IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Forex

07.04
    01:18
    $: Forex

отговор
    По ниско от 1,0500 хич не го виждам....

$, и аз съм на твоето мнение. Затова и съм сложил стоп на нулата на 1.0650 и нови ордери за влизане на 1.0580, 1.0530, 1.0490 (тук по две), дълги естествено...

Коментар

• EUR

... пък ако някой смята, че не съм прав - негово право си е, ако ви се залага на долара, вие си знаете...
      В крайна сметка, аз затова и ограничих участието си във форума...

Коментар

• EUR

Както вече обясних, влизам в момента влизам на позиция с малки поръчки, които допълвам, за мен лично това ми донесе успех, защото на 1.0650 сега ми е нулата.
        Целта ми е 1.0941, както ти припомняш и ще си стоя на тази позиция докато не слезе под 1.0350...
        А над 1.0960 може и да добавям още...

Коментар

• EUR

Pero, Produljavam estestveno, produljavam da sum dulug, ne vijdam kude e problema?

Коментар

• ???

JT, на приливи и отливи.
            Аз лично чакам да свърши войната и държа малко дълги eur/usd...

Коментар

• eur/chf

niakoi moze li da mi dade nasoki za krosa eur/chf. imam dalga pozicija od tekushtite niva, dali da ja darza, kakav limit i stop
              blagadoria na vsichki odzivchivi

Коментар

• ???

Какво става тук - да не би всички форекс - трейдери да са се отказали от този форум. Даже най постоянните вече не пишат.

Коментар

• EUR

Rogue,я си представи ако се вдигне над 965...)Все пак H&S почна да скърца...Обаче нали знаеш,the first move is always the fake one..
                  Освен това-провери си майла..
                  http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• EUR

Късмет и на теб!

Коментар

• EUR

$, точно това очаквам. За индикация към това гледай нивото от 960-965 при SPX като изключително сериозен max (ниво на съпротива) за всяко едно рали. 965 е neckline на дългогодишния H&S модел при SPX. Някой колеги тук могат да кажат, че това е техническо ниво и няма да има отношение ако пазарът тръгне силно нагоре в очакване на по-добри икономически новини. Аз съм склонен да се съглася, защото и аз не отдавам голямо значение на техническите нива, но когато настроението на пазара вече е твърде позитивно, както е сега, то трябва да се гледат всички потенциални нива на съпротива, а 960-965 е доста сериозно и може да бъдете сигурни, че над 90% от трейдърите ще минат на къси ако успеем да стигнем там.

Аз си мисля обаче че е много вероятно ралито да свърши доста преди това. Всичко зависи колко бързо инвеститорите ще повярват, че започва новия бичи пазар. Ако това стане бързо и VIX слезе до 25, то дори още на 940 (върха през януари) или дори на 920 (което сега е 12-месечния ЕМА за SPX и досега е спирал всяко едно рали след началото на мечия пазар) ще обърнем тренда с цел (поне според мен) нива доста под дъната от март 2003 и октомври 2002.

Късмет!

Коментар

• EUR/JPY

Tova na 4 chasova grafika glava & ramene li e spored vas ( neck line 127.6 - 127.66)?Mersi.

Коментар

• търговия

Смешко, дай си e-mail на jtadjer@yahoo.com и ще ти кажа.

Коментар

• EUR

Rogue Trader,към края на седмицата очакваш ли че ще се формират средносрочни върхове, от които ще започне продължително неколкоседмично поевтиняване от около 2000 точки при Dow Jones Industrial, 200 точки при S&P 500 и 250 при NASDAQ?

Коментар

• EUR

обзървър, kakwo ima6 predvid, ne moga da razbera, dobra pozicia moje6 da zaeme6 po vsiako vreme, stiga da moje6
                              Bi li poiasnil nabliudeniata si!

Коментар

• EUR

CNN Money: "...The dollar gained 1.5 percent against the euro and was also up three-quarters of a point versus the yen. The dollar bought ?1.0572..."

)) Айде бе! Неграмотни хора.

Коментар

Working...
                                X