IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• forex

Kuki saglasen sam s teb...zabeliazal sam che tuk se izgovariat kup neshta,koito ti vliaiat saznatelno ili podsaznatelno...
    Osobeno kakto ti kazvash si v pozicia s goliam obem....
    Saglasen sam che ima hora koito govoriat neshta bez da sa sigurni(ako voobshte znaiat kakvo govoriat)
    Az lichno ne davam mnenia zashtoto znam che bih mogal da obarkam niakoi...ako pisha ...tova e kakvo sam napravil veche
    Az mislia che naistina ne e neobhodimo postoianno da se spori dali shte ,,izlitame,, ili ste se ,,potapiame,,

Kuki naistina cenia tvoeto mnenie ..zashtoto si se dokazal... pone za men..

Коментар

• forex

Пак пропуснах мига в жълтата валута. Няма начин - продавам на 110.01 с 1/2 от обикновено;
      2 лимита : за добавяне на друга 1/2 на 110.50 и ТР -109.44. Refractory, не е с по2-3 лота )
      За хора,с опит по-малко от 1 година на реална сметка големите суми в акаунтите са
      абсолютно противопоказни.Много вредни са и демо състезателните игри,които карат
      начинаещия да се смята за великан.

Коментар

• forex

boban1, Refractory искаше да каже нещо за което е много прав - направил си си анализ, решаваш в един момент да влезнеш, примерно казвам, със позиция от 150 - 200 хиляди долара зад които слагаш около 3000 долара марджин (примерно говоря), тръгнал си да държиш за поне фигура, и се появява някой който, да речем, се пошегува с тебе, точно когато ти е напечено, пазара тръгне 20 пипса с/у теб, след това направи 20 пипса в твойта посока.
        ако си се подвел по подмятането му (а се иска адска психика да не го направиш) - прибираш 20-те пипса и гледаш как останалите 80 правят едно хууубаво бързо движение, но без теб.
        това смазва психиката.
        още по-лошото е когато подмятането го направи някой който е уважаван във форума - аз и затова съм спрял почти никакви шеги по време на американската сесия да си правя, защото не знам кой какво прави в този момент.
        това имаше предвид Refractory, а не размера на сумите с които търгуват останалите.

Refractory, сори, че ти ставам адвокат пич

Коментар

• forex

FF - това е много погрешно - нема такъв филм, братле - когато индикаторите "светят" срещу усета ти - да се доверяваш на усета; а когато светят с него - да казваш - влизам според индикаторите.
          така в крайна сметка накрая обвиняваш системите за търговия че за нищо не ставали

така правят и тези които обвиняват брокерите - когато нещата са наред - всичко ОК, когато не събрали смелост да сложат ентри ордер, а изчаквали да хванат ниво над или под определеното за вход - брокера виновен че при волатилен пазар не изпълнявал ордера. ами то или едното (правиш анализ и слагаш ентри ордер стоп или лимит) или опитваш да изцедиш още 20-30 пипса с риска въобще да не влезнеш..

FF, пиша това за да те предпазя от глупости, но ти сам си решаваш!

Коментар

• jpy

sell usd/jpy 110.2 stop 110.5 t.p. 109-

Коментар

• forex

Refractory....ne triabva da sadish horata za sumite koito polzvat....vse pak sme ot dosta kratko vreme nea tozi pazar...
              Az lichno targuvam s po golemi sumi...no i az samoshte mnogo zelen...i inkasiram po golemi zagubi..
              Vseki znae sebe si...
              A z a tova che lipsvat hora ot foruma ....taka e ..dano samo da ne sa falirali...

Коментар

• forex

Японската ЦБ продължава с интервенциите
                Гответе късите долари

Коментар

• forex

mi dano 4e sam na dalgi ot 1.1890 o6te ama 6te vidim drygata sedmica sled NFP i FOMC kvo 6te stane

Коментар

• eur/usd

Причини много...
                    Но на първо място си следя индикаторите.И си правя съответните изводи.
                    И си взимам съответните решения.
                    Вероятно със стила си на писане дразня някого,но не го правя нарочно...
                    Но имам самочувствието да поствам така.Щото съм разумен,когато трябва....
                    Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                    [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• forex

NE SAM SIGUREN PROSTO ZA MEN E PO VEROIATNO TOVA OTKOLKOTO DA VIDIA NOVO DANNO NO RAZBIRA SE TRUDNO MOGA DA TI GO ARGUMENTIRAM S TEZI INDIKATORI KOITO V MOMENTA SAMO NADOLU SOCAT PROSTO TOVA SI E MOE MNENIE

Коментар

• forex

6to si tolkov asigyren 4e sled GDP 6te otide na 1.20

Коментар

• forex

SAGALIAVAM AKO MISLISH CHE SE ZAIAGDAM SAMIA AZ SAM DALAG V AUD/USD A PRI EVROTO NAISTINA OCAKVAM STOINOSTI NAD 1.20/PO TOCNO OKOLO 1.2030-1.2060/SAVSEM SERIOZNO TI GOVORIA

Коментар

• forex

Аз мисля отново да се посмея последен...
                            Утре в 15.29ч запомнете котировката,който все още е къс,нека да си забие здрав и близък стоп...
                            Към 17ч утре - ще видим нива около 1.1990/1.2017
                            Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                            [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• forex

skakauec
                              mnogo e prosto .......... zaradi nqkoi hora tuk (ne obwinqwam teb) horata koito praweha analizi gi nqma .90% we4e e samo plqwa
                              sorry ako sym zasegnal nqkoga

Коментар

• forex

I DNES USD/CAD PECELI PRIZA NAI LUDO DVIGENIE ZA DENIA

Коментар

Working...
                                X