IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мравояда

Skakauec, тази вече не става за игра. Експериментирам малко статична игра, докато я изпепеля и със следващата вече по-внимателно ))
    По този случай влизам дълъг на 1837. Очаквам нощно накатерване поне до 1880, а защо не и 1950
    Но на 1880 ще сложа таргет.

Коментар

• EUR/USD

Marian savetva buy EUR .... daite malko info shto taka i tn spored vas.
      utre katp gledam she e dosta fundamentalen den. BVP na USA za 3 mesec i se o4akva iako 5%...
      imam kusi USD/CHF i tova hi4 ne mi haresva ...dano Marian e prav
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Мравояда

Благодаря ти за пожеланието, Sistray. Това, което описваш, ми напомня за това, което правя - най-често влизам с 1-2 лота и след това допълвам. А, и по-долу писах максимално 50%, в никакъв случай винаги. В момента имам 1 лот eur/usd i 2 usd/jpy. Желая ти успех с новата сметка. Усех на вси4ки!

Коментар

• Мравояда

pri men podobno- parvia den +25%ot cialata smetka i posle kato me pobara -stigashe do tam do kadeto sloja stopa i posle +50 vav moita posoka - sega blija rani)

Коментар

• Мравояда

Понеже пазара е скучен, чакайте и аз да се включа:
            Skakauec, открих си втори акаунт доста по-малък от първия (с първия игрех като теб). Започнах чинно и дисциплинирано да играя с 20 до 40%. В много редки случай 60% (за допълване). Влизах само за големи движения и за един месец и половина резлултата беше +160%.
            Един единствен път се отклоних - влязох с цялата сметка за довършващо движение от 40-50 пипса, видях 20 от тях, но не си ги прибрах и за по-сигурно махнах стопа. Резултата беше -90% от текущата ми сметка след 2 дни.
            Пак ще кажа моята стратегия: Ако мислиш, че входа не е добър, пробвай го с 1 лот. Ако мислиш, че е добър, влез с половината от игралната сума (напр. 10%). След това си допълни на подходящи за теб нива и слагай стопове.
            Любител съм на по-агресивна игра по-принцип -> усредняване на курса и превъртане на позициите, но не повече от 40% от акаунта.
            Пожелавам ти да си запазиш 1-я акаунт максимално дълго време

Коментар

• Мравояда

Пореден, надявам се да издържа повечко Де да знам колко съм дисциплиниран, но поне не съм много алчен - не се притеснявам да прибера 10-15 пипса профит ако нещо ме смущава и после да преоценя ситуацията. А на демото чак такива резултати - 200, 300, да не говорим за 500% - съм нямал. Май единственият начин да се дисциплинирам е да продължавам да играя реално. Някой във форума беше писал, че събира като пчеличка и с**е като слон. Аз съм на фаза 1 и се надявам като се случи да свърша слонската работа - да мога да си го позволя...

Коментар

• Мравояда

държа, да, даже и стопа още не съм местил - стои си на 1.1989
                в края на сесията сигурно ще го сложа на нулата, или ако имаме котировка под 1.1810 - ще го преместя на 1.1880

Коментар

• Мравояда

skakauec ... s 50% ... moze ama ako si 'scalper' za po 5-10 pipa i da si na pc-to non stop i da ti e super dobur i burz brokera...a Deltite moze da sa si4ko drugo no ne sa ot burzite.
                  Trebva da si mnogo dobur za da izdurzish na 50% po-dulgo vreme ili ako si reshil OK, no vidish li nekoi lev nastrani...tegli ot vreme na vreme..za da ne padnesh ot visoko
                  tva si4ko sum go izpital na gurba si ... nqkolko puti :-\

Коментар

• Мравояда

Аз се опитвам да не прехвърлям 10%,проблема е обаче,че често
                    ги прехвърлям.Ето например сутринта без малко да загубя
                    почти половината си сметка ако бях се поддал на емоция и
                    чесно да си кажа,направих за първи път правилното. ))

Коментар

• Мравояда

Kuki,държиш ли късата? Мисля,че тази седмица ще видим ново дъно.
                      Някой пита за йената,аз вече писах -веяко ниво над 110 е много
                      походящо за скъсяване.Е,може и от текущите,но множко е това
                      50% от акаунта...Налага се входа да ти е перфектен.

Коментар

• Мравояда

poreden ... prav si spored men za suzalenie ot demoto kudeto se pravat po 500% or raz ... na reala tova e sun.
                        forexa e kato pokera ...tia deto sa silni s kle4ki....uvehvat purvi s pari4ki

Коментар

• Мравояда

Доста рискови играчи сте.С тези 50% от сметката не вярвам
                          да издържиш и 1 месец,освен ако не си много дисжиплиниран,
                          и не си постоянно пред PC_to.

Коментар

• Мравояда

10x, Bertram. Някои гледа ли usd/jpy? Аз продадох от 109.85. Други мнения?

Коментар

• Мравояда

skakuec : moita e sus 15-20% i po dulboki stopove. ako ima izgled za dobur fundament s vazmosnost za dobavqne kum otkrita pozicia. no ne do bezkrai...i ako na minavam 25% ot accaunta.

Коментар

• Мравояда

Bertram, благодаря ти за съвета. Ограничавам стойността на отворените си позиции до 50% от сметката и това засега ми върши работа. Каква е твоята стратегия?

Коментар

Working...
                                X