If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Моля внимателно да проследите последната ми полемика с лицето mirandi и ако нямате сила да го баннете завинаги, поне да му спрете малко агресираното поведение когато спори с по-компетентни хора от форума от него! Апелирам за внимателно разглеждане на постингите, кой обижда и кой излага аргументи?
Моля внимателно да проследите последната ми полемика с лицето mirandi и ако нямате сила да го баннете завинаги, поне да му спрете малко агресираното поведение когато спори с по-компетентни хора от форума от него! Апелирам за внимателно разглеждане на постингите, кой обижда и кой излага аргументи?
Здравейте и благодаря за въпроса и интереса. Да, възнамеряваме да разработим ново приложение, в което да е включен и форумът. По-конкретна информация засега не мога да ви предоставя.
Поздрави:
Бойчо
ОК, да се надяваме че скоро ще разработите ПРИЛОЖЕНИЕ, понеже за да има ново, трябва да има старо, а аз такова поне не съм засичал. XXI век...финансови пазари...да беше нещо друго иди-дойди, ама малко сте останали в Ренесанса в това отношение.
Здравейте и благодаря за въпроса и интереса. Да, възнамеряваме да разработим ново приложение, в което да е включен и форумът. По-конкретна информация засега не мога да ви предоставя.
Смятате ли да включите форума в мобилната версия на сайта, не е ли време за отделно приложение, разработено по поръчка на сайта, а не на доброволци като Давидов?
чета форума отпреди 2007 днес реших да пусна тема за
разходите при ETF (борсово търгуваните фондове), която беше
изтрита веднага, някои може ли да ми каже защо?
“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Моля да затриете завинаги ника Мirandi, който се заяжда на дребно като дели компании от дружества, с единствената цел да спечели спор който вече е загубил! Освен това си изпуска нервите използвайки обиди като "пълен идиот". Вземете отношение!
Коментар