IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• forex

Refractory - стига бе човек, я малко по весело ;-)
    Наздраве 2-ра обиколка червено вино
    Успех на всички Спекуланти

Коментар

• forex

i na men ne mi be6e nai dobria den, no utre pak atakuvame

Коментар

• forex

Zdraweite re6ih da wi se opla4a dnes be6e mnogo ama mnogo lo6 den za men.......taka4e nazdrawe 1obikolka

Коментар

• Омагьосани да печелят

Виждам,че има много изненадани от факта,че някой трейдъри не им трябванито да улучат тренд,
          нито каквото и да било,достатъчно е само да натиснат клавиша и винаги печелят.Както сутринта:
          sell gbp/usd,sell gbp/jpy и въпреки всичко сега са на огромен профит.То е защото са омагьосани от
          МЕН-абсолютно безплатно.Така че не губете време,открийте ме и всичките ви мъки свършват!
          Р.S. Някои вече ме откриха.

Коментар

• CAD/JPY

Ico, kupil si ti na baba mi farchiloto! Kak si gi kupil ma 77.20 kato low za denia e 79,16......
            Uspeh na vsichki fantaziori!

Коментар

• CAD/JPY

kupih krosa predi 4as na 77.20 i sega zatvorih na 80.10 290 pipsa profit kak vi se struva

Коментар

• GBP/USD

mvp vchera vidiah che imam e-mail ot teb sajaliavam che ne sam ti otgovoril no PCto mi iavno e mnogo zle(virusi) Pone taka mi kazva Az ne sam mnogo dobre v tazi tema i utre chakam priatel da opravi neshtata
                posle moje da se chuem
                USPEH

Коментар

• GBP/USD

kouebuiff, brokera mi e v BG.

1.Razhodite sa okolo $30 za bank wire
                  2.Do 2 rabotni dni idva ot US do vsiaka BG banka
                  2.Obiknoveno ima6 account, koito ti upravliava6 (ne bankov estestveno) i ti re6ava6 koga, kolko i kade da si prevede6

Коментар

• таргет

Sell eur/usd target paritet,maximum do2-3 godini

Коментар

• Rezultati na Analizatorite: spravka

http://www.investor.bg/upload/analizatori21.12.2003.xls

Коментар

• cable

JAB забрави за правилата

Коментар

• cable

Тоя GBP/CHF сериозно ми се поразходи по нервите-къс от 2.3090.Вярно,че ако бях добавил вече
                          щях да съм забравил,но това би било сериозно нарушение на правилата,та ще добавя както си
                          бях определил- на 2.3350 .Лека вечер на всички.

Коментар

• въпрос eur/$

Според вас на каkво ниво ще се стабилизира eur/$ до азиятската сесия?

Коментар

• cable

Монтьора, не си ли разбрал досега защо прогнозите на Петър са такива.Според мен са такива защото:Той не играе със собствени пари на FX-a.Това са прогнози ,които той е съобщил в дадения момент на свой клиент.След няколко минути може да си е сменил виждането и го съобщава на клиенти ,но тук във форума не е променил становището си./може би не му е удобно/.Освен това ти прочел ли си прогноза негова, която да е придружена с някакъв аргумент?От това ,което е писал тук поне 70% е стопирано.

Коментар

• cable

А EUR/CHF днес достигна най-високото си ниво от юни 2000г.
                                Успех на всички Спекуланти

Коментар

Working...
                                X