IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• bnight

31sl -15tp-?

Коментар

• chf

buy eur/usd 1.2036 s/l 1.2005 t/p 1.2055
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• chf

sell usd/chf 1.2776 sl 1.2876-/tp-ne znam
        лека и мека!

Коментар

• Sell-ko

kotaran4o на последък варчев нещо решиха да се правят на брокери до преди играеха само на хартия или поне такова е моето впечатление от начина им на търговия. Защото това което правеха до преди 4-5 месеца си беше чиста проба демо търговия Без слапове без забранени зони без простотии и стопове изпълнени до пипс. Даже ми се е случвало да си сложа поръчка за излизане на моментна цена след което понеже беше 3 часа посред нощ тя не се изпълни а профита беше добър та след това позицията веднага дръпан 15 пипса от цената на която исках да закрия обадих се веднага на брокера им и покриха всичко все едно съм изпълнил на онова ниво. Любопитен съм ако сега ми се случи нещо подобно дали ще постъпят така. Иначе определено си прехвърляи смело сметката при СТС няма да съжеляваш още повече че там ще може да отваряш позиции и в двете посоки . Късмет.
          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Дайте идея за брокер в БГ ? - Дайте сайтове

az sam pri var4ev bqha pusnali ograni4enie ot +-20 pipsa .Tova noramlno li e??

Коментар

• eur/usd

според мен това не е дъното за тази валутна двойка - мисля си че с поне 50-60 ще направи едно шипообразно движение надолу преди да започне корекция.... или да влезе в някакъв рейндж...
              аз съм къс на австралиеца от 0,7650 със стоп на 0,7715 и надолу до където стигне - надявам се да удари 0,72 поне до две седмици
              успех на всички

Коментар

• Sell-ko

Не знам , но добре че с брокери се занимавате в момента !Поне не купувате евра, кабели и други срещу долара .Гледам на пазара има мераклии и сигурно са пак със стопчетата , които хранят пробивите през ноща и сега 30п стопчета ще им дойдат добре . Що не вземат да ги отменят , който има достъп до тази техника - интернет може и за това изобретение да има инфо колко са къде са и какво ли не .Не е зле да си се разкарваш и да печелиш , а с тези лимити и стопове те май не са за това измислени.
                D.Y.F-091066

Коментар

• kotaranko

Ако ордера ти е бил поставен и след това са ти го отменили - това е крайно некоректно!

Коментар

• Sell-ko

Това е нормална практика на брокерите, когато се очакват важни новини пазара става силно волатилен и те определят по голями граници за поставяне само на ЛИМИТИРАНИ поръчки, за да могат да реагират навреме и да си ги хеджират или там каквото си правят. ПАЗАРНИТЕ поръчки си остават, но пък там има риск да неможеш да влезнеш навреме или "price changed".

Коментар

Abe njakoi da znae software za backtesting na forex trading sistemi ??? Tradestation mi e jasen, pitam za drugi, i ako imate mnenie, opit s njakoi ot tjah ....

Коментар

sell-ko, njama znachenie kolko ti e goljama ili malka smetkata - ti si klient, i kato takav - si raven s drugite. Pone taka e pri normalnite brokeri. po-goljam spread e normalno da se slaga ot vreme na vreme, ama da ti kazat kade moze ili ne moze da si slozish ordera - tova si e chista BG ideja - dosta sme nahodchivi, a??

A kogato broker pochne da se ebava s klientite si - krajat mu e blizo - ne e kato da sa edinstvenite brokeri, ja!!

Коментар

Сайтове знам но ме интересува кой е доволен от брокера си и да бягам там

Коментар

Котаранко, отиди на forex.start.bg Taм ще видиш сайтовете на всички бг брокери + доста чужди

Коментар

Варчев са се подиграли с клиентите си. Скоро клиентите им ще се подиграят с тях

Коментар

• ub-40

Не са бг, аз съм в чужбина
                                In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

Working...
                                X