IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

USD/CHF dostigna limita mi na 1.3080,maham i kasite EUR/USD
    na 1.1840.Stiga tolkowa za dnes.Ne]o mi podskazwa,4e Chicago
    moje da e praw za kiwito.

Коментар

• aud/usd

buy 0.7225!!!!!
      ako съм прав,може би след малко ще започнат много здрави покупки на eur/usd....
      Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
      [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• EUR/USD

Kukikato chatesht vav Dir.bg- kategorichno ne sam saglasen")))che sam marzeliv

Коментар

• EUR/USD

Затворих късата на 1.1842 +72 пипса.Днес не ми се вярва да има рекордни дъна,просто
          много постничко откъм новини,а общо взето те са катализатора на движения с по-голям импулс.
          Ще търся начин за скъсяване при връщания около1.1880/1.19...
          USD/JPY e за продажба от всяко ниво над 110;аз са съжаление пропуснах.
          Systray,имаш право за профитните стопове.
          Куки,много правилно казваш за делтастоковия форум.Бедата е,че преобладава
          ненаучната фантастика и вулгарната литература,с редки появи на научна л-ра.GL

Коментар

• EUR/USD

Вярно, че без шанс не става, ама чак пък такова черногледство не бива! Моята стратегия е проста - по - добре малка водка с приятели, отколкото голям бой в полицията Засега я прилагам успешно и по отношение на forex-a

Коментар

• EUR/USD

Кажете му на този Мравояд че прави неверни изводи от верни твърдения.
              Макар че специално в случая с Делтасток не е така (за нетъргуващите брокери), много е правилно ако Делтасток е забранило на служителите си да търгуват.
              Няма как хем да си ангажиран с работата си, хем да търгуваш. Не че понякога не се получава но зависи как търгуваш. Аз също имам и друго занимание освен форекса но винаги съм подсигурен с поне още 1 човек който ми следи позициите, а анализите върху 30мин и 1часови графики се правят 1-2 пъти на ден, взимаш решения и ги следваш, или ги отменяш при импулсивни движения породени от новини.
              Преди време гаджето на мой приятел, който беше изпълнителен директор в dir.bg, даде точното определение на чатещите в dir.bg - интелигентни мързеливи хора, които търсят как да си убиват времето докато са на работа.
              Да практикувате валутна търговия само за да ви е по-интересен работния ден - на това аз даже не му казвам фалирал трейдър.

Коментар

• fx

hahaha - ok

Коментар

• EUR/USD

ОТ ДЕЛТАСМОКОВИЯ ФОРУМ НАЙ-ВАЖНАТА ИСТИНА
                  МРАВОЯД написа:
                  КВО СЕ ЗВЕРИТЕ ПРЕД ТИЯ ГРАФИКИ НЕ ВИ ЛИ Е ЯСНО ЧЕ ОТ ТАЯ РАБОТА НЯМА ЗАБОГАТЕЛИ ДРЕБНИ ИГРАЧИ АМИ МНОГО ФАЛИРАЛИ.ВЬПРОС НА ВРЕМЕ Е САМО ДА СЕ ПОТОПИШ.НЯКОИ КАЗВАТ АКО ИГРАЕШ СЬС СТОПОВЕ НЯМА СТРАШНО.ГЛУПОСТИ ПЬЛНИ СА ТОВА,ОТВЕЕ ТИ ЕДНА ДУЗИНА СТОПОВЕ И ПЬТУВАШ КЬМ ОРЛАНДОВЦИ.АКО ПЬК ИГРАЕШ БЕЗ СТОПОВЕ ПОПАДАШ В КЛОПКАТА НА ТРЕНДА.НЯМА ОПРАВИЯ НИКАКВА,ОТКАЗВАМ СЕ ДОКАТО Е ВРЕМЕ.ИСКАМ ДА ПИТАМ ВЬВ ФОРУМА ДАЛИ ИМА НЯКОЙ НА ПЕЧАЛБА,НЕКА ДА ПИШЕ.КАКВА МУ Е СТРАТЕГИЯТА ДА ОБЯСНИ АКО Е ТАКА!
                  Доколкото знам то затова на служителите на Делта Сток е забранено да играят,за да не си профукат заплатите може би.Може и да има печеливши но поне един известен софийски анализатор бил казвал че не познава такива!Не мога да се сетя как му беше името.Тая игра не е измислена да се печели,а да се губи!

Коментар

• fx

sell usd/jpy 110.04
                    sell usd/cad 1.3673
                    Сега е момента за апртамента!

Коментар

• EUR/USD

Naj-byrzo отнесения ми стоп )

Коментар

• EUR/USD

l/b 1838, s/l 1830

Коментар

• EUR/USD

sigyren li si ve

Коментар

• EUR/USD

Да влизат... Аз затворих късата си позиция от 1.1925 на 1.1840 и съм доволен. Успях да изляза и от дългата gbp/chf с десетина пипса пе4алба и сега ще гледам отстрани

Коментар

• EUR/USD

BUYYYYYYYYYYY 1.1840

Коментар

• EUR/USD

saglasen sam - tia hedge funds - da sprat s tia prodajbi ve4e!

Коментар

Working...
                                X