IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Приказки

На мен лично ми звучи правдоподобно, т. е. отговаря на моите виждания. Но тук имаше и достатъчно категорични обратни мнения, а аз не съм от "знаещите".

Коментар

• Приказки

Така както си говорим,
      може ли да се вярва на Akmos.
      Дават покупки на eur/usd;gbp/usd и
      продажби usd/chf?

Коментар

• Приказки

Ето, това е отговор. Но "бързите" когато ставаше въпрос за ругатни, никакви не се обаждат.
        Желая ти успех.

Коментар

• Марио

Къс usd/jpy-109.87
          109.74
          109.67
          В обратен ред са-добавям
          Чакам да видя как ще реагира BoJ тази вечер.
          Не сам много сигурен но май има поръчки на 105?
          Ето това чакам)

Коментар

• Марио

Позна, Марио, точно толкова ми се иска. Но целта не беше коментар на моята позиция, а да видим твоя - независимо в коя двойка.

Коментар

• Приказки

И на двамата ви се иска 203-нали
              Може и да стане,но сега не е най добрия вход.
              Поогледйте се и поизчакайте.
              Мое мнение
              поздрави

Коментар

• Приказки

Nabludavash saglasen.
                GBP/JPY long 198.56

Коментар

• Приказки

Какво ще кажете за по-малко приказки извън темата и повече цифри.
                  Достатъчно красноречиво би било, ако спорещите публикуват по-
                  зициите си сега към 0:00 ч. В близките дни ще си проличи кой крив,
                  кой прав. Например, аз съм дълъг в GBP/JPY от 198.96. Не се смятам
                  за страна в спора, просто предложение.

Коментар

• e/$

Нека се придьржаме кьм добрият тон и да си отдьхнем за да заредим сили за утре-необходими са на всеки !!С пожелания за спокоен сьн и успешен ден утре !!!

Коментар

• chydia vi se na akala..

Spokoino nishto znachitelno ne se eslychilo EUR shte varne do nikade vse pak,i togava tezi koito sa zalogili na nego shte likyvat,kakto v momenta tezi koito sa skasili se misliat za veliki i nepogreshimi az sa ot vtorite obache ne sam izpadnal v eyforia...a na tezi koito sa da znaiat che shte si platiat za neia ..
                      D.Y.F-091066

Коментар

• e/$-до the Bomb

the Bomb не обиждай просто така по подозрение -нямам друг ник защото сьм човек на честа и не се срамувам от мнението си.А до какво сьм се допитал си е моя работа...дрьж се по- почтенно..Обидите са ненужни.Това че не ти харесва мнението ми не означава че трябва да си зьл ...

Коментар

• PF

Вече ми се случи да го кажа днес, но пак ще го повторя: всеки ще има такова отношение от мен, каквото е заслужил - помияра ще получава помия...

Коментар

• e/$-До DR

PF така изглежда графиката която е пред мен-може и да не е правилна но е това.Относно обяснение би ми било бного трудно -не защото не желая а защото просто не ми е вьзможно..Тава не е нещо което го правя аз но вярвам и се рьководя от това.надявам се да не ти прозвучи високомерно-не бих желал..Но до края на седмицата има време и мисля че то ще ти го обясни .А и нямам претенции за твоята класа -но кой ли знае ??Не се сьрди !!.Бьди здрав !

Коментар

• e/$-До DR

PF,ти май забрави,че "доктора" ще се допита отново до "теорията на Гаус"!))))
                              Лошото е,че т.нар. "доктор",както и Тесh(разбирай "писателя Пешо Пакпадналов") не пoствaт абсолютно никакви цифри,заети позиции,стопчета,таргети и въообще абсолютно нищо конкретно!
                              Пичове,жалки сте! (DR и Tech)

Коментар

• e/$-До DR

Съжалявам, че съм си го позволил, макар да намирам простото ТИ за най-подходящото обръщение в един форум. Искайки извинението Ви, Докторе, ще Ви предложа следния бет: корекцията на днешното падане няма да е в четвъртък. Бих се почувствал богопомазан, ако разбера каква позиция сте заели или смятата за удачно да заемете преди четвъртък. Това според мен е единствения начин да отстоявате мнение в един тематичен форум, какъвто надявам се е този. Голословните до истеричност "нагоре" и "надолу" приличат повече на разговор в асансьор. Очаквам отговорът Ви.

PF

Коментар

Working...
                                X