IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Все по-дразнещо става безпринципното модераторстване и цензуриране на форума.

Не разбирам мотива за заключване на тема "Международна политика" с обяснението, че имало тема "Политика".
    "Политика" е всичко друго, но не и място за дискусии.
    Превърнала се е в арена за платени репортажи и площадни крясъци.

Модераторът, който не вижда разлика дори в изначалното съдържание на наименованията, може да предложи и затваряне на Министерство на Външните работи ...защото има такова за ...Вътрешните

Бъдете здрави.

Коментар

• Инвесторе, мръднете го този часовник, че постоянно се стряскам!!!
      Вляза във форума - часовникът час напред. Вляза в БФБ реални котировки, котировките с 20 минути назад

Коментар

• Здравейте iivanoff,
        Модераторите на сайта съблюдават коментарите да спазват условията за ползване на сайта. Относно предложението ви за промяна в коментарите - предвидили сме такава опция да бъде активирана спрямо плановете за развитие на сайта

Поздрави
        Модератор

Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
        Вместо да хабите ресурс в манипулативна посока /да триете мнения като насочвате и ограничавате разговорите на хорицата/, Моля, Прибавете една елементарна опция за редактиране на текста в коментарите под статиите!

всеки път като си видя някоя печатна или смислова грешка, ви поствам предложението... ама резултата ==0 !!

Коментар

• Чао !!
          Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• el.t.

Това съобщение беше изтрито от el.t. Причина: коментирайте адекватно на темата

- Tемата е за предложения " До Investorbg" ,а не "Похвали" или "Общи Приказки"!

- АЗ ви дадох конкретно предложение и изтъкнах повод за него /нужда, необходимост и причина/, КАКТО и дадох насоки /за ресурс/ как да стане, КАКТО И използвах повода да ви намекна за увеличаващ се напоследък много вреден и отблъскващ процесс...

- понеже това е втория ми коментар изтрит за няколко часа, а аз пиша рядко тук, то ще си направя много лош извод за ВАС, начина на "водене" на политика , както и за самата ВИ политика!

Коментар

• Вместо да хабите ресурс в манипулативна посока /да триете мнения като насочвате и ограничавате разговорите на хорицата/, Моля, Прибавете една елементарна опция за редактиране на текста в коментарите под статиите!

всеки път като си видя някоя печатна или смислова грешка, ви поствам предложението... ама резултата ==0 !!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Темата ти беше много тъпа и правилно я заключиха.
                И модераторите изобщо не ти дължат обяснение защо.
                А аз допускам другия вариант: Че някои не са разбрали, защо се случва. "Нормално" е глупав да те обави за глупак. Сиреч, често се случва и да, без обяснения. Като го питаш "защо така мислиш?" И ти обяснява, че не те бил разбрал. По-страшна от езиковата бариера е бариерата на мисленето: Някои се справят и нямат проблеми, дори с чужд език в чужда страна, а други, в своята си, все не стоплили. На тях, все някой им е крив. за сметка на това, обяснението им е супер просто: "Ама Това беше тъпо!" и -нито дума, че ТЕ не са се справили.
                - Го-оолям кеф. Отвсякъде. Виж, от теб, Гигов, не го очаквах но, свят пъстър, за всичко пръв път си има...
                Last edited by Pyramid; 17.10.2013, 21:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                  И, за да съм по-ясен, пак ще попитам: КОЕ не ви хареса в темата, че я заключихте, скъпи модератори?
                  Темата ти беше много тъпа и правилно я заключиха.
                  И модераторите изобщо не ти дължат обяснение защо.

С даването на съгласие за спазване на Общите условия за регистрация Вие приемате, че уебмастърът, администраторите и модераторите на Investor.bg имат правото да премахват, променят или заключат всяка тема по всяко време, ако намерят това за уместно.
                  http://www.investor.bg/users/terms.html
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнение
                    +1024
                    2^10=...
                    ...Абе, вие още ли говорите двоичен език?

Коментар

• И, за да съм по-ясен, пак ще попитам: КОЕ не ви хареса в темата, че я заключихте, скъпи модератори? А може да пускате /в останалите теми/ хули и обидни инсинуации срещу някого, без да се намесите, нали? или аршинът за едни е един, за други-друт, за трети-трети? Това, което виждам, е безпринципна намеса в неща, които не разбирате. Щото, ако разбирахте, поне щяхте мнение да изкажете, забележка да направите, да се включите като редови участници или длъжностни лица...Да, ама не.
                      Следователно?
                      Ами, вадете си изводите, уж сте зрели хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от модератор Разгледай мнение
                        Здравейте,
                        моля спазвайте правилата на форума. Всички теми или мнения които не са по темата или правилата на форума ще бъдат премахвани

Поздрави
                        Модератор
                        +1024

Коментар

• Първоначално изпратено от модератор Разгледай мнение
                          Здравейте,
                          моля спазвайте правилата на форума. Всички теми или мнения които не са по темата или правилата на форума ще бъдат премахвани

Поздрави
                          Модератор
                          Ако внимателно си вършехте работата, щяхте да забележите, че моето изказване /последното в темата "да откраднеш..." си беше в моята си тема и съвсем точно-по темата. Та, нека не си търсим кусури, че не съм само аз със забележки по ваш адрес. За да ви уважаваме, уважавайте и вие форумната общност а не да ми се правите на цензори.

...или , наистина, не се правите?
                          Last edited by Pyramid; 17.10.2013, 17:13.

Коментар

• Здравейте,

Поздрави
                            Модератор

Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                            До модераторите:
                            Твърди се, че уж било имало свобода на словото.
                            Твърди се, че сме били европейска държава.
                            Твърди се, че медиите били независими...
                            Е, "Инвесторът" е медия но, защо заключихте темата "да откраднеш..." Обяснете на човешки език: Какво ви притесни, кое ви бръкна в здравето? Или поставяните въпроси не са важни?
                            Защото, иначе, започвам да си мисля, че сайтът е територия, в която, се навиват мераклии за спекуланти от истински спекуланти а изграждането на истинска потребителска стойност, на фактическа, реална икономика, не е приоритет. При такъв развой, докога, мислите, скъпи модератори, нещата ще се развиват устойчиво? Темата пуснах в раздел "други" - какво ви уплаши?
                            - Или КОЙ? Онзи, дето плаща?
                            ВъхЪ.

Коментар

• До модераторите:
                              Твърди се, че уж било имало свобода на словото.
                              Твърди се, че сме били европейска държава.
                              Твърди се, че медиите били независими...
                              Е, "Инвесторът" е медия но, защо заключихте темата "да откраднеш..." Обяснете на човешки език: Какво ви притесни, кое ви бръкна в здравето? Или поставяните въпроси не са важни?
                              Защото, иначе, започвам да си мисля, че сайтът е територия, в която, се навиват мераклии за спекуланти от истински спекуланти а изграждането на истинска потребителска стойност, на фактическа, реална икономика, не е приоритет. При такъв развой, докога, мислите, скъпи модератори, нещата ще се развиват устойчиво? Темата пуснах в раздел "други" - какво ви уплаши?
                              - Или КОЙ? Онзи, дето плаща?
                              ВъхЪ.

Коментар

• Към модератора.Защо изтрихте от тема ,,Политика'' статията от Труд в която идеше реч е ,че Кюстендилският окръжен съд наказа с 1500 лева глоба лидера на "Атака" в общината Владислав Лехчански заради израза "мръсен комунист"????
                                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Working...
                                X