If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Изненадан съм от това ,че искаш да скъсяваш рано?
Според мен няма пречка да стигне 1.12/1.13 даже и импулсивно движение нагоре към 1.15
Пък след това към 1.0350
Нали знаеш,че винаги сме на обратен акъл..))
Коментар
eur/usd
Sell eur/gbp at 0.6965/70 S/L at 0.6996 target and reverce at 0.6940/50
Sell eur/chf at 1.5120/30 target and reverce at 1.5050/70
GL
ако от това защо съм влязъл рано - ами всичко вчера беше в полза на долара и аз за себе си бях убеден, че няма как да премине върха..
но го премина, затова и влязох
само дето колкото повече време минава, толкова повече ми харесва тоя вариант
но понеже винаги има много ако - скъсявах на 1.1015, 1.1030 и най-вече на 1.1060.. Мислех и на 1.1140, но ще изчакам 1.1190...
И се целя в 1.0595 (Иване, и ти си "виновен" за моята увереност), после в 1.0350 (или там някъде), след което - обратно със стоп на паритета...
Той няма да се случи, надявам се...
В крайна сметка една добра прогноза няма да е истинска, ако не завърши с един голям провал, така че аз съм се приготвил да го понеса...
Успех на търгуващите, празнуващите и чакащите като мен американците да отворят...
Коментар
kukuvicata napisa:
eur/usd
$, sorry, че сега отговарям, не бях гледал форума... Много разумен дългосрочен анализ. Още декември четех неща в тоя дух, но бях прекалено предпазлив, не им се доверих напълно, защото съществуваше съществения "коректор" - войната, която можеше да обърка всичко...
Ако сега приемем, че войната вече не е толкова определящ фактор и пазара ще се върне към по-нормалното си русло, май е време да се обърнем към подобен анализ...
Опитвам се да изградя някаква стратегия за следващите месец-два, по която да търгувам, засега още неуспешно. Въртя се около вариант - близък тест на 1.10 в следващите няколко дни (докъм 10-ти май нааай-късно, може и доста по-рано), което може да оформи импулсивно движение нагоре към 1.12-1.13...
Аз лично мисля да скъся точно от нива 1.1230, с оглед на фундаментални фактори - в този срок горе-долу сигурно ще почне да се изяснява картинката относно бъдещето на Ирак - по-специално американското влияние там с крайната цел - влиянието върху цените на петрола.
Точно заради това бих и скъсил - по-ниски цени на петрола според мен ще окажат сериозна подкрепа на долара - и ако двете събития съвпаднат - ниски нива на долара и голямо американско влияние - това би трябвало да е нашия момент. Ако картинката се получи - след тези нива може да очакваме спад до 1.02-1.0350...
Така аз го очаквам, но това е още в доста суров вид...
Коментар