IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/CHF

Имам достатъчно основания да очаквам доста ниски стойности....
    Бих бил доволен,ордера ми за покупка на 1.5430 да бъде изпълнен по някое време днес или утре.
    Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
    [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• usd/chf

EDIN SAVET OT MEN i az praveh kato teb i cetiah pavel obache minalata semica moite ocakvania leko se razminavah s negovite polzvah go za korektiv i zagubih.nisto ne boli poveche ot tova da zagubish zastoto si igral protiv sebe si.dori i cialata smetka da zagubia veche pone ste znam che tova e bilo plod na moite resenia a ne zastoto sam se rakovodel ot cugdi mnenia nezavisimo na koi.inache i az mnogo uvagavam Pavel i toi vinagi e bil mnogo otzivciv kam vsicki vav foruma na deltata.gelaia uspeh na vsicki

Коментар

• usd/chf

da prav si, ot spor nqma nujda - prosto iskah da naso4a wnimanie kum nesto koeto smqtam 4e zaslujawa
        a tova nomer 2 si e li4no za men prosto wie ste dwamata koito 4eta kato korektiv na moite analizi. osbenno kato ima
        sawpadenie za men si e dosta dobar signal .

Коментар

• usd/chf

kukuvica, razbira se 4e priemam 6egite
          saglasen sum i s opredelenieto "literaturen", no i ti zipuska6 nesto - goworq za Pavel ne za foruma kato cqlo.
          wse edno da kaje6 4e tuk samo za forex se gowori
          nawsqkude 98% e plqwa
          Uspeh ti jelaq s 1.15

Коментар

• eur/usd очаквани нива

):, мерси че съм номер 2 в твойта класация, но истината е че аз не искам да се състезавам с който и да е било
            и съм твърдо на мнението че всеки трейдър, сам за себе си си е много по-полезен отколкото може да му бъде полезен друг трейдър.
            и молбата ми е да не палим "война" от това сега, щото никой няма полза - аз имам някакво мнение - ти или някой друг - различно, със спорове няма да се убедим в противното
            успех!

Коментар

• usd/chf

Chicago,az susto ochakvam okolo 110 da ima vruh na h4 .Uspeh

Коментар

• eur/usd очаквани нива

виждам аз, добре виждам
                иначе прав си между познаваемост и успеваемост има разлика - може да прогнозираш всичките движения и сметката ти пак да е на минус (с мен самия се случва понякога, когато затварям рано).
                а и в момента ти не си прав да се дрънкаш познаваемост ли е успеваемост ли е
                ако ти е по-лесно - прочети постинга ми, замествайки успеваемост с познаваемост.

да не говорим че изпускаш шеговития тон в постинга ми...

а за другото - моето лично мнение, без да обиждам постващите във форума на Делтасток - че това там е повече литературен форум, отколкото на тема форекс.
                но това естествено е мое мнение и не искам да правя каквато и да е конфронтация с никого.
                аргументи за това - погрешното схващане че ако една валутна двойка е направила движение, то това неминуемо в близко време ще повлияе и на друга валутна двойка включваща трета валута.

даже веднъж много се веселих, защото като допълнително доказателство беше използван кроса на третата валута с тази от първата основна двойка като убедително доказателство за твърдението.
                направо бяха доказали наново простото тройно правило от математиката няколкостотин години след формулирането му

ама стига с веселбата, да гледаме пазара.
                той определено е ограничен между 1.1760 и 1.1955 (не че е много сложно да се предвиди, така че надолу трябва да се пробие първо 1.1880 (38.2% ритрейсмънт на това движение) и след това 1.1855 (50.0% ритрейсмънт), след което ако затворим под 1.1830 е отворен пътят към 1.1550/70.
                пробив над 1.1960 обаче затвърждава възходящото движение и няма да е учудващо ако бъде последван от движение към 1.2050/1.21

Коментар

• usd/chf

удачна е покупка при пробив на 1.3027
                  купувам на 1.3038
                  цел: 1.3162/1.3175

Tasuki - usd/jpy го чакам на 110.00/10 до края на тази седмица.

Коментар

• usd/chf

удачна е покупка при пробив на 1.3027
                    купувам на 1.3038
                    цел: 1.3162/1.3175

Коментар

• eur/usd

Прав си - позицията ми е само за днес и таргет около 50 пипса.
                      На моята daily, обаче няма въобще morning star. Явно Делтата нещо....
                      Някой от Делта трйдърите, ако вижда morning star, нека си признае
                      Мерси предварително.

Коментар

• eur/usd

Ok. Mersi много. Слагам стоп на 0. )

Коментар

• eur/usd

systray,az gledam metatrader , netdania.com i edna programa na www.fxclub.org na poslednite dve e ot vchera .Ne mislia che e dobre da se prodava na tozi model ,zastoto srestu nego na daily ima morning star i dva voinika (dnes moje da se obrazuva treti), no tvoiata pozicia veroiatno e v po malak vremevi interval .Uspeh

Коментар

• eur/usd

ne 1.2170, a 1.2270

Коментар

• eur/usd

Tasuki, аз пък вчерашното не го виждам. Говоря за бар в 12:00 Open1942, Close 1916 ->26pips
                              Предишен Open1924, Close 1942 ->18pips
                              И на моята графика втория бар поглъща предишния.

Коментар

• eur/usd

systray, na grafikite koito gledam na 4h ima engulfing no e obrazuvano vchera za dnes ne vijdam.

Коментар

X