If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Коко каква да бъде целта в евро/долар
До края на деня?
До края на седмицата?
Благодаря
Според мен би следвало сега да видим 2805-10 - 50% на целият спад или дори малко по-нагоре 61.8%, ако минем 61.8% то може да гоним ново връхче, но за мен целта на еврото е 1.2638 който да започне от 50до 61.8% на импулса, а за затваряне в края на седмицата мисля около 1.2750
Доне, Чест и почитания
Първо благодаря.
Само едно уточнение аз наистина се бъзикам с термини като мафия, умни пари, обири и прочие - това са термини който съм взел на заем от Прото, който е страхотен трейдър но с неговият начин на обяснения ме кефи максимално особено когато каже уууу мафия.
По принцип не си обаче прав защото общо прието е под "умни пари" да се разбират така наречените "комършали" чиито позиции можем да видим във СОТ както и на големите спекуланти, за съжаление със закъснение от една седмица, но аз винаги хвърлям по едно око там.
Но идеята ми е че нямам в предвид тия "умни пари", а се шегувам. Опазил ме господ пък да виждам конспирации, все още не съм станал параноик, въпреки че от тоя флорекс знае ли човек.
Здрасти, Коко! Съжалявам за апострофа, но като слушам какво
говориш, се чувствам задължен да взема думата, защото някой
може и да ти повярва. "Умните пари", брат ми, представляват около
0.5% от всички инвестирани във форекса капитали. Останалите 99.5%
принадлежат на сульо /търговец, който нищо не разбира от тези неща/, търговци, които разбират, но не желаят да се съобразяват с
тези неща и на акули /фондове и пр./, за които пък сантименталността
е терра инкогнита. Нали сам разбираш, че "умните пари" в случая
трудно биха повлияли на хода на събитията? А и да могат, те най-
добре знаят колко трейдъри са фалирали от проява на колегиалност.
А иначе не мога да отрека, че твоите краткосрочни и най-вече
интрадей прогнози са страхотни! За което искрено те поздравявам!
Желая ти успех!
Данните за къщите били добри , аз съм бил в грешка -скочили са доста.Обаче няма да се откажат от късия долар американците май им свиха номер , по принцип има пробив с цел 1.2630 , но водата много е мътна и златото и то съмнително се държи , то дава цел 360 това пък не може да бъде.
мале
пак опря на онази линия дето я бях рисувал вчера и тръгна нагоре
дано
защото този път натоварих евра като за световно
с цялата печалба от последните 2 дни
Защо очаквам корекция, умните пари би трябвало да се уплашат от пробив на 21 дневната обикновенна муувинг аверидж - 1.2731, защото под нея са стоповете на други умни пари и не е колегиално. За това би следвало да не натискат повече а да търсят 50% корекция на цялото движение после ако някоя цаца е захапала въдицата да удължи трябва да и вземат стопа с една разходка до 1.2638 и там някъде да започнат да търсят консолидация за нови обири.
Успехи
Коментар