IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ех Доне Донеееее, защо те няма в този миг прекрасен :-(

Коментар

• Питайте Дон Карлос за кросовете на НЗД, той ги познава много добре и ги играе отдавна

Коментар

• Как мислите, Дали след 700 пипа на юг следва корекция GBP/NZD ?

Коментар

• Kiwi/buck

Първоначално изпратено от koko
          Не знам кивито го пробвах вчера или оняден не помня с една къса и ми зашмули стопа, аз мислех че канала му ще държи и ще пада много, сега не знам не съм обективен защото съм предубеден смягайки до вчера че ще се срутва
          Na week-chart imame mnogo iasna formacia "three black crows" t.e.srednosro4no sme (ili po-skoro bi triabvalo da sme )iako kam 0.60 ....0.59 .Tazi formacvia kakto znae6 e mnogo silna i riadko se ignorira .

Коментар

• Не знам кивито го пробвах вчера или оняден не помня с една къса и ми зашмули стопа, аз мислех че канала му ще държи и ще пада много, сега не знам не съм обективен защото съм предубеден смягайки до вчера че ще се срутва

Коментар

• Коко

Канадската лихва е сигнал , че и на долара ще му вдигнат лихвата , те всъщност ФЕД не са чак такава спирачка за банките им , те внасят само 10% гаранция на парите които пишат , а парите ги пишат банките им и четох за М3 , че ФЕД се отказват да го произвеждат така да се каже защото им е излишно харчене на средства и не съдържа обективна информация и тези 6000 милиарда търкалящи се долари по света могат и до 60000 милиарда да са и не се знае. С други думи работата е много сериозна , защото нали разбираш че като ти искат 10% гаранция тя въобще не е проблем , щом ти осигурява 90% нови и така , тъй че на Иран атомната бомба е шегичка. С други думи и тези които рипат срещу долара ако наистина му се случи случка и те ще са на земята.Глобална рецесия и то сериозна , нищо друго не може да произлезе , дори петрола ще рухне ако се случи. Така просто образно я умножавам тази цифра по 10 , а по колко е умножена ФЕД може да познаят колкото ние познаваме курса утре какъв ще бъде на евро-долар.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                НЗ икономика е учудващо цветуща в последно време, не толкова като впечатляващ резултати като тия в Китай, но преди всичко като перфектна структура на БВП което наистина е близко тдо това в швейцария.
                Da, ima niakakvo probujdane.I kakvi sa celite pri USD/Kiwi spored teb.

Коментар

• НЗ икономика е учудващо цветуща в последно време, не толкова като впечатляващ резултати като тия в Китай, но преди всичко като перфектна структура на БВП което наистина е близко тдо това в швейцария.

Коментар

Първоначално изпратено от koko
                    Първоначално изпратено от dep-j
                    Koko kakvi sa celite pri USD/CAD sled tezi +25pb na BOC?Spored men ako padne 12.80 sme na 13.75 ,no vse pak mi se struva 4e niama da minem 12.90 .Kakvo e tvoeto mnenie ?Blagodaria ti.
                    Не ме питай че ме измамиха там имах страхотна дълга и като изкараха лихвите я затворих на плюс де но той се изстреля ууууу Мафия. Принципно мисля че целите са доста високи - тоест сме с обърнати платна но сега ще погледна краткосрочно

Краткосрочно
                    Нагоре целта е 1.1370 - 50.0 % 1.1090 -1.1770
                    Надолу 1.1100
                    A Kiwito se predstavia nai dobre ot vsi4ki "stock" valuti .Izleze informacia 4e 6tialo da bade ne6to kato "safe-heavan" valuta izmejdu "stock" valutite i 4e niamalo da pipat lihvite v New Z. do kraia na godinata .Kakvo misli6 i za USD/Kiwi ......kratkosro4no .Blagodariq ti.

Коментар

• Към Коко

благодаря ти

Коментар

• Първоначално изпратено от vodoley
                        Въпросът ми е към Коко
                        Според теб спадът започнал в 16 ч. технически ли е или фундаментален,лично за мен той е от втория вид.Немога да си го обясня по друг начин когато се подминават сравнително стабилни подкрепи като товарен влак- малки гари...

Нямаме нито достатъчни фундаментални доводи, нито още по-малко технически такива, примерно ясна дивергенция, което ме кара да мисля че нямаме връх все още, вероятно е резултат от профит тейкинг освен това днес пак са изтекли опции вардещи 28. Не мога да отговоря коректно на тоя въпрос честно казано

Коментар

Първоначално изпратено от dep-j
                          Koko kakvi sa celite pri USD/CAD sled tezi +25pb na BOC?Spored men ako padne 12.80 sme na 13.75 ,no vse pak mi se struva 4e niama da minem 12.90 .Kakvo e tvoeto mnenie ?Blagodaria ti.
                          Не ме питай че ме измамиха там имах страхотна дълга и като изкараха лихвите я затворих на плюс де но той се изстреля ууууу Мафия. Принципно мисля че целите са доста високи - тоест сме с обърнати платна но сега ще погледна краткосрочно

Краткосрочно
                          Нагоре целта е 1.1370 - 50.0 % 1.1090 -1.1770
                          Надолу 1.1100

Коментар

• Първоначално изпратено от dep-j

Коментар

• Въпросът ми е към Коко
                              Според теб спадът започнал в 16 ч. технически ли е или фундаментален,лично за мен той е от втория вид.Немога да си го обясня по друг начин когато се подминават сравнително стабилни подкрепи като товарен влак- малки гари...

Коментар

• Koko kakvi sa celite pri USD/CAD sled tezi +25pb na BOC?Spored men ako padne 12.80 sme na 13.75 ,no vse pak mi se struva 4e niama da minem 12.90 .Kakvo e tvoeto mnenie ?Blagodaria ti.

Коментар

Working...
                                X