IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Kakva triabva da bude stoinostta na sledvastia NFP za da probiem 1.235- 1.245 ?Moje bi 0 .Pri 122 K Eur/Usd +158p pri 32 K imame do sega + 200 p. Sustata para vdigashe EUR prez fevruari kogato pazara prodavashe deficita.

Коментар

• BНИМАНИЕ

Алекс, какво тълкуване искаш??? Това са най-слабите Nonfarm Payrolls от декември насам.

Коментар

• Alex

Защо мислиш заяждане. Обсъждаме... понякога може малко да прекалявам, ама то е като съм на кеф или съм загубил, ама надявам се да е по малко

Коментар

• BНИМАНИЕ

Vav foryma e stanalo mnogo interesno,niakoi ima li predstava do kade shte biaga tova evro, chakax 1.23 ,a 1.2240 dali vse oshte my e podkrepa...
          D.Y.F-091066

Коментар

• BНИМАНИЕ

breeei golemi ribi ste bre ina4e za gluposti i zaqjdane 6te si s4upite prastite ot pisane.

Коментар

• BНИМАНИЕ

nqkoi moje li nakratko da mi raztalkuva novinite.

Коментар

• BНИМАНИЕ

W banka vinagi po 9K s predvaritelna zaqvka, no az sum 4ist otvsqkude, prosto izbqgvam formalnosti, osven tova ne mi se nalaga 4esto , ina4e ponege gledam 4e Don Karlos naprimer igrae s mnogo golemi sumi, bih mu predlogil biznes sus risk okolo 0, ako stava vupros za 10-15% mese4na dohodnost vyrhu celiq kapital, a sled evakuaciqta-moge bi malka korekciq...?

Коментар

• BНИМАНИЕ

ГОРЕЩО: Евакуация на Grand Central Station in New York!!!

Коментар

• TAD

Любопитно ми е да те питам,ти в банката да не би да обръщаш или да прибираш наведнъж над 10 бона?
                    Или не отиваш в две банки да обърнеш или да прибереш 2 по 5 без да попълваш декларациика?
                    А няма ли да попиташ,при положение,че прибира над 20 бона,дали си осигурява въоръжена охрана(както е по закон)?

Коментар

• Дон Карлос

Извинявай, наложи ми се да оставя форума за малко, затова не ти отговорих.
                      Първо, сметката ми е достатъчно голяма, за да издържа 500 пипса след последното удвояване в посока, обратна на моята. Второ, понеже не съм агресивен трейдър, малко съм изменил системата и работя с малко по-различен вид усредняване, което все още е в процес на тестване. И трето- заемам позиция тогава, когато имам някакви сигнали за посоката, т.е. ако пазарът тръгне против моята позиция, аз все пак имам основание да държа на посоката, която съм избрал първоначално.

Коментар

• stenljak

moje i da si napalno prav oba4e
                        priznavam 4e ne sam napalno osvedomen za zakonite v BG
                        do predi 2 sedmici jivjah v 4ujbina.......
                        trjabva da proverim tozi vapros
                        vesel weekend ot men

Коментар

• stenljak

Thanks, ama eventualno, ako po4nesh da pribirash po nad 10 000(konvert in BGN), koeto ti go pogelavam, tezi koito ti gi izplashtat she trabva da uvedomqt BFR i te she se zainteresuvat zashto tezi dohodi ot 4ugbina ne si gi upomenal v danu4nata si deklaraciq. Razsugdavam samo, moge i da ne sum prav i blagodarq za inf.

Коментар

• далавери и глупаци

nqkoi moje li nakratko da mi raztalkuva novinite.sega sqdam pred pc-to i vijdam stra6ni raboti.na spe4elilite 4estito

Коментар

• stenljak

popalvash forma za 4ujdestranen investor i ne plashtash danaci
                              transfer:
                              REFCO FX izprashta 4ekove ili transferira s wire transfer kato komosionnata e za vasha smetka( $20)
                              ako imate paypal sashto e opcia
                              po princip REFCO e korekten broker

Коментар

• далавери и глупаци

stenljaka-ne si sam.

Коментар

Working...
                                X