If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А за тази МЪРША дето използва името ми с латински букви,просто ще му/и кажа че е много жалко човек който
вече се е научил да пише да не може или да го е СРАМ да използва собственото си име.Трагедията на БОКЛУКА
Kuki,
az bqh na kusi Euro ot 1,16 ama se otturvah na 1,14
inache gledam GBP/CHF beshe kazal che go chakash dosta nagore vze li si ot tam profita po- rano ili oshte chakash?
???, а иначе ако питаш мен - мисля, че много хора са къси от нива около 1.1550-1.16 и сега се чудят какво да ги правят...
Поне така аз мисля де...
Както и мисля, че този Петър Караиванов с латиницата не е Петър, освен ако не е сменил стила си на коментари тук, който използва вече 2 години и 4 месеца...
Затова и не взимам отношение.
???, аз вече по принцип не коментирам позициите си в последните 20тина дни, ако си забелязал
Казвам какви са очакванията ми, а кое от тях е позиция и дали в същото време не съм в обратната посока - мистерия.
При всички положения обаче нямам намерения при никакви положения да подвеждам форума - каквото мисля, това пиша..
обзървър, през нощта когато го пишеше, нямаше такива нива.. сигурно говориш за някаква сделка през деня, усредняване или не знам, все пак - поздравления, че си направил такъв профит.. но аз да ти кажа, че при настоящия волатилен пазар, е опасно да се играе за някакви корекции от 25-30 пипса (както всъщност ти си направил)...
kak vijdash EUR/USD - neshto i na mne mi se struva che e e malka korekciqta sled takova rqzko dvijenie nagore!
poveche ot 38,2% korekciq ne shte - pone zasega!
Struva mi se,che sled tozi reversal day/spored men/ za US marketa , EUR mnogo byrzo shte se vyrne na 1,1740-50,
che i po-nagore
Коментар