If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ok. Mers. Така погледнато съм напълно съгласен. Само в часта за крайното ниво на корекцията... някак на дневна движението ми се вижда незавършено.
Ако все пак светна на зелено, че го гоня със стопове отдолу (в случай, че се окажеш прав)
Успех!
chicago, zashto govorish za korekciq? toi trenda ot 1.29 nasam si e qsno izrazen...tasuki, ne vijdam izgledi za zaspivane na dnevna...veroqtnostta za 1.195 ne e malka, no predi 1.176 az lichno ne bih kupil...vsashnost da stava kakvoto shte stopa veche e na 1.1865/+10pipsa/.ostavqm kompa i izlizam
Според мен,корекцията е на път да приключи до края на тази седмица.Свидетели сме на удължена последна вълна от тази корекция с крой на 1.1759.
Данните днес могат да са добри,но може и да не е така.Вчера и днес добрите данни са вече калкулирани.
"Купувай при слухове,продавай при факти".За индикатори просто нямя смисъл да поствам,USD е прекупен отвсякъде.
Доказателство за думите ми ще е преодоляването последователно на нивата 1.1880; 1.1920; 1.1955 и накрая трендлинията на 1.2050
Вероятно движението нагоре ще се ускорява значително(импулсивно).Ако днес до 15.30ч 1.1800 издържи,тежестта върху написаното натежава допълнително.
Другия вариант: пробив под 1.1730 и цели 1.1680/1.1650/1.1570/ 1.1520(крайна).
Аз лично се доверявам на индикаторите,опита си,интуицията си ио смятам,че дори и да загуба около 70 пипса(в най-лошия случай),под 1.1730 ще си ги избия доста бързо.
Но,ако съм прав,тогава дългата ми позиция ще е доста успешна.Иначе казано - съотношението риск/възвръщаемост за мен е добро,приемливо.
Последно - пазара чака не FED на 4.05.; не ЕСВ и ВоЕ на 6.05; чака US unemployment на 7.05.
Големите ще дочакат данните на нива 1.22 според мен,а не на 1,15
Така дребните риби са шах и мат!
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
1anti, не мога От вчера съм дълъг 1837, разчитайки на азиатците, които пък са почивали. И сега изчаквам удобно ниво да се отърва
После може да помисля и за скъсяване
systray, prodavai i ne boi se...golemiq gushter ot blatoto e s teb...do 1.175 ne vijdam nikakvi spirachki...ako go priemem za dano, moje i da probvash nqkakvi pokupki, no az sam za sell ili aside v eur/usd
tedpl, имайки предвид движенията от последните дни - покупка от настоящите нива е оправдана.
но имайки предвид и предстоящите новини от US, както и че според мен още от вчера пазара калкулира очакваните новини - не бих заложил и цент на еврото в настоящия момент.
удобно за ново скъсяване е на нива около 1.1850 (под 1.1855), но мисля че е много възможно пазара въобще да не се върне дотам днес.
Коментар