IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Още повече гледам, че USD/CHF си е за buy

Коментар

• EUR/CHF

Ако слезе към и малко под 1.5100 мисля пак да вляза...

Коментар

• EUR/CHF

И аз бях дълъг от тези нива и малко нашега сложих лимит на 1.5125 и той взе че се изпълни

Коментар

• Investora

сложих стоп на 1.513 и сега eur/chf може да ходи и нагоре и надолу (средната ми цена е дълъг от 1.5087)

за предпочитане нагоре)

Коментар

• EUR/USD

Дали пак си тръгна нагоре???
            Вие какво мислите ?

Коментар

• chavo

Kuks, mnogo si prav che sum starija Chavo. Ne znam dali se e pojavjaval drug vuv foruma izobshto, no tuka kato gledam veche vsichko e vuzmojno. Shtom kopiraha i Petar...

Коментар

• EUR/JPY

21.05.2003 17:04
                Грийнспан:
                ФЕД може да намалява лихвите дори ако станат равни на нула???

21.05.2003 17:03
                Market talk
                Има слух за спешно заседание на ЕСВ утре

Коментар

• EUR/JPY

chavo, niama za6to, dano da sym ti pomognal!
                  Kuks ne se habi za takiva kompleksirani hora, Ignore them, ina4e 6te uspeiat i 6te provaliat i na6ia forum!

Коментар

• Investora

Как можахте от двата постинга да остовите този с грешката??? Насляпо ли ги триете тези постнги т`ва немога да рабера

Коментар

• EUR/JPY

Линиите които построих показват, че EUR/CHF ще се удари в 1.513, ако се връща

ако пробие трябва да направи колкото от 1.517 до 1.5017, тоест поне 153 пипса и ако пробие в 1.513 ще стигне до 1.5283

аз мисля да продам на 1.5123 защото съм с много лотове, пък да ходи където иска

все още триъгълника не се е събрал достатъчно и не е много вероятно да го пробие

Какво мислите вие?

Коментар

• EUR/JPY

Аз съм съгласен за триъгалника в този крос и мисля да се удължа..

Коментар

• EUR/JPY

Да правилно си го разбрал купувай GBP/CHF под 2.122

Коментар

• EUR/JPY

Петре: (Buy gbp/chf below 2.1220 GL) - това правилно ли си го написал ? защото аз нямам още сигнали за buy ?
                            Просто питам; ако ми отговориш, само с "да" или "не" за да не губим време..

Коментар

• chavo

До тоя Decho, дето ми е писал че не разбирам нещата:
                              Такива дъбочинни бомби като тебе вече от известно време ме спират да пиша във форума... Колко ги разбирам - пазара го оценява...
                              Лично аз съм доволен... А на теб какъв ти е проблема хич не ми е известно...

Приятна вечер на всички!

Коментар

• chavo

Тъкмо си помислих че си стария chavo, дето пишеше тук

Коментар

X