IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• CAD/JPY Наблюдателен

V4era vi pisah za tozi kros i mai samo montiora go pogledna
    Наблюдателен tova koeto si pisal v4era sled moia post dosta me razveseli triabva otvreme ne vreme da otpuska 4ovek s niakoia druga smehoria
    ..................pogelavam uspeh na vsi4ki realni targovci i 4etete pove4e kakvo pi6e KUKI I PETAR te spored men si razbirat ot rabotata
    a otnosno krosa CAD/JPY prodalgavam da sam dalag mislia 4e pone 81-81.50 e dobra cel( ako iskate go poglednete

Коментар

• GBP/CHF

J.A.B - извинявай за закъснелият отговор но имах малко работа за вършене - правих анализ точно
      този крос.Той е много "овърбоут" в следствие на ралито на кабела, а и движенията му в последния
      месец бяха доста нетипични за него.Аз се скъсих на 2.3307 и смятам че за момента няма вече инерция
      и потенциал за нови върхове, но не съм аз маркетмейкъра ;-)
      Лично според мен трябва да видим нива от 2.2740 и ако не успее да ги пробие надолу, едва тогава
      можем да направим ревизия на мид-търм тренда. В 2ч. графика вече развива "шутинг стар" но нека все
      пак да затвори кендъла.
      Успех на всички Спекуланти

Коментар

• brokeri

new forexboy,
        На Делтасток съм клиент от ноември 2002г, докато на FXCM - доста преди това...
        Това е причината - Делтасток не са ми основния брокер.
        Което означава че не мога да ти дам отговор на въпроса. Поне не в пряк текст.
        но ако бях клиент на Делтасток или друг бг брокер от който съм доволен - нямаше да търся чужд.

forexboy, макар че се скри последните 10-12 месеца - все още си оставаш известен и затова те клонират ))

Коментар

• eur/$

oha kef dano
          Пишете на БЪЛГАРСКИ

Коментар

• new forexboy

Ех и на мен ми излезе късмета да ме клонират ( Даже гледам че са ме подновили

Коментар

• eur/$

Не смятате ли за днес курсът ще бъде 1,2800-1,2840 до 15,30часа,след което ще излязат
              по-добри данни от предвидените за заетостта и курсът ще бъде около 1,2720.След това
              в 17,00 след изявлението на Гриинспеин в конгреса ще чакаме пробив на 1,2900.
              Моля за вашите мнения.

Коментар

• dmitri

Da Kukuvica

Коментар

• dmitri

Благодаря, nasco_3.

Коментар

• gbp/chf

Не го търгувам кроса, но защо смятам така ще се аргументирам със един мой постинг от 15.03.2003, в който отговарям на driverf1 за стратегията си (или част от нея):
                    В случая това имам предвид като казвам че над 2.3350 според мен паунд/франк е нагоре:

=========================

15.03
                    12:38
                    kukuvicata: fibo

отговор
                    чак не ми се вярва, че сериозно ми го задаваш тоя въпрос и мислех че се майтапиш ))
                    значи фибоначи е математик и негова е редицата от числа, при която всяко следващо число е сбор от предходните 2:
                    0,1,1,2,3,5,8,13,21,34,55,89.... и т.н.
                    зависимостта е, че съотношението между (n-1)-вото и n-тото число е приблизително 0.618... оттук се проявява и приложението им във техническия анализ.
                    (съжалявам ако пиша нещо, което знаеш, а и предполагам че го знаеш де :>)...
                    та принципно използването на фибоначи (или поне както аз го ползвам) е следното: при обръщане на даден тренд на корекция, следва да се гони 61.8% retracement на цялото движение. Оттук нататък вариантите са 2:
                    1. извършва се съответната корекция, след което движението отново е в посоката, преди корекцията;
                    2. следва импулсивно движение, което показва, че не е корекция, а нов тренд, който би следвало да пробие дъното, от което е започнало предишното движение нагоре (например), което според някои теории следва да е на 161.8% (отново на база на числата на фибоначи)...
                    аз в такива случаи обикновено затварям на таргета половината или 2/3 от ордерите си, а останалите оставям за евентуален пробив...
                    конкретен пример, на това което писах и на sagi в мейла си от четвъртък:
                    ако приемем 1.1081 за връх (high на 11-март-2003), а 0.9859 за дъно (low на 02-декември-2002), то 61.8% retracement на движението нагоре е до 1.0325...Според мен лично първо трябва да се пробие нивото 1.0612, което е 38.2% retracement на същото движение, в противен случай натиска нагоре остава.
                    Май бях прекалено подробен, дано някъде не съм омотал нещо.
                    Приятен weekend
                    Ако има още нещо - наоколо съм, защото приключвам финансова година

Коментар

• GBP/CHF

gd opp to sell !

2.3331-42 * res t/l /8jul hi, 5nov hi/ , hi 25nov2002 2.3471 /hi 17oct02/ d/y chanel 2.3666 res

supp 2.32-2.3190 /daily close below that tgts 2.3050 2.2960

Коментар

• dmitri

dmitri ще ги затворят след два работни дни

Коментар

• Нов FOREX анализ

1anti,благодаря за съвета.Дай Боже да стане така,всъщност на това разчитам и аз,но много сериозно
                          ми пилна нервите и се съмнявам,че гледам обективно на случващото се.Успех!

Коментар

• Нов FOREX анализ

1anti,
                            и според мен обаче над 2.3350 е за купуване, не за продаване.
                            но не търгувам кросове, така че просто го използвайте това за сигнална лампа

Коментар

• Петър Караиванов

Петре, така и така почнахме да те тормозим с въпросите. Значи пробвам демото на Saxobank. Защо там като отворя и затворя позиция, при затварянето те ми отварят нова позиция в обратната посока.
                              И след това едната като губи, другата печели. То резултата си е все същия ама не виждам смисъла защо го правят така.
                              Мерси и успех!

Коментар

• Нов FOREX анализ

jab , bravo che oshte ne si f\dobavil, no 2.333 izglejda e nivoto na koeto da probvash, spored skromnoto mi mnenie, makar i angajarano poziciq/kas sam v gbp/chf/ do zatvarqneto v pekat shte ima korekciq-okolo 300-400 pipsa...vsashnost nqma da e korekciq a vrashtane kam down trenda uspeshen den, makar che dnes mai shte e po-skopoino

Коментар

Working...
                                X