IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Успешен ден и от мен

Коментар

• EURUSD

В момента пазара чака дребните риби да се удължат и да направи 1-2 фигури на долу! :twisted:
      Това, разбира се, е само мнение, мое мнение и ... НЕ Е ПРЕДПОСТАВКА ЗА ТЪРГОВИЯ :twisted:

Успехи!

Коментар

• Re: dep-j

Първоначално изпратено от Дон Карлос
        Здравей, късно видях въпроса ти, но рядко посещавам форума. Да, действително
        много търгувах GBP/NSD и я познавах като петте си пръста. От нея извадих в
        буквалния смисъл на думата десетки К в зелено. Но повече от година не съм я пипал
        въобще и като че позагубих погледа си върху нея. За да отиграваш добре позициите
        си в двойката е задължително да разбираш добре какво всъщност се случва в нея,
        както впрочем и на пазара като цяло. Ще си позволя да ти припомня някои елементарни
        неща за двойката, а ти ще ме извиниш, ако ги знаеш.
        По моему тази двойка не се подчинява на техн. анализ, защото няма "собствен живот".
        Анализите, които се правят са до голяма степен измислени и неточни. Текущият курс на
        кроса се получава като се раздели текущия курс на GBP/USD на текущия курс на
        NZD/USD. Дели се много голямо на много малко число и това е основното при двойката и
        предопределя и високата й волатилност. Сам можеш да си изчислиш с аритметични
        примери кога с колко ще ти "измърда" курса, кое е по-важно - числителя или знаменателя
        и пр. Но от само себе си се набива на очи, че за да имаш успех с кроса, трябва да си на
        "ти" с GBP/USD и NZD/USD - заедно и поотделно - взаимодействие, корелации, обратни
        движения и всичко останало. За целта ти трябват минимум 1 - 2 месеца наблюдения и
        упорита работа, естествено на демо.
        Личното ми мнение за моментното състояние на кроса е, че курсът е много висок. Подобни
        нива имаше преди около 2 години, имаше и по-високи, но доста отдавна. "Естествените" нива
        са обикновено по-ниско, което ще рече че в средносрочен план може да се очаква южна
        посока. Но ти в никакъв случай не се съобразявай с мнението ми, защото съм загубил форма
        за двойката, а тя е безпощадна!
        Желая ти успех!
        Mnogo ti bladodariq Done .Uspeh i na teb.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale12
          форекса е като слънцето и водата за всяко живо същество /за който живее с него/ днес беше добър ден
          Това да се чува и дано по-често

Коментар

• dep-j

Здравей, късно видях въпроса ти, но рядко посещавам форума. Да, действително
            много търгувах GBP/NSD и я познавах като петте си пръста. От нея извадих в
            буквалния смисъл на думата десетки К в зелено. Но повече от година не съм я пипал
            въобще и като че позагубих погледа си върху нея. За да отиграваш добре позициите
            си в двойката е задължително да разбираш добре какво всъщност се случва в нея,
            както впрочем и на пазара като цяло. Ще си позволя да ти припомня някои елементарни
            неща за двойката, а ти ще ме извиниш, ако ги знаеш.
            По моему тази двойка не се подчинява на техн. анализ, защото няма "собствен живот".
            Анализите, които се правят са до голяма степен измислени и неточни. Текущият курс на
            кроса се получава като се раздели текущия курс на GBP/USD на текущия курс на
            NZD/USD. Дели се много голямо на много малко число и това е основното при двойката и
            предопределя и високата й волатилност. Сам можеш да си изчислиш с аритметични
            примери кога с колко ще ти "измърда" курса, кое е по-важно - числителя или знаменателя
            и пр. Но от само себе си се набива на очи, че за да имаш успех с кроса, трябва да си на
            "ти" с GBP/USD и NZD/USD - заедно и поотделно - взаимодействие, корелации, обратни
            движения и всичко останало. За целта ти трябват минимум 1 - 2 месеца наблюдения и
            упорита работа, естествено на демо.
            Личното ми мнение за моментното състояние на кроса е, че курсът е много висок. Подобни
            нива имаше преди около 2 години, имаше и по-високи, но доста отдавна. "Естествените" нива
            са обикновено по-ниско, което ще рече че в средносрочен план може да се очаква южна
            посока. Но ти в никакъв случай не се съобразявай с мнението ми, защото съм загубил форма
            за двойката, а тя е безпощадна!
            Желая ти успех!

