Ех Доне Донеееее, защо те няма в този миг прекрасен :-(
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Kiwi/buck
Първоначално изпратено от kokoНе знам кивито го пробвах вчера или оняден не помня с една къса и ми зашмули стопа, аз мислех че канала му ще държи и ще пада много, сега не знам не съм обективен защото съм предубеден смягайки до вчера че ще се срутва
Коментар
-
Коко
Канадската лихва е сигнал , че и на долара ще му вдигнат лихвата , те всъщност ФЕД не са чак такава спирачка за банките им , те внасят само 10% гаранция на парите които пишат , а парите ги пишат банките им и четох за М3 , че ФЕД се отказват да го произвеждат така да се каже защото им е излишно харчене на средства и не съдържа обективна информация и тези 6000 милиарда търкалящи се долари по света могат и до 60000 милиарда да са и не се знае. С други думи работата е много сериозна , защото нали разбираш че като ти искат 10% гаранция тя въобще не е проблем , щом ти осигурява 90% нови и така , тъй че на Иран атомната бомба е шегичка. С други думи и тези които рипат срещу долара ако наистина му се случи случка и те ще са на земята.Глобална рецесия и то сериозна , нищо друго не може да произлезе , дори петрола ще рухне ако се случи. Така просто образно я умножавам тази цифра по 10 , а по колко е умножена ФЕД може да познаят колкото ние познаваме курса утре какъв ще бъде на евро-долар.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoНЗ икономика е учудващо цветуща в последно време, не толкова като впечатляващ резултати като тия в Китай, но преди всичко като перфектна структура на БВП което наистина е близко тдо това в швейцария.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от dep-jKoko kakvi sa celite pri USD/CAD sled tezi +25pb na BOC?Spored men ako padne 12.80 sme na 13.75 ,no vse pak mi se struva 4e niama da minem 12.90 .Kakvo e tvoeto mnenie ?Blagodaria ti.
Краткосрочно
Нагоре целта е 1.1370 - 50.0 % 1.1090 -1.1770
Надолу 1.1100
Коментар
-
Първоначално изпратено от vodoleyВъпросът ми е към Коко
Според теб спадът започнал в 16 ч. технически ли е или фундаментален,лично за мен той е от втория вид.Немога да си го обясня по друг начин когато се подминават сравнително стабилни подкрепи като товарен влак- малки гари...
Нямаме нито достатъчни фундаментални доводи, нито още по-малко технически такива, примерно ясна дивергенция, което ме кара да мисля че нямаме връх все още, вероятно е резултат от профит тейкинг освен това днес пак са изтекли опции вардещи 28. Не мога да отговоря коректно на тоя въпрос честно казано
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от dep-jKoko kakvi sa celite pri USD/CAD sled tezi +25pb na BOC?Spored men ako padne 12.80 sme na 13.75 ,no vse pak mi se struva 4e niama da minem 12.90 .Kakvo e tvoeto mnenie ?Blagodaria ti.
Краткосрочно
Нагоре целта е 1.1370 - 50.0 % 1.1090 -1.1770
Надолу 1.1100
Коментар
-
Първоначално изпратено от dep-jKoko kakvi sa celite pri USD/CAD sled tezi +25pb na BOC?Spored men ako padne 12.80 sme na 13.75 ,no vse pak mi se struva 4e niama da minem 12.90 .Kakvo e tvoeto mnenie ?Blagodaria ti.
Коментар
Коментар