IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сините каски

Privet na vsichki i uspeshen den!
    Ne razvalqite hubaviq forum s izlishni zaqjdanitzi. Az sum v nachaloto i forumut opredeleno mi pomogna mnogo.
    (vse si mislq, che i za dobrite traideri e polezen)
    Nauchih mnogo ot Id2, Kuki, Petur, Driverf1, Steafoam (s prognozkite, koito vseki den ni prashta)
    Ideqta spored men na foruma e da se obmenqt idei, vpechatleniq, strategii, prognozi, novini s tzel vseki edin ot nas da specheli poveche.
    Ta, kakvi sa vashite idei za dnes? )))

Коментар

• time factor

Ужас. И в този форуми работата отива на зле. Дайте да я караме по-спокойно. Вярно е че всички понякога са имали губещи сделки, просто няма как да си 100% успешен, защото пазарът е една хаотична система и дори да имаш най-добрата стратегия и система на търговия, пак пазарът може да тръгне срещу теб, защото психологията на инвеститоорите винаги може да изненада...

Коментар

• time factor

Куки,здравей.Можеш ли да ми пишеш,какъв е адреса на този форум.Благодаря.
        „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
        Джеси Ливърмор

Коментар

• Сините каски

ot dosta vreme vi 4eta mneniqta i kakvo vijdam:vsi4ki znaete po ne6to i vsi4ki gubite i pe4elite.
          ZAKLIU4ENIE:mnogo godini mu trqbvat na 4ovek da nau4i vsi4ko.za6to go qdete Petar?Az naprimer 6te dam po 300$ na vseki ot vas koito se saglasi da me nau4i na ne6to
          za6toto 6te vloja parite vav sebe si,a nqma da gi zagubq na pazara kato na4inae6t.Bil sgre6il Petar,4e koi ne e gre6il tuka? samo kato vi 4eta postingite i razbiram koga vi e otnesen nqkoi stop.Stavate nervni i zaqdlivi.Mnenieto mi e 4e za vseki ima mqsto tuk.
          Ivseki moje da nau4i ne6to novo.uspeh na vsi4ki

Коментар

• time factor

malkia, пък ако ни изгонят оттук, отиваме във форума на обзървър за БФБ, там поне ще ни е кеф )))

Коментар

• time factor

malkia, ще стоим и ще гледаме, какво толкова
              Относно кроса GBP/JPY - ако някой може да ми дефинира какво е тренд при крос, ще го черпя каквото поиска...
              А и когато има 400 пипса движение в обратната посока, от която си заел позиция, не се иска голям опит на пазара, за да излезеш на печалба от подобна ситуация. Освен ако не си инат и си държиш на своето.
              Това е моя коментар по темата на спора ви.
              Между другото, когато сте били студенти в УНСС (предполагам,че повечето тук сте минали оттам или в момента сте там), не ви ли се е случвало да изпадате в ситуация да знаете повече от лектора?
              Преди време ми изпратиха от USA една демо на една система за търговия, в която бе описано, че дава % на успешните сделки около 55%. Номера е да си на печалба при такъв процент на успеваемост на позициите, а не при 90% успеваемост да се въртиш около фалита.
              Който има опит на пазара знае за какво говоря.
              Успешна търговия на всички!

Коментар

• EWP on the S&P500

Препоръчвам:
                http://www.safehaven.com/Editorials/...40603gayer.pdf

Коментар

• Сините каски

)
                  Вярно и правилно расъждение!

Коментар

• Сините каски

Колеги,не си хабете нервите тук на форума,е вярно е,
                    че човек някъде трябва да пусне налягането на парата,която се е събрала от неуспешна търговия.
                    Просто Петър си търси наченаещи с пари на които може да предаде своя опит,и толкова.
                    Всеки избира сам,дали да дава пари на Петър или когато прави грешки,пак дава пари за грешките си.
                    Вярно,че той (Петър) е създал този форум,обаче не се знае с каква цел (Справка в първия постинг).
                    Вярно е,че с нетърпение съм очаквал да видя постинга му
                    и след това да заложа точно в обратната посока и да спечеля,но това е друга тема.
                    Така че като не Ви харесват неговите постинги,ги прескачате и толкова.
                    По едно време и на мен ми правеха впечатление творенията му,
                    но като премислих и реших,че и за мен и за него има място под слънцето-той с неговите стратегии,
                    аз със моите.
                    УСПЕХ НА ВСИЧКИ и по-малко нерви!!!!!
                    „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                    Джеси Ливърмор

Коментар

• За Иво

http://www.anmart-forex.com

Коментар

• Сините каски

Malkia,здравей,как си?Все по-малко те виждам във форума.
                        Джеси Ливърмор

Коментар

• time factor

Петре,моите уважения,ама тоя форум тука не е за да си продаваме опит,а да го обменяме.
                          Не знам какви са ти препоръките за търговия,но аз си спомням една твоя такава-buy GBP/JPY..ЗАгубата на човек послушал тебе
                          би била ..400 пипса най-много..(При условие че имаше ясно изразен тренд надолу..За тея 9 години ако не си се научил даследваш тренда
                          значи нищо не си се научил..Познавам човек ,който от 1978 играе на маериканските пазари./с акции/.Американец е.
                          И все още не е чак толкова добър,че даже и да смее да твърди че може като те обучи да ти спести 10 години грешки на пазарите..
                          По интернета е пълно с такива като тебе.За 100 $ получавате не знам си какво си..Супер търговска система..И търсят ..лаици..
                          Пък и най-интересното е че ако се замисли човек..Ти като обучиш не знам си колко хора на "печелившата система" ти си създаваш конкуренти..
                          Не мисля че на един начинаещ трябва да му се спестяват грешките.Напротив,той трябва да прави много грешки..На демо или с минимално количество пари..
                          И не мисля че една система може да издържи много години..Нищо не е вечно.. Пък колкото до това за избора на брокер,ако играеш до 1000 лева все до делтасток ще опреш )))
                          Но аз помня че ти препоръчваше на новите трейдъри да почват с над 5-10к $...
                          Просто не мисля че 9 години са много..Ако няма какво да обсъдиш с другите тука,замълчи си.
                          Разбира се петре това е мое мнение.Може и да не съм прав..Но ако бях винаги само прав...Щях да съм милионер.

Коментар

• time factor

Pak po4nahte da se zajajdate, prekratete dokato e vreme, 4e da ne stane kato vyv foruma na kolegite ot stockmarketa!

Коментар

• time factor

Niakoi da znae kade davat kursove za gramotnost? Ne e za men. Prosto iskam da go platia i da pratia na nego edin chovek ot tozi forum

Коментар

• time factor

Освен това ще получиш и още много жокерчета който ще те предпазят от бъдещи загуби.Тях в книгите не ги
                                пишат,те се трупат с опита и годинките през които си на този пазар.Имам система за обучение,като разбира се
                                променя с малки детайли в зависимост от знанията на този когото обучавам.Бих могъл да постна няколко писма
                                от тук пишешти колеги, да прочетеш кой какво е написал но би било твърде не етично,въпреки че НЯКОИ от тях
                                си го заслужават.Но честно да ти кажа съм над тези неща.Човекът профукал 4/5 от акаунта си пък се стиснал за
                                някакви си 100$.Това е друга опция която предлагам.Срещу 100$ на месец ти давам консултации и ти препоръчвам
                                кога и къде да влезеш в пазара,къде да сложиш стопове или пък цялостна стратегия за търгувия с поне 5 различни
                                позиции едновременно.

Коментар

Working...
                                X