IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/$ and Usial suspects

80 е добро ниво за скъсяване но стопа е чак 2460

Коментар

neka probie 1.238 i mu se otvarq pat za nagore..ako probie otraz shte izchakam ako se kachudi zatvarqm

Коментар

за днес свърших, приатен ден ;-)

Коментар

pozicia vsiakakva za 250 pipa e taka a svodnik ne sam bil obache poznavam niakolko

Коментар

• eur/usd

Отнесе ми стопа, като бързия влак. Резултат: -18пипса. За днес ми стигат толкова шеги

Коментар

КОРЕКЦИЯ!!!!! – според някои външни източници Шефа на Европейската централна банка – Жан Клод Трише НЕ Е повторил фразата, че паричната политика на банката е ‘подходяща’!!! Това може да доведе до нагласа за промяна на паричната политика за в бъдеще и вероятно лихвените нива.

Коментар

• Kupon

слуха се беше изконсумирал около 11.30-12.00 бг време

Коментар

• Kupon

FF- 250 pipa iasno -ama na kakva pozicia))

Коментар

• Kupon

Досегашните коментари на шефа на ECB - Трише с нищо не подсказват, че банката може да обмисли в скоро време понижение на лихвите!

Коментар

• Kupon

FF ....Napravo mi zvuchish kato svodnik...))
                      Sheguvam se...))
                      Mai se poobraha stopovete i pak shturmuva 1.2350

Коментар

• Kupon

kavo li sa kazali na preskonferenciata???

Коментар

• Kupon

e ako iskate takiva deto iskat pipsove i takiva dosta poznavam e ne vsicki licno no imam dosta po 250 pipa za celia kupon ma sas studentki izliza po tanko stiga da ima absolut vanilia jim beam i se zaribiavat lesno

Коментар

• spekulanti

FF, ако доведеш жени, даже и да не си участвал въобще във форума, едва ли някой ще те върне ))))
                            Спирам да пиша по тая тема (за да не се отклоняваме от forex-a). Ако иска някой, нека да направи нов форум, че не знам как става.

Коментар

• spekulanti

И аз така чух , за съжаление и аз го изпуснах!
                              Инвесторе , ПРОЛЕТ ПУКНА , НИЕ НЕ ! Замисли се да организираш нещо ))

Коментар

• Kupon

FF, tova zvu4i dobre. Po kolko pip sa jenite, koito 6te dovede6 :-)

Коментар

Working...
                                X