IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ?!?

Би ли обяснил за незнаещите логиката на тази връзка? Благодаря предварително.

Коментар

• Eur/Usd

Ako evroto pada i gbp/nzd nqma kak da pada,a ste se ka4va.Zna4i ti zaema6 protivopolojni pozicii.

Коментар

• Eur/Usd

Sell GBP/NZD 2.7600 t/p 2.7 .
        Стоп няма да слагам,ще добавям през 150 пипса.От скромния ми опит
        знам,че тук стопа почти винаги хвърчи.
        Също така започвам скъсявам евра,а ако утре данните са лоши
        за долара-ще добавям.
        Успех.

Коментар

• Eur/Usd

Добро утро и успешен ден на всички.

Коментар

• Eur/Usd

As sym na4inae6t treidar no nqkoi moge li da kaje dali ako imam kysa poziciq sys stop na 1,2060 6te go hvana dnes i ako da v kolko 4asa da o4akvam da go hvana molq daite predlojeniq i za nqkoqdruga hubava poziciq v ramkiote na denq
            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Za Tech

Dai ICQ ili Email

Коментар

• Za forex

v momenta sam polu-trezven(naopravo sam si netrezven) iskam v tozi forum da SE OBSAJDAT IDEI.Predi sedmica ME usmivahte(nezavisimo che Zvan76 e nekva smashka v statistikata!!!!!!).Ako moje vsichki prochetete MM na Balsara i sled tovata da go obsadim!!!!!!!!!!.
                Bomb bil dalag,Tech bil kas v niakakva dvoika (nali znaeta che 98 % falirat),izviniavai BOMB davash hubavi prognozi,obache Tech e ot dobrite|||||||||||||
                Vmesto da se zaiajdash dai da obedinim usiliata.Shoo nali znaesh kolko e 2^10,nadiavam se che si me razbral!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• PF

съгласен съм с теб.
                  всеки вижда нещата по-различен начин

Коментар

• Киви

Ако има любители на кивито, моля да споделят виждане за вълновото си броене. Делтата не ми показва седмична графика и съм раздвоен в подреждането на вълните.

Коментар

• Никове

PF, един добронамерен въпрос: какво ти е мнението за изчезването на ника Скакалец от форума?

Коментар

• USDCHF

SLED 7 MESECA TARGETA NA $/CHF E 1.56-1.60 .TAKA 4E UMNATA S KONTRENETO NA $

Коментар

• eur/usd

ainstain, от това което си написал разбирам, че си силно къс и очакваш евро/долар пад 1,20 до края на седмицата. Не споделям твоето виждане в краткосрочен план и не виждам нищо бозаджийско в това което съм писал. Напротив, по-конкретно е от колкото би трябвало да си позовлявам в този момент.

Коментар

• eur/usd

nai-iasno e 4e na nikoi ot vas nemoje da mu e iasno nakade ste drapne kursa.kato zapo4nat razni naivnici da pokazvat sigurnost v mneniata si se zamisliam 4e tia xora ako imat pari4ki,taka ste gubiat v dalgosro4en plan 4e jal me xvasta za tiax.

pi4ove nikvo zna4enie niama koi pishe vav foruma ako vsi4ki pishete bozadjiski moxabedi!

Коментар

• PF

PF, може и да греша за PF=Bomb.
                              Стила е различен, но може и да си голям мяйстор.

Ако все пак сте различни мога само да предположа, че много лесно ти влияят лоши примери!

Евро/долар гради дъно в момента. Ще бъде само краткосрочно - за ритрейсмънт до 1,2220/70 макс.

Коментар

• eur/usd

SAMO O6TE 7 MESECA I POD PARITET. TOGAVA 6TE SI POPRIKAZVAME

Коментар

Working...
                                X