If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Там е работата, че при дневна графика на евро/йена технически с хоризонт 1-2 месеца сме много по-близо до сел сигнал отколкото до бай.
Коментар
PF
Теch
Tech, наясно съм с аналогията. Но си прав, че съм прочел последния ти пост малко разсеяно. Все пак това не го разбрах(сериозно, не се заяждам):
"Смятам, че евро/долар ще намери подкрепа на 1,2220 и това ще натисне евро/йена, като технически най-уязвим, а от там и долар/йена на юг през 109"
Каква ти е прогнозата за евро/йена? Там ключовото ниво е 132,80, и ако видя сигнал ще купя 133,30-133
Коментар
SDD
USD/CHF za grigi
Gre6i6
dulga ot 1.2564
smqtai
Коментар
Tech
PF
PF, в случая с йената на юг означава надолу - към 108, а на север означава нагоре - към 111.
Аналогията е все едно вместо графиката наблюдаваш географска карта.
А сега прочети още веднъж, какво съм написал.
Mislia che she ima test na 1.2150 ,predvid tova che Greenspan she govori v Petak,mi izglejda normalno da testva 1.2150 i po-sledvashtata sedmica she se iziasni situzciata.
Imah dalga eur/usd ot 1.2305 sas stop na 1.2265 i sega pretpochitam da hodi do 1.2150 i tam da si kupuvam eur shoto inache sam slojil tap stop .
mARIANE ABSOLUTNO SAM SAGLASEN S TEB...)
Pravi mi vpechatlenie che za edna godina dosta hora se smeniha....dano da niama otchaivashti rezultati...
Коментар
за смях
български брокери
оп, то всички котировки на варчев били шантави
явно на друг пазар играе
Коментар
Tech
Tech - $/yen
Zvan76, благодаря за подкрепата.
Наистина, като че ли всичко показва движение на север, но маймунките на клона са много и в долар/йена и в паунд/йена, че и в евро/йена. Почти всички са къси в йената и при най-малкия опит за профит тейкинг се обират брейкивън стопове поставени за "улов" на "големия" възходящ тренд. Това положение съвсем закономерно изби първо в евро/йена. Смятам, че евро/долар ще намери подкрепа на 1,2220 и това ще натисне евро/йена, като технически най-уязвим, а от там и долар/йена на юг през 109. Не бих отговарял със същия тон на никой ако не бъда предизвикан.
Коментар
за смях
български брокери
тия български брокери що малко не почнат да се грижат за страниците си
делтата ми показваха допреди 5 мин на страницата си 14 часа
варчев на страницата им котировките на паунд/долар са със 100 пипса отгоре
хорааа, събудете се, грижете се малко!
Коментар
PF
Tech - $/yen
Дори в момента йената е на +30п, а еврото +130п. А ти , стискаш ли еврата, които купи тънкана на 1,2290?
i predi sam pisal che Tech znae kakvo pravi vav Forex,tova che e zbarkal ne znachi che triabva da mu obiasniavate kolko e glupav.Vmesto tova go slushaite poveche
Коментар
Tech
PF - $/yen
Няма нищо неясно. Всичко, което си писал е кристално ясно:
"В момента пътувам в самолет нa American Airlines (дестинация 112,50) и до края на деня очаквам 109.80+. "
Някой да вижда нещо неясно?
Разбираемо е огромното ти желание да не се "изложиш" и да не ти стигне "таргета", затова си поставяш близки цели - 20 пипса! Лошо няма. Само не се опитвай да казваш, че нещо не съм те разбрал.
Като гледам, може би скромната ти цел в долар/йена не е била без основание.
Коментар