Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Инвесторе, моля изтрийте този обиден коментар, защото автора го познавам, знам и адресите и ще се наложи в противен случай да отида лично и да му отвинтя главата!
Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнениеМного пъти съм си мислел, че се правиш на идиот.
Явно съм бъркал, ти си си идиот.
Говорех за тръбни пътища и в двете ситуации, а не за радиатори и външни тела.
Още да обеснявам ли ???
Коментар
-
Моля, Прибавете една елементарна опция за редактиране на текста в коментарите под статиите!
Това е супер лесно да го интегрирате... пиша на тъмно с голям монитор и не виждам клавиатурата... и като го постна коментара, чак тогава си прочитам грешките!Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеА ако беше написала - същество "грамотно", щеше ли да мине през цедката...?
Не се заяждам , само търся критерии...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнениеОбяснявам- считам израза (предвид контекста) за неприемлив във Форума. На лични съобщения е ок.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнениеОбяснявам- считам израза (предвид контекста) за неприемлив във Форума. На лични съобщения е ок.
Подкрепям все пак тук сме се събрали да споделяме житейски и бизнес опит и знания, а не да се обиждаме. Някой от нас дори нямат средно образование, но това не е основание да се наричат неграмотници, а напротив, на подобни хора трябва да им се помага и съчувства, а не да ги заклеймяваме.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение..... само търся критерии...Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Не се заяждам , само търся критерии...
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеЩе помоля Амстердам да ми обясни, какво обидно видя в израза "Същество неграмотно"?! Че потребителя към който беше отправено и неграмотен е видно от всички, а същество не считам, че е обидна дума.
Благодаря предварително.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПроблеми ли имате?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПроблеми ли имате?
Коментар
Коментар