If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сега като излезе лошата новина за къщите от Америка дългата ти трябва да излезе. Че лошо си се хеджирал , но се случва то не може да ходиш в гората и баба Меца да не я срещнеш.Мисля че все пак еврото ще го побутнат нагоре няма как да си затворят късите долари - много е предпазлив народа нещо.
haide sega ot tuka na iug do 2755..wsichko po-plan do tuka....high za sega 2892 na moiata platforma.
mislai che sebra dostatychno stopowe i moje weche da poema na iug!
Аз имам обратна на 2885 и еврото се готви за спускане, това добре, но пък кабела на 30м опитва да бичосва един флаг и ако бие върхът си ще търси 100п нагоре, а ходи ги разбери
Поръчките за трайни стоки много зле , гледай сега как ще си затворят тихомълком късите долари че чак долара ще поскъпва на моменти - купуват им ги сега Америка много зле - ле ле.
По всичко личи че хитреците разтварват еврата си, рибите им ги купуват, защото няма завършеност, хехе, почти съм сигурен в предстоящ импулс надолу, въпросът е дали от тук или от 2908, а най готиното е че както казах пак ще идем горе но когато всички риби си мислят че сме поели път надолу - тоест някъде от 2450. Както казах тази седмица за мен е много показателна но да видим как ще приключи
Сега ако някой е продал май е редно да сложи 0 стоп или при пробив на шв над 2075 където е по-сигурно че ще оцелее но пък от тук е рисковано да не иска 2907 тая пинтия
Нулевият стоп в паундхиена ми оцеля за 1п засега, преди това бях на 50п профит, но там виждам ясно дивергиране и би трябвало да видя днес тия 200п от нея, ще е жалко ако ми перне стопа
Коментар