If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хубав ден за българската демокрация. Изпълнен ордер на 198,85. (последна третина) Закрих позиция която ме мъчеше от 29.09.04 г. Резултат - около 3000$ но съм пил и не мога да ги сметна.
На кеффффффффффф съм. Бях минус над 6500$ по едно време на позизията.
Най омичм като се прибера от кръчма да получавам добри вести !
Иво , като гледам какво си писал , скоро ще стигнеш до моя акъл както се казва.Днес обаче имам 51+6+3 п , ударих джакпот , просто влязох къс и пазара вървеше само в моята посока но затворих по пътя нагоре . Като чета , за разни проценти им се чудя на акъла , все едно да бях прогнозирал днешния си джак - пот , а пък аз като си отварям позиция си мисля само за това с каква загуба ще си позволя и ще я затворя .И други екстри не мога да си позволя - да не си натоваря цялата сметка , знам че веднъж ако го направя , ще почна да отварям малки позиции и от тях да губя .Загубите от малките позиции са малки и почвам да ги държа дълго , и като ги затворя всъшност загубата е голяма и най-лошото още като я отваряш си обречен , какво ще спечелиш - малко , а малко е равно на нищо , а като загубиш губиш по много. На колко сметки им видях сметката по този начин- 2к евро и 3к долара приблизително.И нито една сметка не е пострадвала от другия стил на търговия има две лоши неща - ДА ГОНИШ ТРЕНДА И ДА ВКАРВАШ МАЛКО ЛОТОВЕ , ТЪРСЯ МОМЕНТА В КОЙТО ДА ОТВОРЯ И ПОЗИЦИЯТА Е МАКСИМАЛНО ВЪЗМОЖНАТА.Късно е вече , и като спечели човек почва да ...май ще трябва да си почивам от Форекса......
Predi nqkolko dni pomolih nqkoj da mi pomogne da namerq kirilica - moqta ne6to se skapa. Vsi4ki linkove koito mi bqha dadeni bqha kalpavi. Tyj kato dnes pak ste prizovavali da se pi6e na kirilica, 6te pomolq pak. Moge li nqkoj da mi dade link kojto RABOTI ili da mi emailva kirilica???
Blagodarq vi predvaritelno
In the state of nature profit is the measure of right.
Караиванов на вьпроса относно моята спечиализация отговорих и може да видиш отговора ми -той е от днес.Да повтарям едно и сьщо тук в този форум ми е неудобно-обикновенно на мед.сествите повтарям но толкова са им умственните вьзможности ...Но тук според мен сте високо интелигентни хора и за това прочети по-назад вьв форума от тази вечер.А ти защо се интерисуваш?Извинявам се че отговарям сьс закьснение но ще ме разбереш ...Имам и други ангажименти..
Но мисля и нещо за теб но не зная дали се интерисуваш .Перфектен си но имаш слаба страна която установих и ако желаеш мога да ти кажа.Малко е но е важно - е според мен ..
zayo,
Това предполагам не е упрек?
Не мога да гадая,какво ще стане до довечера,трябва да се изчака.
Да не си мислиш,че това което пишем го знаем със сигурност.
Всичко е само предположение,което може да бъде потвърдено след
сигнали от графиката.Как мога да кажа нещо,което не знам.
Още не съм убеден,че започва корекция.
За такава мисля,само мисля след като бъде преодоляно 1.4340 DM от 08.92г
Не мога да сметна колко евро е.
И пак нищо не е сигурно.
Всички говорят и пишат за корекция,защото виж колко дни Е не се е спряло.
Поздрави
КОКО,
може и да стигне до 1.35..
Знаеш дългосрочната ми прогноза.
Успех
Петър,
Според мен сега сме в 3 от 3 на месечна,
Направо се замотах,като почнах да ги прехвърлям на по малки.
Може да си прав-ще проверя утре.
Надявам се няма да се обидиш
Позицията ми е на +5.33$,искам и там да разгледам.
Поздрави и успех
Коментар