IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• далавери и глупаци

MILA
    za vashe svedenie Stenlja4eto ne si gramna accounta i dnes ( blagodarja za pojelanieto)
    poziciata beshe pusnata 1 4as predi data ako zavartish malko nazad sigurno e oshte tam
    ot 20 pipos target stanaha 200
    haha
    kasmeta e pri tezi sas zadalbo4ania analiz
    vmesto da se darlish sas kvartalnija si ton mojeshe da obarnesh vnimanie na pazara i da napravish nekoj lev
    tve beha poslednite mi duma kam teb
    are 4ao
    Sofia e interesna s moshtnia si jivot)

Коментар

• stenljak

Az se setih pak Sten.. ako si pribiral pari ot REFCO, kak se opravqsh s danucite i transfera na sumite? Mislq ne e malowagno.

Коментар

• далавери и глупаци

Чета форума от известно време,лошо,заяждания и липса на идеи.
        Един въпрос към Мила,въпреки,че не заслужава това внимание:
        Защо само се заяждаш и отвращаваш хората с поведението си?Не съм прочел нито един път конкретни цифри(обосновани или не) от теб,заети позиции,идеи за търговия,изобщо нещо полезно.Само заяждания и глупости.Не те съдя,но това не е чат за простотии.
        Ако можеш да бъдеш полезна(или полезен) - добре,ако ли не - спри с простотиите.

Коментар

• samo razpri

Stiga veche s tezi razpri,sas stopove,bez stopove,goliam risk e da se igrae v vajni novivi ,zagybite sa sakryshitelni,Skakalec vidia li niamashe nikakav triagalnik ne ti go kazvam za da se zaiajdam ,poviarvai mi i na men mi se shte da otkrivam niakakvi znaci,edinstvenia be mirizmata na baryt oshte ot tazi sytrin,lekia trend nagore ,no nego go imashe i vchera pak togava neshtata se razvixa po drygia scenarii...
          D.Y.F-091066

Коментар

• далавери и глупаци

Искам да попитам тук присъствуващите 'експертковци':
            Какъв ви е аджеба проблема с различните котировки?????????

Коментар

• далавери и глупаци

malak savet za tezi koito se interesuvat
              prosto se registrirajte v www.saxobank.com
              tam sa vernite quoti

Коментар

• далавери и глупаци

FXCM имат абсолютно същите котировки като REFCOFX.
                Бих искал някой от Делтата да ме опровергае.А иначе - опазил ме Бог от такива акъли...(от TAD).

Коментар

• далавери и глупаци

parvia short vleze
                  2272

Коментар

• reality

+32k this is reality

NB: 9.08. large options with strikes 1.23 for eur/usd and 110 for usd/jpy.

Коментар

• далавери и глупаци

Don Karlos ...ne iskam da se mesia...vseki si znae kakvo da pravi sas parite si...obache iskam da ti kaja che zimata po tozi nachin na targovia iadoh takova darvo....ne go pojelavam na nikoi....
                      Dobre che togava beshe KUKI ...inache sigurno ne bih se zanimaval poveche...

Коментар

• dneven komentar

"Леко въпрос4е" замисли се за смисъла на въпроса си.., ако можеш купувай от REFCO и продавай на ДЕЛТАСТОК, ако искаш само да се убедиш кои са по близко до останалия пазар отвори си трети брокер и гледай...може по този на4ин да улавяш посоката...останалото са глупости. Важното е, че при тоя пазар Делта си изпулняват поръчките. ПОСОЧИ МИ ДРУГИ ? Делта rullez, uber alles, i t.n. За Борсалино- ЕВАЛА братле искрен си... За ИВО-"след удар се почива"-от моя скромен опит.. и не съм фен й фен, но долу някой се е подиграл(срува ми се) с Мила, слабоумниците немат свършек , а ти пък Мила запази си името-интелегентно момиче си.. Голям ден пропуснах, на печелившите-ЧЕСТИТО,на останалите- успех и мисля- не бързайте с големи позиции за корекцията

Коментар

• stopove

Ей, дебре де! Ненаситнициииии...
                          По-полека с тези печалби, че някой от брокерите може да фалира от вас.

Коментар

• далавери и глупаци

Gushev
                            zvu4i nerealno 4ove4e
                            Greenie vav vtornik
                            spomnjash si kakvo stana poslednia pat
                            anyway jelaja ti kasmet

Коментар

• stopove

Ми то и аз знам че със стопове ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се играе ама след като ми отнесе десетина стопа в тоя рейндж дето бяхме до днес и сметката ми отиде доста надолу. Така че вчера пробвах без стоп купих евро, понеже бях убеден че ще се повиши и ето развиха се нещата добре. Не съм съгласен че със стопове не може да се фалира. Аз точно натам бях тръгнал.

Коментар

• далавери и глупаци

buy eur/usd 1.2230
                                add 1.2370
                                target 1.2485 ( 61.8 % 1.176- 1.293)
                                stop 1.2195 (200 MA 1.2215)

Коментар

Working...
                                X