IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Forum

И ако някой не вярва че traderbg e fxtrader/смених си ника щото си загубих листчето с паролата )/
    Аз казвам той е аз )))).
    Тъй като играя само на дневните графики/и повече тях гледам/,за сега не мога да дам препоръка за търговия..
    ID2,радвам се че тука повечето не сте trend followers..)))).Аз се старая да бъда,и не съм перфектен разбира се..
    Но това че не можете да седите /гълтайки тонове упокоителни)))))) и да чакате когаот средата е що-годе благоприятна
    да се вдига пазара доколкото може..показва че не сте овладели вашите емоции.."You have a desire for constant action which is very very
    dangerous for your account"s existence "))))))))

Коментар

• Forum

www.elliott-wave-analysis.com

Коментар

• Forum

niakoi moje li da mi kaje sait na koito praviat prognozi vuz osnova na Elliot

Коментар

• Forum

malkia,прав си./говорехме за GBPJPY,ne za USD/GBP/.
          И да наистина не съм поствал рекомендации от този си ник.Но съм поствал от ника fxtrader.
          Последната сделка-sell EUR/USD от преди няколко дена,със таргет 1.0823.Печалба 80 пипа..Стопа ми беше лизнат но аз reentrenah
          щото чувствах че бях прав/..))

Коментар

• trend is...

id2 dobro i razvedriava6to vkliu4vane!

Коментар

• Forum

Abe hora, davajte si va6te entry, TP i SL, stiga ste zanimavali samo s tia na Petar! Dokato vie ne mi dadete va6ite idei za pazara, ne moda da vzema na seriozno kritikata kym Petyr!

Коментар

• trend is...

traderbg//the trend is your friend
                until it reverses up your rear end
                and when trend turns
                your butt burns...
                Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• Forum

Да аз също съм чувал че за някой курсове се плаща даже по 1500- 3000$..
                  Ама знаеш ли какво учат на тея курсове?"Spotting an MACD divergcence.The hidden power of candlesticks"./това последното не си го измислям,ами съм го чел в мрежата/..
                  Иначе 9 години не са малко и никъде не казвам че са малко.Това което казах е че не харесвам това играене срещу тренда.
                  The trend is your friend buddy.
                  И стига сме спорили..)
                  Аз предпочитам сам да си строша главата,отколкото някой да ми разкаже как си е строшил неговата..Щото знам че после
                  аз пак ще си я строша главата,но ще съм загубил и минимума..5000 $,нали така )))))А и ще съм платил на някой "educator".
                  Понимаеш?

Коментар

• Forum

Нямам намерение да се заяждам, но много ме подразни една фраза от това дълго писание на Петър. Той казва, че винаги посочва стоп за позициите които предлага. Ами това просто не е вярно. Много често поства препокъка за покупка или продажба, но без стоп. Повече няма да се намесвам, но нека да бъдем коректни.

Коментар

• Forum

traderbg, estestveno 4e ne dosajda6, NO: 4udesno e, 4e ne pravi6 sdelki na sliapo, 4e sdelkite ti sa riadko i pove4eto pe4eliv6i - tova dolu gore i az se opitvam da pravia, osobeno naposledak, no vyprosyt e tam, 4e dosega ne si postval edna tvoe vijdane za pazara ili konkretna entry idea, koiato nie da vidim i da komentirame zaedno s teb, kakto pravim vsi4ki ostanali.
                      Za trenda v GBP/USD - maj govorehme za GBP/JPY, ako se ne lyja!
                      Uspeh!

Коментар

• Forum

Радвам се че не досаждам.)
                        Обаче за система която е 55% печеливша/45 % губеща аз не бих дал 300 $..
                        Аз лично не ползвам система..Опитвам се да си създам мнение за пазара,като поставям и стоп когато не съм
                        заключил правилно..И не върша да речем сделки както повечето търговци когато RSI отиде над 50,70 и т.н. да купуват сляпо/продават сляпо..
                        И затова съм с по-голям % успеваемост/но върша много малко сделки/.
                        За момента съм пас..
                        Колкото до това че нямало тренд на GBP/USD-имало е тренд.И всеки който види една проста графика от тогава ще види
                        че е имало тренд..Но това са минали събития.
                        Пожелавам на всички успешна търговия.

Коментар

• Forum

Значи нямах никакво намерение да отговарям на заядливите нападки от страна на някой.НО.Все пак НО-то надделя
                          и ще се опитам да обясня защо.

