IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EURUSD

sto be , kwo losho sym kazal

Коментар

• EURUSD

KAto ne mogete da kagete nicho po dobre si zamylchete !

Коментар

• EURUSD

sell eur/chf at 1.5775 tp 1.5765 s/l 1.5795

Коментар

• gbp/chf

It is not just a fish. It is a shark.

Коментар

• gbp/chf

Бреййй тц тц тц........
            Каква е тази вълна от рибки - "трейдъри"

Коментар

• gbp/chf

ДОбра възможност за скъсяване в интервала 2.33 - 2.3350, след което виждам възможност за няколко стотин пипса корекция, преди да се насочи към по високи нива.

Коментар

• EURUSD

che vlqza kogato stane Sell 1.2811 no che sam dosta predpazliv t.k. dosta syprotivi vigdam za nadolu i malko mi e trudno da se resha

Коментар

• Нов FOREX анализ

Аз си оставам бик, но от текущото ниво, както току що написах ще скъсявам с цел ентрито ми за нови дълги на 1.2695.
                  Правя го с половината от позицията която обикновено заемам, така че в краен случай ще загубя 35 от спечелените снощи 68 пипса.
                  Късмет в търговията днес.
                  Сигурно ще гледам форума чак към обяд.

Коментар

• Нов FOREX анализ

EUR/USD - short 1.2830 s/l 1.2900 t/p and reverse 1.2695

Коментар

• профити

ee de i az dnesk che sam nadolu no necho ne mi haresvat nivata ...
                      dosta me pretesnqva dvojniq vryh na 1.2849

Коментар

• профити

Добро утро и успешен ден
                        Shark, не разбрах идеята за различните виждания
                        Моята картинка за деня не се е развалила. Алтернативата на мойта търговия за днес е да се влезе къс от текущи нива със стоп около 1.2900 за 1.2695.

ПС. Четех разговора снощи между Наблюдателен и Петър без да се намесвам. Там имаше и аргументи, които и аз подкрепям, но не искам пак да подпалвам искрата. Говоря за пазарни аргументи, не за междуличностни, те тук не ме вълнуват.

Коментар

• профити

Dobro utro na Vsichiki !
                          Mnogo se karate za gluposti, koj kakvo, nqkoj pravi pak po 3500 pipsa nqma da pravq greshakta da cheta kakvo ste pisali prez nochite. Ragovorite sa dosta v stil "neznam kolko golqma beshe ribata ama okoto beshe ej takova... "
                          Po vyprosa za dneskahanta mi poziciq sled 15-20 min da si doispiq kafeto ....
                          Kuki dano dneska sme na razli4ni mneniq
                          s Petyrcho ne e interesno

Коментар

• профити

Bikove chestito,skasaxte parite i pochvate veche da se ulivate.Al.Greenspan ni popari.Zachto li USA ima takav interes ot slab dolar.Iasno triabva im po 1,5 mlrd,investicii na den za da karpiat budgeta.Ami te japoncite s tehnite intervencii veche izpukaxa 100 mlrd za mesec i nechto.Zachto sa im na amerikancite drugi investicii ,sled kato sa napravili zavisimi niakolko nacii ot iznosa im i sega gi karat nasila da im kupuvat dolara za da si spasiat eksporta.Ot ednata strana Chich Greenspan pechata dolarite s machinata,a ot drugata japonci a skoro i evropeici chte kupuvat,kade da hodiat.Az vse pak se celia vav varxa.Na GBP stopa mi e na 2,02 .Hubavo se pokachva sega,ama kak chte pada ne mi se misli.Uspex na vsichki utre!

Коментар

• профити

точно така бреи, даде им да се разберат
                              я да хващат лопатите, а вместо това те си
                              играят с мишките (ако ти стиска сложи "п",
                              лично аз съм си имал работа с цензурата )
                              накъде отива тая нация? питам
                              въртят сметки, трупат пипсове (някои ял ли е пипс),
                              въртят обиколки....и т.н. и т.н
                              аре сега sell usd/jpy
                              наздраве

Коментар

• профити

или айде зарежи. с 2 думи на седмична линейна графика спада от 2.6740 до 2.1040 е 62% корекция, която е завършена (има пробив на падащия тренд) и в момента е започнало импулсивно движение нагоре!
                                Фундаментално английската е много силна и миналата седмица повишиха лихвите с 25 точки, освен всичко това и gbp има склонност да корелира с цените на доста суровини и най-вече петрола, който в момента скача нагоре. Единствената причина за спад в gbp/chf е по-скоро скок в eur/gbp във връзка с присъидиняването на Англия към ЕС. Само че това си остават засега спекулации без особено солидна почва. До колкото си спомням Англичните са поставили 5 икономически теста преди да стане въпрос за присъидиняването които не са обвързани с валутния курс а са доста по фундаментални и трудни. Като последно си спомням че 4 от тях не са изпълнени. Така че едва ли скоро ще има присъидиняване а пък когато има eur/gbp ще е най малкия проблем за оправяне - една съвместна интерванция на централните банки и всичко си дойде на мястото така че ми се струва неоснователно да се твърди че eur/gbp ще върви нагоре само защото така било сметнато при евентулно присъидиняване и т.н.

Коментар

Working...
                                X