If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да, вижда се как се качва - 30 пипса надолу при никакъв пазар.
евалааааааааааааа
Коментар
�
Da
FOREX
@($$)@: Имаш добра интуиция . CHF ще поскъпва .
Коментар
�
@($$)@
FOREX
az kato skromen mladej sam igral edni kasi USD/CHF
i edni mnogo dalgi EUR, pak da vidim.
Коментар
�
@($$)@
FOREX
a to wzelo,4e me poslushalo.
Коментар
�
@($$)@
FOREX
Ghost,pi4 mnogo e got da njama problemi v swetowen mashtab
no uvi,v posledno wreme te prosto valjat,
i vsi4ko sreshtu franka si e prosto ekscentrizam ))
Коментар
�
@($$)@
FOREX
Zdravejte.Kefite me s tezi prognozi srestu franka.
Golemi optimisti ste bratja.
syglasen sam Ghost !
za vsi4ko iskluchenie na STS chak pak da sa gelqzni gledal li si im pinga ?
poglegdal li si ot kade cherpqt kotirovki ?
Zadaval li si im vyprosa koj im e internet provajder i kolko back up linii imat?
Koj obslugva hot line ?
taka che da se gelqzni ne mislq no bravo v dobra strana sa trygnali naj posle da se poqvi broker kojto da znae kakvo iska
vypreki che mnogo necha im kucat na prav pyt sa ))
Uspex na drugite
Коментар
�
Skakauec
FOREX
Благодаря ти, Ghost. Прав си за iTradera, страшно дървен е, но съм му свикнал. Просто нищо не
ми пре4и да си направя анализа с друг софтуер, а с iTrader само да извърша сдеката. Поглеждал съм
MetaTrader, но не знаех, че има български посредник, който го предлага.
Работя с "Варчев". Нямам никакви проблеми откъм коректност и комуникация с тях...
В тези отношения са супер!
Обаче не мисля че iTradera който ползват е добър софтуер... СУПЕР е ДЪРВЕН и неудобен.
Няма кьорав hot key, графиките са по-зле от колкото да ги нямаше, няма хеджирания, няма скрипт език...
Trailing stop-а е много смешен... До утре мога да изброявам...
Просто по принуда го ползвам, след като съм им клиент. Надявам се някой ден да им дойде акъла
и да минат на MetaTrader. Нали знаеш лафа за Мохамед и планината...
BullTrend виж - похвално че ползват MetaTradera, само че защо някаква примитивна негова версия
не ми е много ясно...
За ДелтаСмоковския софтуер - какво да се прави - още по-голяма дървения е... Добри идеи и функции,
УЖАСНИ реализации... И на тях горещо препоръчвам да си сменят платформата.
Бих ти препоръчал да пробваш MetaTrader-a, потърси някой брокер който го ползва.
STS Finance - Габрово например, работят с него но за съжаление още не са почнали да работят
с real сметки. Можеш да им пробваш демото обаче - супер е! А и комуникацията с тях е ЖЕЛЯЗНА.
Провери на : http://www.finance.sts.bg
Не считам мнението си за меродавно. Моля - други мнения?
Коментар
�
Skakauec
FOREX
Искам да си открия реална сметка и ми е трудно да реша кои инвестиционен посредник да ползвам.
Демо сметка съм открил към Делтасток и Варчев, софтуера на варчев - iTrader- ми допадна много повече.
Но това което ме интересува пове4е е коректността на посредника. Предварително ви благодаря за
всякакви мнения и съвети.
Коментар