Коментар

• форекса е като слънцето и водата за всяко живо същество /за който живее с него/ днес беше добър ден

Коментар

• EUR/USD

Идващите седмици и месеци е нужно да обърнем особенно внимание на следните дати: На 24 и 29#.05.2006 - Около 15Юни(#) - Около 02# Юли - Месец Октомври (Ключово ниво за обръщане на тренда) - Около 03.12.2006 #
                .......... Около 12 Май - К. (13ч.) Около 22 Май образуване на дъно - Около 07 Юли - На 18 Юли (Евантуално, слабо дъно )- На 27 Юли - Около 07 Август - На 11 Август - На 01. Септември (Евантуално, слабо дъно ) - На 07 Септември - На 05 Септември - Около 23 Октомври - 27 Октомври образуване на дъно! - 08 Ноември образуване на дъно - 22 Ноември образуване на дъно

Датите които съм белязал с кръстче, са по-съмнителни!

Коментар

• Не си съвсем прав.
                  По миналата година "Умните пари" станаха нетно къси от 1.2450 някъде там бяха 50%, по принцип големите спекуланти оформят краткосрочният тренд, те просто си прехвърлят топката, така над 1.30 големите се получи голям отворен интерес защото нямаше кой да продава евра на спекулантите и те започнаха да ги продават - дефакто големите спекуланти продаваха евра а умните пари правиха профиттейкинг на добавките им, точно забележи на 1.36 цаците ядоха дървото те се нажабуриха с дълги евра а големите взеха да бягат и тнт

Коментар

• Коко

В момента големите пари са яко дълги , комършалите са къси и дребните са се ориентирали да удължават но леко , такава е картинката , а комършълите си бяха къси и при ходенето до 1.3660 , понеже те се хеджират да негубят един вид и са като спирачка и аз виждам че яко са я пуснали спирачката , но пък големите пари яко са дълги и нали по принцип някъде по пътя големите и дребните като се издължат и чак тогава големите стават къси. Та сот толкова са показателни за мен.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Сега курса е 1.2763 слагам 0 стоп на дългото евро

Коментар

• Само един пример, Така наречените Комършали миналата седмица вече бяха едва на 24% дълги на евра. За сравнение преди 3 есеца когато курса беше 1.19 те бяха над 80% дълги на евра. Познайте защо ги наричат "Умни пари"

http://forexmasters.hit.bg/EC.png

Коментар

• Първоначално изпратено от $tambeto
                          Първоначално изпратено от doty
                          Как мислите, Дали след 700 пипа на юг следва корекция GBP/NZD ?
                          След тези новини едвали ще има голяма корекция.А как ме съблазнява и мене.
                          Po princip e za nagore ,no buy zone spored men e 4ak pri 2.8800/50 .

Dai da vidim (very early morning - 1.45 am ) dannite za NZ parvo pak togava 6te vidim.

Коментар

• Done zdravei.Reklamiraha te 4e igrae6 NZD i krosovete ,a 4e si dobar to se vijda .Ta vav vrazka s tova kato sravnitelno na4inae6t bi li me orientiral v Kiwi /USD .Blagodariq .

Коментар

• Първоначално изпратено от doty
                              Как мислите, Дали след 700 пипа на юг следва корекция GBP/NZD ?
                              След тези новини едвали ще има голяма корекция.А как ме съблазнява и мене.

Коментар

• Ех Доне Донеееее защо те няма в този миг прекрасен :-(

Коментар

Working...
                                X