IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/JPY

Sell eur/jpy at 136.95 S/L 137.10 GL

Коментар

• EUR/JPY

Buy gbp/chf below 2.1220 GL

Коментар

• EUR/JPY

malkia ima mnogo rezon v tvoeto mnenie.
        Thanks.

Коментар

• EUR/SHF

eur/chf развива триъгълник от 1.517- до 1.50.17 до 1.514 до 1.504 до 1.513 до 1.506. Последна котировка 1.5075

съгласни ли сте с мен, че ще пробие към 1.52?

Предварително благодаря за мненията!

Коментар

• EUR/JPY

Chavo, tehni4eski e taka, no kakto kazah v4era, da igrae6 v polza na JPY i da se bori6 s BOJ e opasno i ne si struva riska!Tova razbira se e sammo moe mnenie!
            Uspeh vse pak, ako skysiava6!

Коментар

• EUR/JPY

EUR/JPY wellcome to 137.00! 4estito na pe4eliv6ite, ostanalite moje da imat kysmet sledva6tiat pyt
              Mejdu drugoto, gledam po CNBC, 4e Alqajda 6te praviat iziavlenie po Aljazzira, no ne razbrah koga! Kakvo mislite po vyprosa?Iavno Osama e zakysal za pari4ki i e skysiaval 6tatski indeksi

Коментар

• ELANA

kakvo mislite za kusi gbp/jpy ot tekushtite niva?

Коментар

• ELANA

Предлагат и други "екстри",но не искам да отнемам удоволствието на евентуалният им бъдещ клиент сам да открие къде е заровено "съкровището"

Петре,като толкова добри защо не търгуваш в момента през тях? - А си при САКСОБАНК....

Коментар

• Deltastock

Петре, благодаря ти за отговора. Аз съм real-trader Елана и не ми харесва mini-forex, особено е Делтасток. Предпочитам български брокер, а за Saxobank ми е слаба интернет-връзката. Как обаче превеждаш margin-депозита в чужбина?

Коментар

• ELANA

Брокери има бол.Ако някой не е доволен от своя винаги може да го смени.Делта са си ОК,а комисионната и
                      спреда като за лот от 2000 еденици си е много добре.Не е добре обаче за лот от 100 000 еденици.Но пък и кли-
                      ентите им в 90% са такива с мини акаунти.Така че невиждам къде е проблема.Ако има такъв то той винаги е във
                      този който спекулира.Ако е в обратна на пазара посока все някой друг му е виновен и най-често се упреква брокера.

Коментар

• ELANA

Temata za brokerite periodicho "izbuhva" vuv foruma. Az ne moga da se oplacha ot Deltastock, kato izkluchim razbira se komisinnite koito sa dosta soleni naistina. Trjabva da namerja vreme da otida do ofisa im za da mina na 8 pipsa spred no bez komisionni. Taka e po-dobre.

Коментар

• ELANA

Аз отскоро съм на пазара (около 2 месеца) и имам сметка в Елана. Има понякога някакви разминавания
                          в котировките, но в края на краищата те са брокера и котират. По отношение на комисионните са далеч
                          по-добри от Делта - 1 лв. на лот на посока, но 1 лот е 10к. Ако заемеш повече от 10 лота (може и на части)
                          те swap-ват, а при затваряне няма комисионна! Нямам много опит, но засега не се оплаквам

Коментар

• ELANA

За тези "новини,коментари и инфо за "фигурите" ли става дума?

Добро утро. Щатския долар продължи да поевтинява спрямо основни световни валути през вчерашния ден, след като американското правителство повиши равнището на заплаха от терористични нападения. Властите в САЩ се опасяват от атаки, след терористичните инциденти в Саудитска Арабия и Мароко. По рано през деня бе взето и решение да се затвори американското посолство и няколко консулски отдела в Саудитска Арабия.
                            Напрежение върху зелените пари оказа и интервюто на Джордж Сорос пред телевизионния канал "CNBC". Председателят на Soros Management Fund, който е един от най-големите хедж фондове в света, заяви че той в момента продава долари и упрекна администрацията на Буш за новата политика спрямо американската валута. Той подчерта факта, че слабия долар ще намали възможността САЩ да помогне за увеличаването на световния растеж, тъй като вносът на чужди стоки и услуги ще намалее.
                            Другата новина от САЩ е че анализаторите очакват по-нисък растеж на брутния вътрешен продукт. Новото очаквано ниво е 2.2 %, при прогнози от 2.5 % през миналия месец. Също така беше ревизирана надолу и прогнозата за растежа за второто тримесечие на годината от 2.7 % на 1.7 %.
                            Индексите на Wall Street отбелязаха минимално понижение като Dow Jones Industrial Average намаля с 0,02 % до нивото от 8491.36, а технологичния Nasdaq Composite затвори на 1491.09 или намаление от 0.11 %.

Те са като вчерашен вестник!
                            Забравих да спомена,че съм си "висял" и по девет!!! минути преди някой да ми котира цена!
                            Платформата задължително те "реже" на около двайсет минути - Няма връзка със сървъра...

Айде стига съм им правил "черна" реклама!
                            Аз имам да довърша някой сделки при тях и БЯГАМ далече!
                            Всеки е свободен да избира!

Коментар

• ELANA

За това ти казах, че си пристрастен.
                              А говоря към днешна дата,а ти за едно време какво и как...
                              Вече има комисионни на минито.... стоп на десет пипса от курса...
                              Начина на подаване на поръчки е меко казано отвратителен!
                              Като слагаш стоп трябва де гледаш котировките които са под терминала за поръчки,а те в най добрия случай се разминават с 8 - 10 пипса от текущия курс.
                              Често има и по 40/50!!! пипса разлика......
                              За "бек офиса" просто не ми се говори.
                              И други такива "дребни" проблемчета...

Коментар

• ELANA

И би ли ми казал в какво се изразява "лошото им брокерстване"? Елана са единствени в БГ които те котират
                                форърд на форекса,работят през 5пипса спред и без такси и комисионни,24часа сервиз,всеки ден ти пращата
                                новини,коментари и инфо за "фигурите" предстоящи да излязат,освен това те ролват и съответно ти прибират
                                или начисляват суапови числа.Кое не им е точно и се скапват???????????????????????????????????

Коментар

Working...
                                X