IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    +1
    Здравейте, след като получихме обратна връзка и обсъдихме отново концепцията, взехме решение да върнем първоначалния вариант на показване на котировките. В крайна сметка за нас най-важни са клиентите ни - читателите. Надяваме се да продължите да следите най-важното за икономиката и борсите в Investor.

Поздрави и хубав ден,
    Бойчо

Коментар

• а ВЕ, инвестора, ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ СЛЕД КАТО ВИ ПИША СЪС ФАКТИ, ИМАМ ВЕЧЕ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА БАН.. НЕЩО МНОГО ЗАМИТО МИ СЕ СТРУВА, ТОВА ВАШЕТО МОРДЕРИРАНЕ..

АЙДЕ НАМЕРИТЕ ИЗТРИТИТЕ МИ НАД 1000 ДУМИ В ТРИ ПОСТА И КЪДЕ ТОЧНО И КОГО ОБИДИХ И КВАЛИФИЦИРАХ, БЕЗ ФАКТИ.. ЩЕ МОЖЕ ТЕ ЛИ.. АМИ НАЛИ ЗАТОВА СТЕ НАПРАВИЛИ ТОЯ САЙТ-ФОРУМ??

НЕ МОЖЕ ЛИ ВМЕСТО ДА СТЕ ТОЛКОВА, ЯВНО ЗЛЕ, ПОНЕ ДА РЕДАКТИРАТЕ ПОСТОВЕТЕ, БЕЗ ЗА ДА ТРИЕТЕ ВСИЧКО????

Коментар

• То само с едно съобщение не става г-н Попов !
        Погледнете си рубриката "Пулсът на пазара" , която отчита като най - печаливша акция днес Златен лев , която в действителност е на загуба. , а Атера я дава на нула днес , а е почти 2% на плюс. :

Коментар

• И онлайн котировките помагат. Аз котировки си имам от друг сайт, ама вие си знаете

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
            Лично мое мнение ,че предишните данни показващи дневните промени в цените на акциите по - добре помагат на човек да се ориентира в обстановката!
            +1

Коментар

• Лично мое мнение ,че предишните данни показващи дневите промени в цените на акциите по добре помагат на човек да се ориентира в обстановката!

Коментар

• Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение
                Здравейте, няма бъг, а от 13.05.2015г. колоната "Изменение" показва изменението на цената спрямо цена на предходната сделка. Това е указано и в самия сайт, в рубриката Борса, подрубрика сделки.

Поздрави,
                Бойчо Попов
                Здравейте . Защо тогава във всяка статия за дневна търговия правите грешки в изчисление на дневните изменения ?
                http://www.investor.bg/novini-i-anal...heniia-195901/

http://www.investor.bg/novini-i-anal...ldingi-195782/

Коментар

От известно време софтуера ви за пресмятане на ръст и спад на акциите се е бъгнал нещо .
                  Не го ли забелязвате ?
                  Здравейте, няма бъг, а от 13.05.2015г. колоната "Изменение" показва изменението на цената спрямо цена на предходната сделка. Това е указано и в самия сайт, в рубриката Борса, подрубрика сделки.

Поздрави,
                  Бойчо Попов

Коментар

Тука продължават заблудите :
                    Пулсът на пазара
                    Топ печеливши

HLEV 1,38 5,8% 10,8 хил. лв
                    SFARM 3,10 0,8% 51,5 хил. лв
                    ZHBG 0,38 0,3% 6 хил. лв
                    0SP 32,45 0,2% 21,9 хил. лв
                    HVAR 18,87 0,0% 10,9 хил. лв
                    Всъщност HLEV днес е на загуба 1,5 %
                    Предполагам и другите акции са сгрешени , освен ако с тях е имало само 1 сделка.
                    Защо не го оправяте вече повече от 10 дена ?
                    Даже и в статията за консолидираните отчети цитирате грешките си .
                    ????????

Коментар

От известно време софтуера ви за пресмятане на ръст и спад на акциите се е бъгнал нещо .
                      Не го ли забелязвате ?
                      Тука продължават заблудите :
                      Пулсът на пазара
                      Топ печеливши

HLEV 1,38 5,8% 10,8 хил. лв
                      SFARM 3,10 0,8% 51,5 хил. лв
                      ZHBG 0,38 0,3% 6 хил. лв
                      0SP 32,45 0,2% 21,9 хил. лв
                      HVAR 18,87 0,0% 10,9 хил. лв
                      Всъщност HLEV днес е на загуба 1,5 %
                      Предполагам и другите акции са сгрешени , освен ако с тях е имало само 1 сделка.
                      Защо не го оправяте вече повече от 10 дена ?
                      Даже и в статията за консолидираните отчети цитирате грешките си .
                      Last edited by vale1; 30.05.2015, 00:39.

Коментар

• Форумът Ви се превърна в словестна разправа на битпазар.

Моля вземете мерки.

Благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
                          Явно никой, ама абсолютно никой не знае..
                          всичко зависи от това на какъв кеф е дежурния модератор...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                            не съм от хората, пускащи "дълги цитати"
                            По-интересното е, че малко назад кликнах на линк в темата - чист линк на Пик, който и сега си стои ... и така стигнах до тях ) ...където пък се стреснах от 10-ната им заглавия на тема "Колко лоша е Моника Маковей и как поканилите я Радан Кънев и правосъдния министър заплашвали с това правителството" и пуснах само няколко заглавия като текст в темата и основно ... мой коментар.
                            всичко е било изтрито с причина - забранен линк

Сега дори не знам - кога е забранен един и същи източник и кога разрешен

Дори в цензурата без правила!
                            Явно никой, ама абсолютно никой не знае..

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
                              За списък със забранени медии питаме много пъти.
                              Вече линкове не ползваме, но ни трият за "дълги цитати", в същото време страницата позволява 10 000 символа.

Пичове, не става така...

Изяснете си забранените линкове, защото по никакво подразбиране никой не е дръжен, да си прави списъци, кои сайтове не ви изнасят.
                              не съм от хората, пускащи "дълги цитати"
                              По-интересното е, че малко назад кликнах на линк в темата - чист линк на Пик, който и сега си стои ... и така стигнах до тях ) ...където пък се стреснах от 10-ната им заглавия на тема "Колко лоша е Моника Маковей и как поканилите я Радан Кънев и правосъдния министър заплашвали с това правителството" и пуснах само няколко заглавия като текст в темата и основно ... мой коментар.
                              всичко е било изтрито с причина - забранен линк

Сега дори не знам - кога е забранен един и същи източник и кога разрешен

Дори в цензурата без правила!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                Искам да знам причината за изтрития ми пост в тема Политика от 14:24?
                                Посочва се като мотив - забранени линкове. Но е изтрито и мнението ми.
                                Къде Ви е списъка на забранените медии?

Ако ще триете безраборно, по лична преценка и настроение, заявете го и ще спра участието си в този форум.
                                За списък със забранени медии питаме много пъти.
                                Вече линкове не ползваме, но ни трият за "дълги цитати", в същото време страницата позволява 10 000 символа.

Пичове, не става така...

Изяснете си забранените линкове, защото по никакво подразбиране никой не е дръжен, да си прави списъци, кои сайтове не ви изнасят.

Коментар

Working...
                                X