IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нов FOREX анализ

new forexboy,
    към мене ли е въпроса?

Коментар

• GBP/CHF

До Петър Караиванов:Пепи,моля те за мнението ти:къс съм от2.3090 и текущите нива ми се
      струват подходящи за добавяне на нови "бойци",притеснява ме единствено ранния час.
      Иначе спорещите с теб вчера извадиха аргументи,спор няма,но са пропуснали тъничкия момент
      за предимно "рейнджовия" характер на кроса,както и че света на този етап далеч не е най-тихото
      и безконфликтно място,а всеки конфликт прави този крос ултрауязвим към падение.
      Благодаря ти предварително!

Коментар

• Нов FOREX анализ

Защо ти е брокер в чужбина щом си доволен от българският си такъв

Коментар

• Нов FOREX анализ

Защо ти е брокер в чужбина щом си доволен от българският си такъв/

Коментар

• EUR/USD

1 miliard na den struva ofanzivata v Irak
            Пишете на БЪЛГАРСКИ

Коментар

• Нов FOREX анализ

tedpl, в България - Делтасток (но там търгувам периодично, с цели, които не искам да обсъждам във форума).
              иначе - FXCM
              Колкото и да е странно и двата си работят добре и съм доволен от тях.
              Единствено Делтата забива по време на ралита, но аз по време на ралита, ако не съм влязъл не опитвам и да вляза, така че това за мен рядко е проблем

Away съм за малко момци, до към 18:00 ще се върна

Коментар

• EUR/USD

mvp, работата е там, че текуща корекция още не съм видял. Т.е. от снощи досега нямам основание да продавам. И както върви работата, изгелжда че няма и да се появят.

Коментар

• USD/CAD

mersi Pepi
                  Пишете на БЪЛГАРСКИ

Коментар

• EUR/USD

Rem, korekciata koiato 4aka6 sam ia "otlojil" za utre, a teku6tata korekcia o4akvam da priklu4i na niva 2770/90

P.S. Iavno Murphy dnes si e vzel po4iven den - propusna mi stopa na kasite za 3 pip :-))
                    P.P.S. Cel #1 za momenta mi e dobro nivo za skasiavane (nad ili okolo 2880)

Коментар

• USD/CAD

taty - само за скъсяване е USD/CAD - на всяко "рали" нагоре - таргет 1.17
                      Успех на всички Спекуланти

Коментар

• USD/CAD

i vse pak blagodaria uspeh na vsi4ki spekulanti
                        Пишете на БЪЛГАРСКИ

Коментар

• Нов FOREX анализ

Kuki ako ne e taina, koi ti e posrednika v BG i ABROAD i dovolen li si
                          od nego

Коментар

• USD/CAD

taty, сори не го следя

Коментар

• Нов FOREX анализ

EUR/USD - short 1.2830 closed @ stop 1.2829 - 1 pip profit

Коментар

• EUR/USD

Въпросът сега е ще започне ли най-сетне корекция на вчерашния up-тренд, или няма да започне. Предстои да разберем в следващите минути.

Коментар

Working...
                                X