IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
    Хубаво. Щом е "безпринципно", нека бъде "принципно".

Отключвам.

Да видим.
    Това беше голям жест! Дано да го оценят и тези които често се регистрират
    Аз лично като не съм си допил, ми липсва тази тема.

Коментар

Може да изказвате мислите си, единствено, според правилата на форума.
      Нищо лично.
      И от мен нищо лично.
      Изяснявам си мотивите да пиша или не в този форум.

Кои са Правилата?
      На Форума, които съм чела или ...на Amsterdamm, които не знам къде са посочени?

Написано е: "Една тема за политика е достатъчна. Заключвам!"
      Политика, означава умение да се управлява, според правила ...включително икономически, социално....или ...един форум
      ...без правила - отива към диктатура

Коментар

• Както написах преди време на бате Пешо, всеки в даден момент от живота си е симпатизирал на д-р Бойко Борисов.
        А, когато вкусовете на две рафинирани интелигентни дами се разминават диаметроположно, е още по-интересно. Сядам с пуканките както се изказва моят приятел Марандиньо.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          Ако мислиш, че мненията ми са спамърски, то значи....наистина съм объркала мястото, в което да изказвам свободно мислите си.
          Оди си/3/друг да те сака,кажи му дека е край,подай му рака!!!Оди си не сум яз той,штооо ке те воли,макар што болка ме сви и сърце ме боли!!!

Коментар

• Хубаво. Щом е "безпринципно", нека бъде "принципно".

Отключвам.

Да видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
              Безпринципно е и заключването към този момент на "Политика"...(за малко - странен модераторски речник)

Да не би няколкото мнения за бившия премиер в стил "мутра" да са проблем ....защото по отношение на обидите към форумци, не съм забелязала толкова модераторска активност....поне по отношение към моята особа....никога не са били проблем
              Баш това е явно причината
              Ма то това мнение някакви величия го избразиха по телевизията.
              Да ходят да ги баннат и тях

Коментар

• Безпринципно е и заключването към този момент на "Политика"...(за малко - странен модераторски речник)

Да не би няколкото мнения за бившия премиер в стил "мутра" да са проблем ....защото по отношение на обидите към форумци, не съм забелязала толкова модераторска активност....поне по отношение към моята особа....никога не са били проблем

Коментар

• Може да изказвате мислите си, единствено, според правилата на форума.
                  Нищо лично.

Коментар

Нищо няма да "правите", Съни. Това е Форум за инвеститори.

Има достатъчно създадени спамърски теми.

Външна политика, вътрешна политика, европейска политика, австралийска политика- това ли искате?

Моля- мислите, желананията и терзанията си по въпроса ги публикувайте единствено в тема "Политика"

Благодаря!
                    Ако мислиш, че мненията ми са спамърски, то значи....наистина съм объркала мястото, в което да изказвам свободно мислите си.

Коментар

Външна политика, вътрешна политика, европейска политика, австралийска политика- това ли искате?

Моля- мислите, желананията и терзанията си по въпроса ги публикувайте единствено в тема "Политика"

Благодаря!
                      Мадам, моите уважения, но Съни(тя) в случая е права!
                      Аз също много се интересувам от външна политика, но предвид постоянните дърляния по отношение ва вътрешната постовете ми на международни сензации , стратегии, геополитика и шпионаж, остават незабелязани и изгубени сред полемиките.
                      Нужна е тема за външна политика, не бих я кръстил международна, по-скоро ГЕОПОЛИТИКА, вопиюща, ако трябва темата политика да се прекръсти на "ПОЛИТИКАНСТВАНЕ" или полемики за вътрешната политика.

Коментар

• И аз подкрепям Съни(тя).

Коментар

Като каза инвеститори... Какво става с онлайн котировките?
                          Благодаря

Коментар

• Нищо няма да "правите", Съни. Това е Форум за инвеститори.

Благодаря!

Коментар

• Ще отключите ли "Международна политика" или да направя "Тема, извън тъмните балкански субекти"?

...и понеже бях попитана дали не се притеснявам, че ще ме баннат - да си кажа )
                              Никак не държа на всяка цена да пиша в този форум, ако се шири безпринципност, значи съм сгрешила мястото...
                              Last edited by съни(тя); 02.11.2013, 22:02.

Коментар

• Подкрепям момичето под мен. Като човек с ясното самосъзнание че разбирам от външна политика, щях да взема дейно участие в темата (външна политика).
                                В темата политика не пиша, защото там предимно се изявяват несретници,нереализирани военни пенсионери и платени драскачи.
                                С темата "политика" много пада нивото, по добре да я кръстим "пропаганда или кървав спорт".
                                Бъдете щастливи заедно,
                                Д-р Черкезов
                                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Working...
                                X