IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• forex

pista za prizemiavane 1.2060

Коментар

• forex

Не знам защо го четеш, Refractory, ама аз толкова имам, с толкова играя. Не разбирам какво те притеснява размера на лотовете - анализът си е все същият...

Коментар

• EUR/USD

За бога братя не купувайте

Коментар

• EUR/USD

chikago dano si prave bate - ama 4ak za vertikalno izlitane mnogo me samnqva da ti kaja!!!1

Коментар

• EUR/USD

Az sum long ot 1.1842 stopa mi e pod 76.4% Fibo . Mislia che ot tekustite niva moje da se obrazuva diasno ramo.Uspeh na vsichki

Коментар

• EUR/USD

Скоро поемаме нагоре.
              НАД 1.1885 - ВЕРТИКАЛНО ИЗЛИТАНЕ!!!!
              Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
              [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• forex

Moje da prozwu4i malko grubo no kato 4eta s kakwi lotowe rabotite se 4udq za6to li o6te 4eta tozi site

Коментар

• skakauec

Надявам се, че нивото 1.1830 е достатъчно стабилно, за да подкрепи една скромна корекция поне до 1.1850. Там ще затворя 2/3 от позицията си.

Коментар

• skakauec

ave dneska tia kitaici precakaxa cqlata istoria mai - mi pone da si izpalnqt ofertite kupuva na 1.1830

Коментар

• skakauec

Мисля,че трябва да сме много внимателни с дългите.
                      Пресякохме ма16 и ма60 и сме за надолу,но до утре да се надявам
                      да изляза от дългите на + .

Коментар

• skakauec

a moia stop e na 1.1790. i mai shte go tresne

Коментар

• scakauec

ami aide dano che i az vliazoh dulug

Коментар

• eur/usd

Da, но не това очаквах. Току що стопа на 1820 издържа по чудо. Ей сега ще го махна, а мразя да правя така
                            Мисля, че трябва да е някъде около 1795, но ще помисля малко. Омръзна ми тази статична игра. В Петък отивам за нова сметка )))

Коментар

• Мравояда

Sistray, и аз съм дълъг от 1.1840, но евентуалния профит ще прибера по-рано - 1.1865 ме устройва напълно. Просто 20-тина пипса бонус след чудесен ден

Коментар

• EUR/USD

Мисля,че е прав,но до новините утре

Коментар

Working...
                                X