If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте, за да сложа край на дискусията, ви припомням част от общите условия на компанията, с които сте се съгласили и вие.
.....
Искам да знам причината за изтрития ми пост в тема Политика от 14:24?
Посочва се като мотив - забранени линкове. Но е изтрито и мнението ми.
Къде Ви е списъка на забранените медии?
Ако ще триете безраборно, по лична преценка и настроение, заявете го и ще спра участието си в този форум.
Здравейте, за да сложа край на дискусията, ви припомням част от общите условия на компанията, с които сте се съгласили и вие.
1.18. „Инвестор.БГ“ АД ви позволява достъп до регистрационните зоните на сайтовете на Инвестор при условие, че:
i) Имейл адреса, потребителското ви име и паролата ви за достъп са персонални и не се използват от никой друг за достъп до регистрационните зони за конкретен сайт от сайтовете на групата на „Инвестор.БГ“ АД.
ii) Няма да правите нищо, което да помогне всеки, които не е регистриран потребител, да получи достъп до зоните на сайтовете на Инвестор изискващи регистрация.
(iii) Няма злонамерено да създавате допълнителни регистрационни акаунти, за конкретен сайт, злоупотребяващи с функионалностите на сайтовете от групата на Инвестор, или с други потребители, нито да се опитвате да представите себе си като друг потребител.
Поздрави:
Бойчо
Бойчо Попов ,
Това е друго нещо !
Въпросът е ...Тогава как се контролират изпълненията на тези правила.
Когато трима форумци най отговорно заявяват че имат най малко 20 ника.
Като поне 10 аз мога да посоча за форумеца Полки .А ако мога тогава модеератора какво прави...
Контролира ли се тези 10 ника да проявяват толерантност в дискусиите ,контролира ли се попълването на анкети ,гласувания , проява на мнения в дадена насока....
Поздрави!
Здравейте, за да сложа край на дискусията, ви припомням
Бойчо, правилата ги знаем .................. но вземи напиши направо, че KATANA 4 APOCALYPtos HEAD ; stabwound и 2012 са трима различни човека които нямат нищо общо по между си за да не стане някоя беля с ника "монти"
1.18. „Инвестор.БГ“ АД ви позволява достъп до регистрационните зоните на сайтовете на Инвестор при условие, че:
i) Имейл адреса, потребителското ви име и паролата ви за достъп са персонални и не се използват от никой друг за достъп до регистрационните зони за конкретен сайт от сайтовете на групата на „Инвестор.БГ“ АД.
ii) Няма да правите нищо, което да помогне всеки, които не е регистриран потребител, да получи достъп до зоните на сайтовете на Инвестор изискващи регистрация.
(iii) Няма злонамерено да създавате допълнителни регистрационни акаунти, за конкретен сайт, злоупотребяващи с функионалностите на сайтовете от групата на Инвестор, или с други потребители, нито да се опитвате да представите себе си като друг потребител.
Ще задам в най скоро време такъв въпрос на управлението .... .....
Щ е е интересно не само за форумците ...ами как се протежират тролове от водещи сайтове....
мисля, че не съм регистрирал повече от 10 ника ............... това дали ще те успокои?
наличието на десетина ника не противоречи на правилата на форума ............... ако си ги чела, де
Браво не повече от 10 ника.....
Ще задам в най скоро време такъв въпрос на управлението .... .....
Щ е е интересно не само за форумците ...ами как се протежират тролове от водещи сайтове....
Коментар