IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от фен1
    Коко каква да бъде целта в евро/долар
    До края на деня?
    До края на седмицата?

Благодаря
    Според мен би следвало сега да видим 2805-10 - 50% на целият спад или дори малко по-нагоре 61.8%, ако минем 61.8% то може да гоним ново връхче, но за мен целта на еврото е 1.2638 който да започне от 50до 61.8% на импулса, а за затваряне в края на седмицата мисля около 1.2750

Успехи

Коментар

• Доне, Чест и почитания
      Първо благодаря.
      Само едно уточнение аз наистина се бъзикам с термини като мафия, умни пари, обири и прочие - това са термини който съм взел на заем от Прото, който е страхотен трейдър но с неговият начин на обяснения ме кефи максимално особено когато каже уууу мафия.

По принцип не си обаче прав защото общо прието е под "умни пари" да се разбират така наречените "комършали" чиито позиции можем да видим във СОТ както и на големите спекуланти, за съжаление със закъснение от една седмица, но аз винаги хвърлям по едно око там.
      Но идеята ми е че нямам в предвид тия "умни пари", а се шегувам. Опазил ме господ пък да виждам конспирации, все още не съм станал параноик, въпреки че от тоя флорекс знае ли човек.

Успехи

Коментар

• Коко каква да бъде целта в евро/долар
        До края на деня?
        До края на седмицата?

Благодаря

Коментар

• Коко

Здрасти, Коко! Съжалявам за апострофа, но като слушам какво
          говориш, се чувствам задължен да взема думата, защото някой
          може и да ти повярва. "Умните пари", брат ми, представляват около
          0.5% от всички инвестирани във форекса капитали. Останалите 99.5%
          принадлежат на сульо /търговец, който нищо не разбира от тези неща/, търговци, които разбират, но не желаят да се съобразяват с
          тези неща и на акули /фондове и пр./, за които пък сантименталността
          е терра инкогнита. Нали сам разбираш, че "умните пари" в случая
          трудно биха повлияли на хода на събитията? А и да могат, те най-
          добре знаят колко трейдъри са фалирали от проява на колегиалност.
          А иначе не мога да отрека, че твоите краткосрочни и най-вече
          интрадей прогнози са страхотни! За което искрено те поздравявам!
          Желая ти успех!

Коментар

• Имам дълто евро от 1.2735 стоп 10п

Коментар

• къщите

Данните за къщите били добри , аз съм бил в грешка -скочили са доста.Обаче няма да се откажат от късия долар американците май им свиха номер , по принцип има пробив с цел 1.2630 , но водата много е мътна и златото и то съмнително се държи , то дава цел 360 това пък не може да бъде.
              D.Y.F-091066

Коментар

• мале
                пак опря на онази линия дето я бях рисувал вчера и тръгна нагоре
                дано
                защото този път натоварих евра като за световно
                с цялата печалба от последните 2 дни

Коментар

• Защо очаквам корекция, умните пари би трябвало да се уплашат от пробив на 21 дневната обикновенна муувинг аверидж - 1.2731, защото под нея са стоповете на други умни пари и не е колегиално. За това би следвало да не натискат повече а да търсят 50% корекция на цялото движение после ако някоя цаца е захапала въдицата да удължи трябва да и вземат стопа с една разходка до 1.2638 и там някъде да започнат да търсят консолидация за нови обири.
                  Успехи

Коментар

• Еврото почти си изпълни целта на импулса трябва ни корекция след малко

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                      Първоначално изпратено от SPEKO
                      скоро 3350
                      Сега сме 14.12 часа и курса е 1.2864 до 16.12 часа курсът ще е 1.2764

Спеко имаш един метър бира от мен обърках времето с 1ч и 25м

Коментар

• Явно купчинката на еврото се препълни, та обърнаха да напълнят и дол.
                        http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Благодаря, да ти се връща

Коментар

• Целта на този импулс е 1.2735, за сега, на спечелиилите честито, въпреки че за малко ме излъгаха което ми струваше 20п ги усетих копелетата

Коментар

• идея

Изобщо нямам идея всички чакаха долара да пада , къщите са много зле а защо се качва , тези си чистят късите долари-използват.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Богатите стават мнооооого богати а бедните да го д....т

Коментар

Working...
                                X