If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Доколкото си спомням предаването Памет българска е в събота, т. е. утре - напоследък разискват така вълнуващия ви въпрос за зората на българскиТЕ държави. Приятно гледане :-)))
Коментар
До КОКО - за пореден път ни занимава със себе си
КОКО - прочетох последният ти пост и бих желал да те поправя за арабите и Иран и това че ние българите сме с арабски произход.
Иран е ислямска държава,но не е арабска въпреки че се говори и пише на арабски. Населението на Иран е над 70% ПЕРСИ и е голяма обида (в повечето случаи) за някой иранец да го наречеш арабин :-)
Много често допускана грешка от хора не араби.
БОКО мен не ме интерисува какво мислиш за мен. Не си човека на който трябва да давам обяснения кой съм. Факт е че последните седмици аз рядко падам под 100п на седмица и ако проследиш това ще ти стане ясно. Не съм излъгъл за СФА и в общи линии дори не ми пука дали ти си мислеш така или не. Петър е направил тоя форум и той може да ме критикува а ти можеш извини ме само да се възхищаваш от мойте трейдове. А знаеш ли че преди време когато направих тук една грешка което се случва на всички - аз не можах да спя поне седмица нещо повече и сега се сещам - но подяволите аз имам над 80% успеваемост но като сгреша ми е адски ама адски кофти.
Що се отнася за арабите наистина последните проучвания говорят че прабългарите идват от иран има много мотиви за това.
Моля те обаче дай ми майл и да поддържаме контакти. Обещавам да сканирам и сертификата си и да ти го пратя
Успех Боко
Молая не разваляй тоя форум с глупости - сигурно си добър може би много по-добър от мен. Давай си тогава постинги на търговиите и давай позитивни и обучаващи неща към начинаещите. Знаеш ли аз почти никога не съм отказал помощ и знаеш ли никога не съм искал нищо в отплата
УСПЕХИ
Коментар
До Недоволен
Момчета и момичета.Петък вечер е.Мина цяла една тежка и напрегната седмица.
Що не излезете я с някое гадже, я с приятел да разпуснете.
Аз това го правих от 16,00ч до сега.
Битият бит и Бетина........ на печелившите честито.
РЕЛАКСИРАЙТЕ - това също е много важно и необходимо условие за да печелите на този пазар.
Приятна събота и неделя на всички, а от понеделник ..... пак на пангара.
Коментар
Дон Балон
До Недоволен
Недоволен - все Дон Карлос ти е на уста.
Да не сте братя, какво?
Всеки ден все за него пееш. Аре бегай и се скрий, че си ясен като бистра водица.
Коментар
novichyk
Е/$
Успех и на теб Коко ! Преди 2 дена двамата с теб отворихме на едно и също ниво 1.9280 позиции , ти за нагоре , аз за надолу. И двамата прибрахме по 100 пипса . Какъв е извода Бай/Сел винаги излиза. Въпроса е да имаш здрави нерви!
БОКО не е равно на BOKO. Това първо.
И второ - когато в една къща има мърша и ти миреше, няма как да я търпиш дълго време и накрая щеш не щеш си мърдаш задника и я мяташ далече навън. В един форум обаче, това се прави като се заражда дух на равнопоставеност и толерантност. А не с диктатура. Просто хората си сменят съзнанието и почват да се трудят като едно цяло, което има за цел да си помага. Без вечните лъжи, обиди, ...
Мърша винаги ще има. Аз не съм от нея, нито мисля, че КОКО е.
Никога не си позволявам да обиждам пръв. Никога!
Ще припомня тези твои думи КОКО, преди няколко седмици, когато каза, че форума е чат и по-малко конструктивен от други, подцени знанията на всички ни. Следващият ти пост беше този:
"Patevoditeliat e velika kniga i niamah za cel da obidia nikoi osven tezi koito vmesto da davat mnenie se praviat na psihoanalitici na drugi. Znaete li balgarite moje zaradi turskoto robstvo ili kakto e moderno da se kazva osmansko prisastvie sme edinstvenite hora koito vav folklora si sazdavame za ideal hitar petar - toest dreben beden tarikat i tova ni e problema."
И как така ще обиждаш?!!! Кой си ти?!!!
И сега за това, че обиди мой колега и аз го защитих, ти продължаваш да роптаеш и да търсиш световна конспирация. Опомни се човек. Спри се!
Около твоите мними приятели е пълно с предатели, които на теб не знам какво ти казват, но на мен ми казаха, че си излъгал във форума на ДИР.БГ, че си CFA, през октомври, на въпрос зададен от някакво момиче. Вярно ли е? Вярно ли е, че от първия си ден тук каза, че си CFA, а се оказа, че не си? Нарече ли арабите цигани? Каза ли това по-горе, че искаш и си позволяваш да обиждаш?
Защо сега не кажеш - Ей хора аз сбърках, по отношение на вас, простете?
И знаеш ли, може би защото съм наивен, ще съм от първите, които ще забравят всичко.
Много се съмнявам, че ти някога ще имаш сила да го направиш.
Аз също си говорих с други хора за теб и разбрах, че по същия начин си се държал и на други места в интернет пространството. Това си е твой проблем. Но тук не!
Вече се съмнявам, че си заслужава да се занимавам повече с теб и да бъда откровен.
Аз исках от КОКО да е коректен с колегите и да не ги подценява. Така чувствам и разбирам нещата.
Нямам нищо общо с Инвестора. И КОКО не знам какво иска от тия хора. Банкет ли да му направят?
Ти какво искаш КОКО, кажи го ясно. Аз ти казах какво искам от теб.
ДА СИ КОРЕКТЕН С НАС!
ДА НЕ НИ ПОДЦЕНЯВАШ!
КАТО СБЪРКАШ ДА ИМАШ ДОСТОЙНСТВОТО ДА ПРИЗНАЕШ, ЧЕ СИ ГО НАПРАВИЛ!
ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ТОВА, КОЕТО ИСКАМ???
Ти и аз тук на това място сме равни и когато искаш да те уважават, ще се научиш да уважаваш другите.
Единството прави силата! Единството, а не групички по интереси, колеги.
Добра вечер Коко,
Мога да те уверя , че не съм Боко. Прочетох постинга адресиран до теб . Там наистина се споменава и моя ник но държа да уточня , че недоразумението което се получи тогава относно палтформата по - никакъв начин не ме обиди. Още повече ти се извини веднага. Ако имам да ти казвам нещо бъди сигурен , че няма да се крия под чужд ник. Освен това трябва да ти кажа , че не питая никакви лоши чувства към теб. Даже съм ти благодарен за помоща която ми оказа въпреки , че не се познаваме.
Та това е в общи линии
Приятен уйкенд и успех !
za dnes +120 pipsa -12 pipsa-all = +108 pipsa : брои сделки печеливши 9 средно по 12 пипса - губещи 3 средно по 4 пипса - игра от 14.00 до 21.00 - метод супа от костенурки -минимален 8% максимален 16% от капитала - игар реал - поствам го за инфо и доказателство че на дневна търговия 100 пипса се правят без проблем при волативност за 7 часа около 75 пипса
Коментар