If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дон Карлос,сутринта и аз така ги виждах нещата,но пробива под дъното от 6.07.2004 ме навежда на лоши мисли...Дано да е фалшив.Иначе аз съм с малка позиция,която смятам да удвоя на 2.78 ако не дай боже иде дотам. +/- 50-тина пипса,не е много точно,но все пак е някакъв ориентир,на 2.78 се пада 61.8%-ният ритрейсмънт на цялото покачване от абсолютното дъно до 2.99.Поне на първия тест е в реда на нещата да издържи. Успех !
Systray,яд ме е много,че ти е ударило стоповете в GBP/CHF,но нищо,ще имаш и други възможности.Считам,че пробив под 2.2940/50 праща двойката веднага на 1.2840,откъдето може да се пробва тънък бай със стоп/ривърс на 2.2810; таргет на първото около150/200 пипса,на ривърса - 50/60.Това обаче е съвсем повърхностен поглед и е много вероятно да греша...Приятна почивка на морето,по-малко форекс,пък ще му мислим в началото на другия месец! Чао засега от мен !
Soldier, както знаеш това ми е любимата двойка. Успях да предвидя няколко пъти големи движения от по 2-3 фигури, но за съжаление влизах много рано и разни спайкове ми отнасяха стопа. Последните ми 3 влизания бяха затворени на 0-та. Ако погледнеш седмичната графика, ще видиш, че в момента се намираме точно в/у МА200 и вероятноста за двете посоки е 50/50. Все пак, ако не ми беше затворило последната къса от 2.33, щях да я подържа за тест на 2.29, който би открил пътя надолу към 2.26 следващите две седмици.
Кивито е голяма атракция, но изисква голям акаунт. А аз съм станал предпазлив, след като втория ми за малко не изгоря.
Като решиш пак да започнеш с агресивна игра, ми се ще да обсъдим как избираш нивата за обръщане, но мисля, че това ще е най-рано следващия месец.
Успех и на теб!
Systray,за жалост не ползвам ICQ Иначе и аз си дадох известна почивка по същата причина - прекалено много грешки и прекалено изнервящ рейндж...Като прегледах форума виждам,че това,на което ти стана първооткривател-GBP/NZD е спечелило много почитатели Краткият преглед на графиката сочи,че има защо - забележителни движения в двете посоки като дори ме изкуши и преди малко си закупих 2 лотчета на 2.8129. Като цяло май кросовете на паунда са били най-голямата атракция. Игра ли в GBP/CHF?Мисля до края на месеца да поглеждам епизодично пазара и от септември вече по-сериозно.
Естествено ако дотогава не напуснем рейнджа 1.18 - 1.2460,но не ми се вярва. Успех !
Eeeeeee Soldier, изгуби се напоследък! Аз съм си дал малко почивка, че много почнах да греша От известно време само преглеждам форума. Мисля да ходя на море и след това отпочинал да почна да играя отново.
Теб защо те няма? Дай едно ICQ, ако имаш?
Коментар