IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В момента се изработва поръчкова украса за помещение 200 кв.м. за една презентация и щом се уверя, че нещата са ОК, ще започне кампания по медиите.

Тия тук ме трият ме за добър ден. Ама, трийте, бре ... и после чакайте приходи от реклама. Тоя цирк ще свърши 2020 година, когато свършват стинките от ЕС. Разчиствате бюрата и ще викнете по-любезни. Но се страхувам, че направо ще ви закрият, като спре досегашната хранилка от държавата през ойро-фондове.

Аз работя пазарно винаги и не ме е срам да погледна нито един мой почитател в очите. За година и половина изтрих само един пост, понеже беше неприемлив.

Коментар

• Вече мога да влизам в темата. Но никакъв отговор от модераторите.А още семейното възпитание и след това придобитата учтивост налага отговор след питане. Ама карай, и на това съм доволен. Дерзайте, модератори, дерзайте! И банвайте коледно, сега му е времето!

Коментар

• Първоначално изпратено от aleks262 Разгледай мнение
        Тази тема НЕ Е да си водите лични разговори! Престанете!
        Ами вместо да заплашваш, по-добре ми отговори на питането! А какви са нормалните отношения между нас, нека това да не те тревожи. Ти не си цензор!
        И сега вече ще ме баннеш, нали? Я по-добре виж откога съм във форума, далеч преди теб. Малко уважение няма да ти бъде излишно.

Коментар

• Алекс кво му е лошото от време на време примерно да се спречкаме?Не разбирам защо триете мнения и слагате бан.Ще се попсуваме па ще спрем.Всичко си има край.Бъдете малко по търпеливи.Все пак това не е форум на детската градина щастливо детство.В реалния свят не всичко е добро.

Коментар

• aleks262
            aleks262 commented
            Editing a comment
            Форума не е място да се псувате!

• Тази тема НЕ Е да си водите лични разговори! Престанете!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

да не опитваш да отвориш оная тема"къде да вложа малко пари и да изкарам малко" или нещо такова?
            аз там удрям на това съобщение, но...не го приемам за голям пропуск
            Ами да, там! Ама администраторите май са отишли на кафе А ако е антверпенчето, то тя не ме обича. Дори сега очаквам да ме банне, щото задавам въпроси.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
              Ще вземе ли модерацията отношение към постовете на червенасган в тема политика в 10,40 и 10,45. Ще му наложите ли бан за 1 месец
              Какъв е проблема с постовете? Ти какво не разбра?
              The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                За първи път от повече от 11 години странна забрана - Sorry, you are not authorized to view this page.
                Please try logging in or logging in as different user Login or send a message to the admin
                да не опитваш да отвориш оная тема"къде да вложа малко пари и да изкарам малко" или нещо такова?
                аз там удрям на това съобщение, но...не го приемам за голям пропуск
                препоръка е

Коментар

• За първи път от повече от 11 години странна забрана - Sorry, you are not authorized to view this page.
                  Please try logging in or logging in as different user Login or send a message to the admin

Коментар

• Ще вземе ли модерацията отношение към постовете на червенасган в тема политика в 10,40 и 10,45. Ще му наложите ли бан за 1 месец

Коментар

• Може ли да си личи, както беше преди, кои статии съм отварял и кои не?

Коментар

• Кога ще е достъпна за коментари тема Политика ?

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron

Многоуважаеми Модератори, защо го търпите още тоя нагъл простак
                          Това тук (форума) да не ви е българския парламент?
                          Май за обиди се полагаше бан или поне изтриване на мнението...или за някои е позволено , в интерес на сайта ?!

Коментар

• Мне, но има моменти, когато ми се ще да ѝ стисна ръката
                            Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

интересен отговор

не съм видял до сега бан за пмпотех, омг, менифейс
                              Изглежда бан се полага само на руските тролове...другите тролове стават заслужили инвеститори !

Коментар

Working...
                              X