IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• евро

докъде мислите ще слезе еврото

Коментар

• евро

Започна пълненето на ГЕП-а

А за тази МЪРША дето използва името ми с латински букви,просто ще му/и кажа че е много жалко човек който
      вече се е научил да пише да не може или да го е СРАМ да използва собственото си име.Трагедията на БОКЛУКА

Коментар

• евро

Хайде, момчета да го смачкаме долара!
        От тези нива,ще го гоня първо за 1.1840
        А,след това 1.1950

Нужна ми е подкрепа!

Коментар

• евро

ama malko kusno vleznah na dulgi i sega me e qd

Коментар

• евро

veche sum na dulgi, kato dopulnih na 1,1630

Коментар

• евро

Kuki,
              az bqh na kusi Euro ot 1,16 ama se otturvah na 1,14
              inache gledam GBP/CHF beshe kazal che go chakash dosta nagore vze li si ot tam profita po- rano ili oshte chakash?

Коментар

• евро

Kuki: i az taka mislja, ama nikoi nis6to ne pi6e, drug put znae6 kakvo e tuk !!!

Коментар

• евро

???, а иначе ако питаш мен - мисля, че много хора са къси от нива около 1.1550-1.16 и сега се чудят какво да ги правят...
                  Поне така аз мисля де...

Както и мисля, че този Петър Караиванов с латиницата не е Петър, освен ако не е сменил стила си на коментари тук, който използва вече 2 години и 4 месеца...
                  Затова и не взимам отношение.

Коментар

• евро

???, аз вече по принцип не коментирам позициите си в последните 20тина дни, ако си забелязал
                    Казвам какви са очакванията ми, а кое от тях е позиция и дали в същото време не съм в обратната посока - мистерия.
                    При всички положения обаче нямам намерения при никакви положения да подвеждам форума - каквото мисля, това пиша..

Коментар

• eur

обзървър, през нощта когато го пишеше, нямаше такива нива.. сигурно говориш за някаква сделка през деня, усредняване или не знам, все пак - поздравления, че си направил такъв профит.. но аз да ти кажа, че при настоящия волатилен пазар, е опасно да се играе за някакви корекции от 25-30 пипса (както всъщност ти си направил)...

Коментар

• EUR/USD

Hehehe,

edin priqtel syshtoto mi kaza)))
                        Vie da ne ste se nagovorili?))

Коментар

• us-

Utre shte ti kaja.

Коментар

• us-

Petar,

kak vijdash EUR/USD - neshto i na mne mi se struva che e e malka korekciqta sled takova rqzko dvijenie nagore!
                            poveche ot 38,2% korekciq ne shte - pone zasega!

Struva mi se,che sled tozi reversal day/spored men/ za US marketa , EUR mnogo byrzo shte se vyrne na 1,1740-50,
                            che i po-nagore

Коментар

• nick

Petar,
                              po-dobre se hedge-ni sreshtu navleci !!!
                              Che mnogo se naroiha(((

Коментар

• us-

Registrirah go.

Коментар

Working...
                                X