IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

И при мен е така.
    Все още си е така а темата е най-отгоре. Има привилегировани
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
      Здравейте. Никакви ограничения на никого не са поставяни. Темата би трябвало да се отваря нормално.

Някой друг има ли подобен проблем?
      И при мен е така.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
        абе, защо сте забранили да се слагат лайкове на определени участници?
        опитах и лайкнах няколко откровени тролски простотии и става. после дислайквам разбира се.
        но на смислени мнения - йок. не може да се дава рейтинг на тоя участник.
        защо?
        Защото нямаш достатъчно лайкове бе програмиста.Тоест Нямаш компетенции и привилегии да лайкваш. А може да нямаш права и защото някой от качествените съфорумци, които лайкваш да са те нашльопали в игнора.
        Кат айти трябваше да се усетиш за възможностите

Коментар

опитах и лайкнах няколко откровени тролски простотии и става. после дислайквам разбира се.
          защо?
          Най-вероятно юзъра е баннат.

Коментар

защо?
            Не бе, няма такова нещо, всичко е чисто и просто, като къпан...

Коментар

• абе, защо сте забранили да се слагат лайкове на определени участници?
              защо?
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                аз също виждам това Sorry, you are not authorized to view this page
                независимо дали съм логнат или не
                Явно, разпространява се по жицата. Дайте да споделим, върху какви устройства и с каква ОС ни се случва, да не е нещо "генерично", за конкретни съвпадения? При мен са мобилен с андроид и лаптоп с модзила.

Коментар

• аз също виждам това Sorry, you are not authorized to view this page
                  независимо дали съм логнат или не
                  “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Здравейте. Никакви ограничения на никого не са поставяни. Темата би трябвало да се отваря нормално.

Някой друг има ли подобен проблем?
                    रादोस्त

Коментар

• Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Sorry, you are not authorized to view this page

Пише че има нови постове, Кои са тез с привилегиите и ние не можем да им четем глупостите и да им ги коментираме
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Алоооу, Хюстън!

Имате проблем с опресняването по време на (главната страница)... не, на самите теми.
                        Last edited by chan_tura_naga; 09.08.2021, 09:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                          Скъпи Марияне, драги Бойчо,
                          служителите ви ме трият само защото мнението ми е различно от това на комонетата и ДС доносниците във форума.

И модераторите на смяна да не го трият. Това не е за тях.
                          "Мнение"? Та ти, само ходиш и се заяждаш.

Коментар

• Моля, Продължете с триенето на троловете..

Коментар

• Скъпи Марияне, драги Бойчо,
                              служителите ви ме трият само защото мнението ми е различно от това на комонетата и ДС доносниците във форума.

И модераторите на смяна да не го трият. Това не е за тях.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Up sofix up2000 Разгледай мнение
                                Скъпи Марияне
                                и колеги от инвестор, бихте ли обяснили или поне намекнали ЗАЩО е тази СВРЪХТОЛЕРАНТНОСТ към троловете на ГЕРБ тук?!?
                                Ами ето "софикс ъп2000" , това не е ли достатъчно?

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X