилата?
На Форума, които съм чела или ...на Amsterdamm, които не знам къде са посочени?
Написано е: "Една тема за политика е достатъчна. Заключвам!"
Политика, означава умение да се управлява, според правила ...включително икономически, социално....или ...един форум
...без правила - отива към диктатура
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеАко мислиш, че мненията ми са спамърски, то значи....наистина съм объркала мястото, в което да изказвам свободно мислите си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеБезпринципно е и заключването към този момент на "Политика"...(за малко - странен модераторски речник)
Да не би няколкото мнения за бившия премиер в стил "мутра" да са проблем ....защото по отношение на обидите към форумци, не съм забелязала толкова модераторска активност....поне по отношение към моята особа....никога не са били проблем
Ма то това мнение някакви величия го избразиха по телевизията.
Да ходят да ги баннат и тях
Коментар
-
Безпринципно е и заключването към този момент на "Политика"...(за малко - странен модераторски речник)
Да не би няколкото мнения за бившия премиер в стил "мутра" да са проблем ....защото по отношение на обидите към форумци, не съм забелязала толкова модераторска активност....поне по отношение към моята особа....никога не са били проблем
Коментар
Коментар