IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Какво направихте на сайта, че почти всеки път като заредя форумната страница и Chrome ми крашва - налага ми се да го рефрешвам, някога и повече от веднъж?
    Здравейте,
    не сме променяли нищо по сайта.

Поздрави

Коментар

• Какво направихте на сайта, че почти всеки път като заредя форумната страница и Chrome ми крашва - налага ми се да го рефрешвам, някога и повече от веднъж?

Коментар

• Както винаги - неангажиращото ми и ненатрапено мнение...

Постът на Тони - под моят - е изтрит. Самоизтрил се е с причината "така"...

Може и смешно да му се види някому, но той задаваше един сериозен въпрос към Инвестора: за компетенциите на модераторите... Хайде - да не съдим така прибързано - не за компетенциите, а за възможностите им...

Като зная пристрастността при подбора /субективизмът, де/ - няма да коментирам в дълбочина...

Ненатрапената ми идея произтича от факта, че участвам в други форуми. Нямам върховите компетенции, защото тия форуми имат определена - много точно фиксирана насоченост... Там, модераторите имат компетенциите и ме респектират с мненията си. Това не пречи на функциите им - да са супер-стриктни и да предупреждават участниците във форума им, когато същите не изпълняват изискванията, фиксирани към участниците, за да могат да се позиционират във форума...

Инвестор да осмислят горното, защото аз нямам предложения...

Аз просто ще се изнижа от форума, защото няма смисъл да преча на знаещите тук. Жалко е, че знаещите са размесени с голям брой участници, които нямат познанията, а единствените им доводи, за да уязвят "противника" - са на политическа основа... Дори и в политиката - отново са си гола вода, защото им липсва възможността за нормален диалог...

Така, де - какво като не сме видели папата, когато сме ходили в Рим?

От мен, точно в тоя форум - нямате необходимост. Карайте си по релсите. Аз само споделих НЕАНГАЖИРАЩО мнение.

Здрави и щастливи!
        If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Я Мамуне-ново амплоа ли имаш ?
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Наивник, ще те замоля в неделя да ми пратиш числата от тото-то някъде към 10 ч.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Инвесторе, държа незабавно да ме извадите от това криминале на този измислен журналист.
              https://www.facebook.com/photo.php?f...8455564&type=1
              Благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Нали!
                Един такъв сговорчив и толерантен, та чак подозрителен!

Ама си мисля, че наивник протестира щото са го снимали как гушка секретарката и жена му ще види снимката.

Направо си е досадно културен....
                Няма един път да тегли една дълга и сочна......Какъв Човек....Изкопаемо....

Коментар

• Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
                  Наивник,

Винаги съм те подозирал!
                  Един такъв,прикрит......
                  Нали!
                  Един такъв сговорчив и толерантен, та чак подозрителен!

Ама си мисля, че наивник протестира щото са го снимали как гушка секретарката и жена му ще види снимката.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

А в свободното си време ходя да трепя китайци нали
                    Никой не го интересува какво правиш в свободното си време, ама хваленето ти идва в повече. Особено предварителното хвалене
                    Малко повечко скромност, Наивник, няма да ти е излишна.

ПП. Потвърждавам, че часът, в който пиша това, е 13:09 по моя часовник. Да послужи на Наивник като свидетелство когато дойдат баретите, че май май трябва да си настроиш профила в коя часова зона си, иначе те пуска по UTC.
                    Last edited by Krisana; 23.08.2013, 14:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
                      Наивник,

Винаги съм те подозирал!
                      Един такъв,прикрит......
                      А в свободното си време ходя да трепя китайци нали

Коментар

• Наивник,

Винаги съм те подозирал!
                        Един такъв,прикрит......

Коментар

• Инвесторе, държа незабавно да ме извадите от това криминале на този измислен журналист.
                          https://www.facebook.com/photo.php?f...8455564&type=1

Първо се гъбарка с многоуважаемия от мен сайт на Инвестор, а после замесва и доброто ми име /ник/
                          Моля да обясните на човеко, в колко часа съм пуснал съобщението.
                          Заради липса на елементарни компютърни познания на този галфон, ще ми пратят баретите

Цитирам
                          * Имаме изпреварващи съобщения за взрива - още преди самата експлозия да се състои. Открих 4 в мрежата. Две са интересни. Едното е във форума на "Инвестор БГ". Часът е 17:37, взривът - в 19:20

• Политика
                          писа в тема | 18 август 2013, 17.37 ч.
                          Взрив в центъра на София???

То е на човек с ник "наивник". Обаче същият "наивник" вече в 19:37 си влиза във форума и съвсем резонно съобщава за взрива. Т.е. някой е знаел паролата му, ника му и е злоупотребил, като е пуснал изпреварилото взрива съобщение.
                          А истинския участник във форума резонно си влиза веднага след взрива, за да съобщи за него, без да знае, че вече е "съобщил". Още повече, че човекът е имал някакви софтуерни проблеми дори в следващите дни, за което говори следния пост:
                          • До Investorbg
                          писа в тема | 19 август 2013, 10.19 ч.
                          Инвесторе, някакъв бъг ли има? Опитвам се да пиша в темата на Фортис "Отново нямаме представители във властта!!!", а ме вкарва в "Политика"

Като знам колко са долюбвани от сегашното управление собствениците на Инвестор, откритието въобще не ме изненадва - какъв по-добър начин да ги злепоставиш от замесването им в подозрение като едва ни не участващи в логистиката на атентата.

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
                            Темата на Фортис е тема от много по-високо ниво. За да придобием правата да пишем в нея - минаваме първо през "месомелачката" - политика..., който устиска на изпита в края - може да пише на горните нива.../така изтълкувах ограничението за себе си/...
                            Не бе, просто има разлика между борсата за чИреши и фондовата борса. И може би тези, които знаем разликата действително трябва да си търсим мястото отделно. Но може и да не съм прав Както и да е.

Коментар

Инвесторе, някакъв бъг ли има? Опитвам се да пиша в темата на Фортис "Отново нямаме представители във властта!!!", а ме вкарва в "Политика"

Темата на Фортис е тема от много по-високо ниво. За да придобием правата да пишем в нея - минаваме първо през "месомелачката" - политика..., който устиска на изпита в края - може да пише на горните нива.../така изтълкувах ограничението за себе си/...
                              If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Инвесторе, някакъв бъг ли има? Опитвам се да пиша в темата на Фортис "Отново нямаме представители във властта!!!", а ме вкарва в "Политика"

Коментар

Working...
                                X