If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
затворих на 1.1857 и ще продам отново при пробив под 1.1840
сега buy 1.1861
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Коментар
skakauec
chf
Chicago, моите позиции са подобни : купих usd/chf ot 1.3012 и gbp/chf ot 2.3223
Позициите са малки, колкото да прибера по няколко долара докатo следя eur/usd - там съм къс от 1.1925
): - някой тука правеше осцилатори от мнения )
шегувам се...
естествено, колкото повече хора споделят мнения, толкова по-добре.
гледам и systray чете усилено и коментарите му стават все по-обосновани.
всички минават през тоя път, както и през загубите.
systray, на плюс съм, но и аз съм минал през еуфорията, загубите и емоционалното държене на позиции.
питали са ме много пъти каква ми е ползата да пиша тук - не е полза.
просто преди време, като бях зелен имаше хора, които ми помагаха и на мен да избягвам от глупостите, за което съм им благодарен.
осъзнавам че ако не бяха те, отдавна да съм оставил това занимание.
затова и ако аз съм успял поне на един да помогна по някакъв начин с постингите си съм доволен. невинаги успявам, за което истински съжалявам, но никога не бих го направил нарочно!!
проблемите обикновено се проявяват когато човек се хвърли с доста пари и без достатъчната подготовка да търгува, или още по-лошото - да избива предни загуби за кратък период...
после дори и феномен да станеш - трудно се връща човек на изходна позиция.
ама айде че и аз го ударих на литературен форум
но форума има напредък - преди време, като пазара беше спокоен - всеки почваше да се кара с всеки. радвам се че сега не е така.
Коментар
)
usd/chf
FF nikoi ne sawetwam da vliza w 4ujdi pozicii. Polzwam Pavel da opredelq osnownoto dwijenie i da ne wlizam nasresta.
Sega kato gledam kak wazhodqstiq kanal uporito otbiva atakite pod 1.19 mislq 4e po werqtno da probie 1.1960
sled 15:30 pedpolagam ste ima qsnota powe4e
Куки, просто от нездраво любопитство, би ли ми казал от началото (когато си започнал да се занимаваш с Forex), към текущия момент сметката на + или на - е?
Можеш и да не отговаряш, разбира се...
Не го знам този Павел ама от комбинацияте на мойте прогнизите с тези на Мариян
( преобладаващи са неговите ) съм на път от looser да стана 1/2 looser .
Иначе kukuvicata си е от класа и е много отзивчив. Като му чета и репликите прави
впечатление на много точен тип.
И много хубави работи на всички!
Коментар