1.traderbg - Аз никога не съм твърдял че да науча някого на нещо или да му ПРОДАМ знанията си и той ще е само
                          печеливш трейдър.Аз самият ако бях такъв изобщо нямаше да съм в тази страна,а най-вероятно на далеч
                          по-екзотично място с поне дузина прелестни създания(жени,за да не ме изкара някой и педал в последствие).Ако
                          си забелязал винаги посочвам СТОП за всяка сделка препоръчана от мен.Това дали някой си е сложил стопа или не
                          не ме касае,или дали е направил това което аз смятам.Всеки има глава и може да разсъждава.Ако прогнозите ми са
                          грешни,то играй срещу мен.Що се отнася до "конкуренцията" която си създавам сам,то просто значи нямаш и най-
                          бегла представа за мащабите на този пазар и се налага МНОГО още да се учиш.Плати си и изкарай курс.Не на мен
                          на някой друг но го направи веднага за да не рониш после горчиви сълзи.Само за твое сведение, курсовете на които
                          аз съм ходил с лектори от САЩ и Англия струват от 900 GBP - за 2 дни. Що се отнася че съм твърдял новите да
                          започват с 5 - 10 000$ , не само че не го отричам,а това дори е минимумът.И последно, ако за теб 9г. са нищо време
                          то само искам да ти напомня че горе-долу толкова е времето за което се завършва училище от1-ви до 11 клас.

2.Виждам че настроението на driverf1 към мен е минало през някаква метаморфоза и вече не е така негативно и
                          враждебно.В крайна сметка това се нарича свобода на словото и свободното мнение.А ако на някого му се събрало
                          много,то аз нямам нищо против да си излее гнева срещу мен.Въпросът е дали това ще върне парите му и дали ще
                          се почувства по-добре??????
                          Най-важното според мен е че наистина става хубава дискусия и колкото повече се пише толкова повече изводи се
                          правят.

Успех на всички.
                          P.S. Толкова дълъг постинг не съм писал от много време.И спирам с отговорите. Ако някой иска нещо да ме пита да
                          ми пише на мейла.

Коментар

• Forum

traderbg, не мисля, че тук някой на някого досажда.
                            Просто има успешни и неуспешни сделки, това е
                            Няма нужда да си натякваме неуспехите (а също и успехите), а да се опитваме да си помагаме да прогнозираме пазара напред.
                            Да обсъждаме миналото без да гледаме как то ще се отрази на бъдещите ни сделки, от това мисля, че полза няма.
                            Понякога си мисля, че без да си отварям платформата, мога да разбера дали има движения там - ако тука има някакъв спор, некасаещ пазара, значи на самия пазар е скучно и спокойно...
                            Така че нищо ново не се случва тук

driverf1, здравей.
                            Става въпрос за темата "Обзор на ..." в Investor-a, някъде из списъка на темите можеш да я намериш, там обзървър прави обзор на дневната търговия, но добре прави че не прави прогнози, защото не знам дали точно тази борса може да се прогнозира Не казвам нищо, което да доведе до следващ спор, правя уговорката от рано

Коментар

• Forum

Извинявайте ме.Повече няма да ви досаждам.

Коментар

• Forum

Zdr driverf1,Kuks i vsi4ki ostanali - ama 4e diskusiata ste zaformili, dokato obiadva 4ovek. Za posledno 6te kaja ne6to po temata: kefi me kolko komersialen e Petar, namiram tova za naj-dobria pyt kym uspeha. Toj predlaga produkt, ako ne haresvate ka4estvoto ili tsenata, prosto ne go kupuvajte. Kakvo tolkova? Ina4e e radva6to, 4e pove4eto sme stanali po-umereni i nezajadlivi. driverf1, vseki den sym tuk, no ne postvam 4esto, 6toto niama kakvo tolkova da kaja, niama smisyl ot praznoslovene. Ti i Kuki sy6to ne ste mnogo aktivni - vsi4ko tova e obiasnimo, v krajna smetka tova v momenta ne e pazara, na kojto iskame da tyrguvame, no mi se struva, 4e tia vremena prikliu4vat. Skromnoto mi mnenie e, 4e evroto 6te se ka4va, no vse o6te ne smiatam da se vkliu4vam!
                                Gelaia vi uspeh!

Коментар

Working...
                                X