IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дайте идея за брокер в БГ ? - Дайте сайтове

От доста време съм там и подобно чудо не съм виждал ! Вчера си сложих ордерите и отидох на кафе . Няма да вися по цял ден пред ПС то я ! Прибрах се привечер прибрах си печалбата и нямаше проблеми въпреки че малко преди да тръгна пак имаха времева и в пипсове рамка но след акто аз бях сложил моите ! От днес явно условията са сменени което е жалко защото от доста време имам сметка там .

Коментар

• Sell-ko

Не знам как е наистина, ама 25-30 пипса не са ли множко??? Oanda при важни новини разширява спреда до 10 пипса. Днес за секунди стана 15 пипса в EUR/USD, но никакви забрани и никакви канцелирания не прави на ордери. Не знам може да е и за това че сметката ми е съвсем нищожна, но... А дали не е някакво българско изобретение това???

Коментар

• Дайте идея за брокер в БГ ?!

sell-ko, tova trjabva da sa njakakvi BG izmishljotini ... ne ti i trjabva da gi znaesh ako ne polzvash BG broker

Коментар

• Sell-ko

Това последното беше за теб.
          In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

И на мен досега бяха изпънявани , но явно от днес може би не е така което е направо смешно Тоя тъпак така и не ми каза попаднал ли съм във времето или не ?! Само ми повтаряше като кречетало , че съм бил в забранената зона и незвисимо от кога са ордерите се отменят !

Коментар

• eur/usd

supertrader na 1-chasova li go vidq h&s ? mai ne moja da go dorisuva

Коментар

Преди важни новини, повечето брокери определят зона около текущите нива, в която не можеш да поставяш лимитирани ордери. Обикновено е 25-30 пипса отгоре и отдолу на цената.

Коментар

STS, върви нормално днес няма забр.зона
                  само суапите са гадни за други немога да кажа ,аз лично започнах при тях заради платформата.Преди това пробвах други но не ми харесаха .
                  лично мнение
                  успех на всички!

Коментар

Кви са тези забранени зони бе хора? Кви са тези рейнджове 35 или 50 пипса???? Аз ли нещо не разбирам....

Коментар

Kotaranko, прегледай им условията, но това според мен не би трябвало да е легално, освен ако са го вмъкнали някъде с малки букви. По принцип рамката би трябвало да е времева (както е при нормалните брокери) а не рейнджова.
                      Аз съм във FXCM, мисля че в БГ са представени от REFCO. Доволен съм, с някои дребни изключения.

Коментар

STS, ордер поставен преди обявеното време за 50р забранена зона , ми е изпълняван съвсем точно.

Коментар

• късите евра

А по последните върхове на баровете има една линия , нея как ще я прегазят не ги виждам оттатък и ги чакат ли чакат там..Намалих всичко на минимум все пак друго си е ако ще затварям да затворя колкото може по-голям профит и обърне ли ремонт на дълги , сега кабела ми е на нула вече при курс няма 1-2 отпред а голяма цифра , весело..
                          D.Y.F-091066

Коментар

Дайте идея за някой при когото търгувате и сте доволен от обслужването ?!

Коментар

• VARCHEV - ВНИМАНИЕ ! - Отмяна на ордери ??!

Днес някъде преди обяд сложих лим. орд . за къси на EUR/USD за да ловя низходящия тренд ако тръгне надолу както правя от доста време . Някъде слетобеда го погледнах и след като определих дъното го преместих с още няколко пипса нагоре . После не съм гледал повече и какво бе учудването ми когато открих че ордерите ми са отменени !!! Ако са попаднали във времето което брокера определя преди новините добре и съм съгласен но ако не е вече е проблем и то мой . Не си го сложих на сърце като предположих че грешкта е моя и съм попаднал във времето но реших за всеки случай да се обадя във Варчев финанс и да попитам . Там обаче някакъв брокер взе да ми обяснява че съм попаднал във 35 пипсовия рейндж . Поптах го дали ордера ми е попаднал и като време в 1- или 2 та часа в които влиза този рейндж !!! ( което ме интересуваше най вече за да видя моя или тяхна е грешката ) ....... Е какво беше шакането ми когато се оказа според думите на брокера , че дори ордера ми да е сложен по рано от времето определено от тях , той ще е отменен ако попада в ренджа ! ! ! Понеже така не мога да работя , ще опитам още утре да се срещна със самия Варчев или да говоря по телефона за да питам , дали наистина от днес ( защото от доста време работя по този начин и не е имало никакви проблеми досега ) условията са променени . Ако от днешна дата се отменят ордери , поставени извън времевата рамка , само защото са близо до нивата на съпротива и подкрепа преди пробив смятам да закрия сметката си там и да я прехвърля другаде .
                              Имали ли сте подобен проблем с вашите брокери ? Дайте идея за някой свестен брокер където да прехвърля сметака си в случай , че наистина е така !

Коментар

• nikolb99

Отлично 6то чувство.... да видим сега до къде ще го докарат
                                Успех.

Коментар

Working...
                                X