IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• FOREX

Да, вижда се как се качва - 30 пипса надолу при никакъв пазар.
    евалааааааааааааа

Коментар

• FOREX

@($$)@: Имаш добра интуиция . CHF ще поскъпва .

Коментар

• FOREX

az kato skromen mladej sam igral edni kasi USD/CHF
        i edni mnogo dalgi EUR, pak da vidim.

Коментар

• FOREX

a to wzelo,4e me poslushalo.

Коментар

• FOREX

Ghost,pi4 mnogo e got da njama problemi v swetowen mashtab
            no uvi,v posledno wreme te prosto valjat,
            i vsi4ko sreshtu franka si e prosto ekscentrizam ))

Коментар

• FOREX

Zdravejte.Kefite me s tezi prognozi srestu franka.
              Golemi optimisti ste bratja.

Коментар

• FOREX

syglasen sam Ghost !
                za vsi4ko iskluchenie na STS chak pak da sa gelqzni gledal li si im pinga ?
                poglegdal li si ot kade cherpqt kotirovki ?
                Zadaval li si im vyprosa koj im e internet provajder i kolko back up linii imat?
                Koj obslugva hot line ?
                taka che da se gelqzni ne mislq no bravo v dobra strana sa trygnali naj posle da se poqvi broker kojto da znae kakvo iska
                vypreki che mnogo necha im kucat na prav pyt sa ))

Uspex na drugite

Коментар

• FOREX

Благодаря ти, Ghost. Прав си за iTradera, страшно дървен е, но съм му свикнал. Просто нищо не
                  ми пре4и да си направя анализа с друг софтуер, а с iTrader само да извърша сдеката. Поглеждал съм
                  MetaTrader, но не знаех, че има български посредник, който го предлага.

Коментар

• FOREX

Работя с "Варчев". Нямам никакви проблеми откъм коректност и комуникация с тях...
                    В тези отношения са супер!

Обаче не мисля че iTradera който ползват е добър софтуер... СУПЕР е ДЪРВЕН и неудобен.
                    Няма кьорав hot key, графиките са по-зле от колкото да ги нямаше, няма хеджирания, няма скрипт език...
                    Trailing stop-а е много смешен... До утре мога да изброявам...
                    Просто по принуда го ползвам, след като съм им клиент. Надявам се някой ден да им дойде акъла
                    и да минат на MetaTrader. Нали знаеш лафа за Мохамед и планината...

BullTrend виж - похвално че ползват MetaTradera, само че защо някаква примитивна негова версия
                    не ми е много ясно...

За ДелтаСмоковския софтуер - какво да се прави - още по-голяма дървения е... Добри идеи и функции,
                    УЖАСНИ реализации... И на тях горещо препоръчвам да си сменят платформата.

Бих ти препоръчал да пробваш MetaTrader-a, потърси някой брокер който го ползва.

STS Finance - Габрово например, работят с него но за съжаление още не са почнали да работят
                    с real сметки. Можеш да им пробваш демото обаче - супер е! А и комуникацията с тях е ЖЕЛЯЗНА.
                    Провери на : http://www.finance.sts.bg

Не считам мнението си за меродавно. Моля - други мнения?

Коментар

• FOREX

Искам да си открия реална сметка и ми е трудно да реша кои инвестиционен посредник да ползвам.
                      Демо сметка съм открил към Делтасток и Варчев, софтуера на варчев - iTrader- ми допадна много повече.
                      Но това което ме интересува пове4е е коректността на посредника. Предварително ви благодаря за
                      всякакви мнения и съвети.

Коментар

• FOREX

!@#$ им гадини как да съм в тяхната посока! )

Коментар

• FOREX

Ghost,прощавай,бях сънен и не те бях разбрал за посоката на франковете...
                          Имам предвид,че сега видях,че не са в посоката на Махди и Ал-Садр ) Успех !

Коментар

• Hsistos voskrese

Dobro utro i ot men lek i sporen den

Коментар

• FOREX

но... вятър няма.

Коментар

• FOREX

Моите са: (всички long, от 07:48)

GBP/JPY @194.80
                                USD/JPY @106.27
                                GBP/CHF @2.3575
                                USD/CHF @1.2864
                                EUR/CHF @1.5518

Всички са минимални, само за тест за посоката на вятъра, както споменах

Лека и профитна!

Коментар

X