Първоначално изпратено от KATANA 4 APOCALYPtos HEAD
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеБраво ! Според наръчника за тролове .....
Ще останете май само ти и Амстердамм, да се триете тук...М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениемоля ви, успокойте се... дишайте дълбоко... посочете на кой адрес да изпратим линейка?
продължавайте да дишате .............. нищо друго няма значение в момента...
Не бягай от въпроса...
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеНЕ СИ ПРИЗНАВАМ, А ГО ЗАЯВЯВАМ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗащо имаш много никове?
по силевн ли се чувстваш ,егото ти се оправя ,нямаш комплекси,има кой да те похвали колко си велик.......
ЗАЩО?
продължавайте да дишате .............. нищо друго няма значение в момента...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе става въпрос кой харесваш а защо имаш много никове както си признаваш по долу....ЗАЩО!М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе става въпрос кой харесваш а защо имаш много никове както си признаваш по долу....ЗАЩО!М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KATANA 4 APOCALYPtos HEAD Разгледай мнениеТози си мисли, че само един човек не го харесва...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениекъм модераторите ..
Нормално ли е от едно IP да има множество никове във форума ...и да си водят диалог ,беседа ,гласуваноя..... посочвам форумец , който си е признал че има много никове....stabwound ,полки ,1912 ,2012 ,джак даниелс и признанията на KATANA 4 APOCALYPtos HEAD....
към мениджънта.
това форумна политика ли е вече...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениеМоя, уточнете защо е нормално едно IP да има множество никове във форума .
Идеята на форума е качествена или количествена в контекста на постовете вътре ?
Очевадно е , че в няколко от темите пишат 2-3 човека с множество никове ! По този начин темата / ясно / се избутва нагоре , но какви са целта и смисълът ?
Нормално ли е от едно IP да има множество никове във форума ...и да си водят диалог ,беседа ,гласуваноя..... посочвам форумец , който си е признал че има много никове....stabwound ,полки ,1912 ,2012 ,джак даниелс и признанията на KATANA 4 APOCALYPtos HEAD....
към мениджънта.
това форумна политика ли е вече...
Коментар
-
Re: Моля за извинение
Първоначално изпратено от michaelis11 Разгледай мнениеДо Инветора, моля да ме извините за държанието и за обидите които съм ви нанесъл, но искам да подчертая, че не съм никакъв платен трол или с някакви политически предрасъдъци в България и т.н. Единственото което ме дразни е, че тази страница е много политизирана не е обективна и това ми провокира държанието. Моля да бъдете по-обективни в статиите си както и да разширите диапазона на източниците си
И ако може да не ми деактивирате акаунта всеки път.
Поздрави
[/SIZE]
Поздрави и хубав ден,
Бойчо Попов
Коментар
-
Моля за извинение
До Инветора, моля да ме извините за държанието и за обидите които съм ви нанесъл, но искам да подчертая, че не съм никакъв платен трол или с някакви политически предрасъдъци в България и т.н. Единственото което ме дразни е, че тази страница е много политизирана не е обективна и това ми провокира държанието. Моля да бъдете по-обективни в статиите си както и да разширите диапазона на източниците си
И ако може да не ми деактивирате акаунта всеки път.
Поздрави
[/SIZE]Last edited by michaelis11; 16.05.2015, 18:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениеМоя, уточнете защо е нормално едно IP да има множество никове във форума .
При ползване на доставчик на Интернет, който предоставя динамичен IP адрес може да се окаже, че в момента някой има IP адрес, от който преди време друг се е регистрирал.
Коментар
Коментар