If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ako e samo tova koeto shte polucha na kursa za $300 ... Imash li izgradena trading sistema. T. e. pravbilata da sa edno znachno opredeleni?
http://forexnews.bg
Коментар
time factor
Nostradamus с най-голямо удоволствие.Все пак държа да зная какво ще ме научиш.Колко време си на този пазар?
Кави стратегии за търгуване ще ми предложиш и ще ме научиш?От къде и през кой брокер ще ме насочиш да тър-
гувам? Предполагам ще ме научиш и как докъто губя в eur/usd и да печеля едновременно?За кросовете сигурно
също има какво да ме понаучиш предполагам? За връзките им спрямо основните валути също?За опциите предполагам
че ще ме направиш ВИРТУОЗ?
Е чакам офертата ти с най-голямо нетърпение
Коментар
Pero - gipsa
time factor
Aide pak se zapochna s ofertite Znachi po okolo 7 leva na chas...
Mnogo mi e interesno kak shte se uplatniavat tezi 8 chasa?
Idva li nqkoi na tezi kursove? Shto sam sednal da cheta tozi forum znachi i az imam nqnakva ideq za kakvo stava vapros. I nqma da dam na nqkoi $300 za da mi kaje kakvo e RSI. Sas sashtiq uspeh moga da ti kaje na teb da izkarash edin kurs pri men
Коментар
time factor
Nostradamus,да въпросите станаха доста.Ако искаш да получиш отговор на всичките си въпроси и на поне още 100
можеш да изкараш един курс при мен.Цените са 300$ за 2 седмици х 8часа дневно=40 часа седмично и 500$ за 5
седмичен.
MA simple li sa? I Kak izpolzvash RSI? Za kakav period e RSI? Kakvi niva izpolzvash? Chertaesh li trendove po RSI? Mai mnogo vaprosi stanaha
Коментар
time factor
id2 докъто продължава войната,графиките са почти без значени.Основните фактори движещи пазара са единствено
и само новините от Ирак.А иначе използвам всичко което можеш да се сетиш за съставяне на мнение, но основните
индикатори които използвам са МА 21 , МА 50 и RSI.Както много пъти съм писал,колкото повече индикатори се
взимат в предвид,толкова по-объркваща става картинката.
Ами не знам за другите, но на мен едно такова развитие на нещата като днешното - "изтриване" на почти цялото положително отваряне на US фондовите пазари - не ми се вижда конструктивно за по-нататъшно рали от тук нататък. Не че казвам, че рали не е възможно, но просто няма да е кой знае какво. Още повече, че биковете вече си поверваха )) ако се съди по VIX, който сапада с над 3%. За мен логична стратегия на този етап би била акумулация на къси позиции в US фондовите пазари, респективно акумулация на дълги позиции в EUR.
На това му викам "bearish divergence": VIX спада с над 3%, а пазарът (SPX) е фактически на нула. Тези хора си поверваха )) Май когато сутринта мислех, че обръщането на тренда може да стана още 920 за SPX, съм бил доста оптимистично настроен. Stay tuned! ))
Куки, $, съвсем логично е да заемете дълги позиции в EUR предвид днешното развитие на нещата - имам предвид очевидната слабост на US фондовите пазари, които не успяха да задържат постигнатите по-високи нива по-рано през сесията и сега са в настроение "купувай слуха, продавай новината" или съвсем логичен profit taking. При това положение ясно се вижда, че инвеститорите не са склонни да купуват US акции само заради все по-очевидния край на войната, те искат да видят и по-добри икономически данни, защото на хората им писна от 3 г. да очакват подобрение на икономиката и печалбите на компаниите и накрая да се оказва, че подобрението пак се отлага за "следващото полугодие". Според мен като се изключат trading ралитата, пазарът е в "show me the money" mode. Предвид корелацията на USD с US фондовите пазари, дългата позиция в EUR е меко казано логична на този етап...
Куки,наистина е вредно човек да чете какви ли не......
Аз чакам да свършат корекциите някъде към 1,0450 и от там ще го гоня до към 1,1200/14
Ти к"во си измислил? -))
Коментар